• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Comandante Deri Kılıf--Comandante/Delter Taşıma Çantası

Bildiğim kadarıyla deri normalde renk bırakıyor bir süre, bunlarda durum nasıl oluyor? Bir de dikiş yerleri ahşapta uzun sürede ize sebep olur mu?

Standart deri rengini sevmem ama mor çok iyi :)

Renk bırakmayla ilgili bir sıkıntı daha önce hiç yaşamadım. Kullanan arkadaşlardan da öyle bir dönüş olmadı. Bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum🙃 Ben 3 yıla yakındır kılıfla kullanıyorum herangi bir ip izi yok üstünde..

1 yıldır kullanıyorum, renk bırakma durumu yok.

Elinize sağlık çok güzel oldu, ışıktan dolayı biraz koyu çıktı.👏🏻👏🏻👏🏻

64A0031F-04CA-4F35-B674-568231F8FBD6.jpeg

@coffeebean selam
deri rengi için seçme şansımız var mı?

@coffeebean 1 adet cmd kılıfı rica ediyorum özelden ödeme linki veya iban paylaşabilir misin? 1 tane hamburger parasına bu el emeği az bile kaçırmamak lazım

Topuzun kılıfı da fiyata dahil mi acaba? Bir de bu topuz kılıfını topuzun tahta kısmını da içerecek şekilde büyük yapabilir misiniz?
Topuz kılıfı ne yazık ki dahil değil. İstediğiniz şekilde bi topuz kısmıda kılıfın içinde kalıcak şekilde dikebilirim fakat gereksiz bulduğumu söylemem gerek. Normalde yaptığım bir ürün değil bazı arkadaşlar estetik olarak bütünlük bozulmasın diye tercih ediyor.

Macbook için çanta/kılıf bakarken deri ürünleri görünce uzun zamandır kullanmaktan bir hayli memnun olduğum comandante kılıfını da yapan Ozan’a mesaj atmıştım yapabilir miyiz diye, “Kralını yaparız.” demişti ve yaptı. 👌

Basit, sade, sağlam ve şık; eline sağlık @coffeebean

IMG_7722.jpeg IMG_7725.jpeg IMG_7723.jpeg

Geri