• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Comandante c40 mk4 liquid amber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hdw4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
9000

hdw4

Barista
İsim
hakank
Daha fazla  
İsim
hakank
Değirmen
baratza encore esp
Ekipmanlar
bianca bialletti,hario v60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
küçükçekmece
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
bakırköy
Merhaba ocak ayında forum üzerinden aldım 2.kullanıcısıyım 2024 eylül ayında Münih'ten alınmıştır. Benden önce 1kg yakın öğütüm olmuştur bende 250-300 gr yapmışımdır maks.Çok az kullanıldı, sıfır ayarında. Kutusu tüm aksesuarları vs. tümü mevcut. Herhangi bir sorunu bulunmuyor.

İstanbul Küçükçekmece deyim alıcı ödemeli kargo yapabilirim.

Fiyat:9000 tl

Ekli dosyalar

• IMG_7148.jpeg
    IMG_7148.jpeg
    206.1 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_7137.jpeg
    IMG_7137.jpeg
    147.4 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_7132.jpeg
    IMG_7132.jpeg
    129.1 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_7135.jpeg
    IMG_7135.jpeg
    95.7 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_7128.jpeg
    IMG_7128.jpeg
    215.3 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_7143.jpeg
    IMG_7143.jpeg
    164.8 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:
selamlar Fiyatta yardımcı olursanız ben talibim. Dolab gibi bir uygulamadan satarsanız kredi kartı ile alalım
merhaba fiyat sondur maalesef sadece havele sonrası uygulamalardan kargo için yardımcı olabilirim

selam telefonunuzu alabilir miyim özelden

Geri