• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çok araştırdım kafam karışık. Yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dimantiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aga madem kahveyi fazla fazla öğütmek istiyorsun bence o zaman hiç bu tarz makinelere bakma. Yazık edersin güzelim makinelere.

Espressoda sabahtan çekeyim akşam kullanırım yapamazsınız maalesef, kahveyi çektiğiniz gibi kullanmanız gerek. Aksi takdirde kahve bayatlar hem kalibrasyonda hem tatsal sıkıntı yaşarsınız önceden öğütürseniz.
Yani o kadar sabahtan gibi değil ama akşam 11 - 11.30 gibi çekeyim gece 2 de içebileyim gibi düşünmüştüm ben ama olmuyorsa olmuyordur ona göre bir şey bakarım.👍 Tabi ki öğütücü ille ses yapar ama nispeten az ses çıkaran uygun bir model ne vardır acaba?
Aga madem kahveyi fazla fazla öğütmek istiyorsun bence o zaman hiç bu tarz makinelere bakma. Yazık edersin güzelim makinelere.
Tamam ya kızma bilmiyorum öğreniyorum danışıyorum işte 😄 . Ona göre öğütücü bakacağım madem öyle diyorsunuz. Tavsiyelere açığım.

Profitec, Rocket markalarına mevcut fiyatlarını vermektense Lelit’in çift kazanlı ve rotary pompalı modellerini veya Mara’yı almak daha mantıklı.
ben de lelit mara ve rocket apartmento arasında kaldım, sanırım ısı stabilizasyonu konusunda ayrışıyorlar ama çok da hakim değilim, bilr bilginiz var mı

ben de lelit mara ve rocket apartmento arasında kaldım, sanırım ısı stabilizasyonu konusunda ayrışıyorlar ama çok da hakim değilim, bilr bilginiz var mı

Daha önce iki cihaz arasında kalan arkadaşlar oldu forumda. Şu başlıkta bununla ilgili birkaç mesaj var.

Lelit Mara vs Rocket Appartomento

Bununla birlikte @gergingörünüşlüadam ’ın şu yorumu da katıldığım bir değerlendirme :

Kısa cevap: fark etmez

Uzun cevap: Her ikisi de HX makine ve kendi kanıtlamış markalar. Audi BWM karşılaştırması gibi ufak tefek farklar var.
Kısa bir süredir Lelit Mara X kullanıyorum. Rocket hiç kullanmadım. Çok amatörce bir değerlendirme olacak ama yine de yazayım.

- Güncel fiyatlarında Rocket ~%10 daha pahalı.

- Her ikisi de vibrasyon pompasına sahip olmasına rağmen Lelit'te kullanılan izolasyon ile daha sessiz çalışıyor.

- Lelit 5 cm daha dar. Bu anlamda Rocket bence daha oturaklı görünüyor. Ancak yeriniz darsa ve 5 cm önemli bir farksa Lelit'i tercih edebilirsiniz.

- İlan çokluğuna bakılırsa Türkiye'de Lelit daha fazla satılıyor diyebiliriz. İlana koyduğumda çabuk gitsin derdiniz varsa Lelit.

- Lelit için Ahşap upgrade kiti satılıyor, Rocket için göremedim.

- Rocket'in vanasındaki R logosu çok havalı duruyor.

- Lelit'te sıcaklık kontrolünü buhar öncelikli, su öncelikli gibi ayarlayabiliyorsunuz.

- Lelit'te mekanik bir pre-infusion sistemi var.

Ek olarak, servis süreçlerinde (ücret ve zaman açısından) Lelit’te kafanız bir tık daha rahat olur.

Geri