• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Comandante Keçe Kılıf

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lorenzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba. alt kısmı kapalı olacak şekilde de yapabiliyor musunuz

Merhabalar,
Çantasız gelen X Pro 😡 🤣 ve kılıfsız gelen Zojirushi SM-SR60 Termos için yapabilir miyiz acaba @Lorenzen ?
Yapamayız hocam maalesef :(

bu proje rafa kalktı bu arada. bir sürü kulüp üyesine çooook uyguna el emeği cmd kılıfları gönderdik ama artık bende ve kız arkadaşımda bunları yapma motivasyonu ve isteği kalmadı, ülkenin ekonomik durumundan dolayı ucuza üretme imkanı da yok gibi bir şey, kargo maliyetleri de ortada. hiçbir zaman kar hedefli bir proje değildi zaten, cmd kılıfları overpriced olduğundan kılıf almak isteyenlere bir alternatif olsun diye yola çıkılmıştı. arkasında esas amaç da benim bu kulüpten edindiklerimin kefaretiydi aslında. şu aşamada BEDEL ÖDENDİ diyebiliyorum rahatça haha :D

şimdi eski sayfalara baktım da kılıfların hala çok şık olduğunu düşünüyorum <3

bu arada shopier açık kalmış bunlar bizden para kesmiyordur değil mi ya? shopier açtığımı bile unutmuşum.

Geri