Evet milin üzerinde çıkarmak için biraz zorlamam gerekiyordu çıkarmadım oynatıp temizlemeye çalıştım.Pullar 2 tane olmalı, biri masada görünüyor diğeri de sanırım milin üzerinde, değil mi? Bunların yönü mutlaka vardır, çünkü bir taraflarında hafif çıkıntı var. İçe mi yoksa dışa mı bakmalı? Yönleri nasıl olmalı bilen aydınlatırsa kalıcı olur.
Bilgim yoktu geçte olsa öğrenmiş oldumDış burr'ün sökülmemesi gerek. Fabrikadan kalibrasyonlu geliyor, bence Tin Coffee ile iletişime geçin.
Yükleniyor...
comandantegrinder.com
BURR
- Important for the C40 grinder: please don’t unscrew the three mounting screws around the burr. These have been carefully and precisely tightened by hand during production to ensure the correct calibration of your grinder. Undoing them can damage your grinder and void warranty.
Dış burr dediğiniz parça hangisi tam olarak? Bende de comandante var, ona göre ben de sökmeyim onu.Bilgim yoktu geçte olsa öğrenmiş oldum
Konik olan iç burr, o zaten kendisi rahat çıkıyor temizlemek için. Dış burr kasanın içinde kalan yuvarlak parça. Fotoğrafta sol üstteki ikinci parça olarak düşünebilirsiniz. Onu zaten konuyu açan arkadaş gibi civata sökmeli temizlemeye çalışmazsanız çıkmaz.Dış burr dediğiniz parça hangisi tam olarak? Bende de comandante var, ona göre ben de sökmeyim onu.
Hmm anladım hocam, ben o parçayı hiç çıkarmadım, zaten videodaki gibi yapmışım hep. Teşekkür ederim.Konik olan iç burr, o zaten kendisi rahat çıkıyor temizlemek için. Dış burr kasanın içinde kalan yuvarlak parça. Fotoğrafta sol üstteki ikinci parça olarak düşünebilirsiniz. Onu zaten konuyu açan arkadaş gibi civata sökmeli temizlemeye çalışmazsanız çıkmaz.