• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

COLOMBIA SELECTIONS – Lansmana Özel %10 İndirim 🇨🇴

İsim
Cho Coffee Roastery
Firma
CHO COFFEE ROASTERY
Daha fazla  
İsim
Cho Coffee Roastery
Firma
CHO COFFEE ROASTERY
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet

CHO Coffee Roastery Colombia Selections serisinin lansmanına özel olarak, seçkide yer alan 4 farklı microlotta %10 indirim uygulanmaktadır. Özel kavrulan bu sınırlı seri, Colombiya’nın farklı üretici ve process karakterlerini bir araya getirir.

İndirim yalnızca lansmana özeldir ve kısa süreli olarak geçerlidir.

Başlangıç Tarihi: 27.04.2026
Bitiş Tarihi: 29.04.2026

İndirim kodu gerekmemektedir.

Seçkide yer alan 4 ürün, belirtilen tarihler arasında sitede otomatik olarak indirimli fiyatlarıyla sunulacaktır.

Sınırlı üretim.
Stoklarla sınırlıdır.

Detaylar:

Not: 850 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir.

CHO Coffee Roastery

Ekli dosyalar

• COLOMBIA SELECTIONS 1.jpg
    COLOMBIA SELECTIONS 1.jpg
    209.8 KB · Görüntüleme: 88
  • COLOMBIA SELECTIONS 2.jpg
    COLOMBIA SELECTIONS 2.jpg
    229.1 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:

CHO Coffee Roastery Colombia Selections serisinin lansmanına özel olarak, seçkide yer alan 4 farklı microlotta %10 indirim uygulanmaktadır. Özel kavrulan bu sınırlı seri, Colombiya’nın farklı üretici ve process karakterlerini bir araya getirir.

İndirim yalnızca lansmana özeldir ve kısa süreli olarak geçerlidir.

Başlangıç Tarihi: 27.04.2026
Bitiş Tarihi: 29.04.2026

İndirim kodu gerekmemektedir.

Seçkide yer alan 4 ürün, belirtilen tarihler arasında sitede otomatik olarak indirimli fiyatlarıyla sunulacaktır.

Sınırlı üretim.
Stoklarla sınırlıdır.

Detaylar:

Not: 850 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir.

CHO Coffee Roastery
Jairo arcila kahvelerinin ikisini bu pazar kendilerinin demlemesi ile deneme fırsatı bulmuştum. Kavrumlar oldukça açık. çok temiz çıktılar vardı. Farklı process kahveleri tatmak için güzel bir set olduğunu söyleyebilirim. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
73 numaralı ilk siparişimi geçtim. İndirim için teşekkürler :D

73 numaralı ilk siparişimi geçtim. İndirim için teşekkürler :D
Merhaba, nazik mesajınız için çok teşekkür ederiz. İlk siparişinizde bizi tercih etmeniz bizim için büyük bir mutluluk. Kahvelerimizin keyfini almanızı diler, her zaman taze kavrum ve özenli gönderim anlayışımızla yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz. Herhangi bir sorunuz veya geri bildiriminiz olursa memnuniyetle yardımcı oluruz. Afiyetle tüketmeniz dileğiyle.

CHO Coffee Roastery

Az önce Jairo Arcila Red Fruits çekirdeğini deneme fırsatı buldum. Uzun zamandır damak tadıma bu kadar uygun bir çekirdeğe rastlayamamıştım. Notalar hem kokusunda hem tadında buram buram hissediliyor. Oldukça başarılı.
Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Jairo Arcila Red Fruits lotunun damak zevkinize bu denli hitap etmesi bizi gerçekten mutlu etti. Bu çekirdeğin karakteristik meyvemsi notalarının hem aromada hem de fincanda net şekilde hissedilmesi, bizim de özellikle sunmak istediğimiz deneyimin tam karşılığı.

Böylesine detaylı ve özenli yorumlarınız, hem bizim motivasyonumuzu artırıyor hem de diğer kahve severler için kıymetli bir referans oluşturuyor. Keyifli fincanlarınızın devamını diler, her zaman en iyi deneyimi sunabilmek için burada olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sevgilerimizle,
CHO COFFEE Roastery

Bu seçkiden aldığım iki kahveyi denedim. Her ikisi de oldukça açık kavrulmuş kahveler. Açık kavrum sevdiğim için oldukça hoşuma giden bir durum oldu bu açıkçası. Yalnızca 1er kez demledim ve bir iki hafta daha dinlendirmeye karar verdim.
COLOMBIA RISARALDA CATIOPE NITRO WASHED içimi oldukça keyifli, meyve suyu tarzı bir havası var. Verilen tadım notları da cuk oturmuş gerçekten çok beğendim kavrumu.
JAIRO ARCILA FINCA MAZATLAN ilk demlememde kuru kokuda vaat ettiği meyvemsiliği bardağa alamadım fakat biraz daha dinlenince oturur diye düşünüyorum. İdealinin dışında bir demleme olmasına rağmen çok beğendim :)
Bu ikisi hariç bir de COSTA RICA LAS TORRES / REGULO URENA & ISABEL ROJAS aldım. Costa Rica / Las Torres tarzı bir profilde gibi geldi bana. İçerken aroması ne kadar benziyor yahu dedim. Görece olarak biraz daha tatlı tarafta bir kahve.
Her 3 kahve de çok temiz bardaklar sundu. Ellerinize sağlık :)

Geçtiğimiz 2 günde de Finca Mazatlan, Santa Monica Passion Fruit ve numune olarak gönderilen Kosta Rika Las Torres'i denedim. Hepsini Blade R3 ile 95 klikte öğütüp v60 ile demledim. Çok güzel çıktılar verdiler. Santa Monicaların ikisine de bayıldım(Red Fruits bir tık daha fazla), fırsat buldukça almaya devam edeceğim. Yeni çekirdekleri de heyecanla bekliyorum, iyi çalışmalar dilerim.

Bu seçkiden aldığım iki kahveyi denedim. Her ikisi de oldukça açık kavrulmuş kahveler. Açık kavrum sevdiğim için oldukça hoşuma giden bir durum oldu bu açıkçası. Yalnızca 1er kez demledim ve bir iki hafta daha dinlendirmeye karar verdim.
COLOMBIA RISARALDA CATIOPE NITRO WASHED içimi oldukça keyifli, meyve suyu tarzı bir havası var. Verilen tadım notları da cuk oturmuş gerçekten çok beğendim kavrumu.
JAIRO ARCILA FINCA MAZATLAN ilk demlememde kuru kokuda vaat ettiği meyvemsiliği bardağa alamadım fakat biraz daha dinlenince oturur diye düşünüyorum. İdealinin dışında bir demleme olmasına rağmen çok beğendim :)
Bu ikisi hariç bir de COSTA RICA LAS TORRES / REGULO URENA & ISABEL ROJAS aldım. Costa Rica / Las Torres tarzı bir profilde gibi geldi bana. İçerken aroması ne kadar benziyor yahu dedim. Görece olarak biraz daha tatlı tarafta bir kahve.
Her 3 kahve de çok temiz bardaklar sundu. Ellerinize sağlık :)
Detaylı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. 🙏

Sevgilerimizle,
CHO COFFEE Roastery

Geçtiğimiz 2 günde de Finca Mazatlan, Santa Monica Passion Fruit ve numune olarak gönderilen Kosta Rika Las Torres'i denedim. Hepsini Blade R3 ile 95 klikte öğütüp v60 ile demledim. Çok güzel çıktılar verdiler. Santa Monicaların ikisine de bayıldım(Red Fruits bir tık daha fazla), fırsat buldukça almaya devam edeceğim. Yeni çekirdekleri de heyecanla bekliyorum, iyi çalışmalar dilerim.
Güzel yorumunuz ve detaylı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. 🙏

Sevgilerimizle,
CHO COFFEE Roastery

Geri