• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Bende Ömer Bey'in mükemmel hizmetine #28721 (Guatemala Maragogype Washed), #28693 (Etiyopya Bombe Natural) ve #28700 (Etiyopya Chelchele Worka) siparişlerimle katılmış bulunuyorum :D:cool:

Ömer hocam çuvalın dibinde Worka kalmıştır belki siz bir bakın saklanmıştır onlar 😂😂

Erken siparişe daha yüksek indirim güzel fikir gerçekten.
Operasyon yoğunluğunu planlamak için de faydalı olur umarım.

Grup-al'ı kalıcı olarak bu modele çevirmeyi mi düşünüyorsunuz?

Erken siparişe daha yüksek indirim güzel fikir gerçekten.
Operasyon yoğunluğunu planlamak için de faydalı olur umarım.

Grup-al'ı kalıcı olarak bu modele çevirmeyi mi düşünüyorsunuz?
Merhaba @Lathariel

#Erken Alım# özelliğini aslında bir süredir “kickstarter” benzeri bir fonlama projesi olarak devreye almayı düşünüyordum.

Basit bir örnek vereyim; ninety plus çekirdekleri için 3 hafta önceden “3 hafta sonraki kavurma” tarihli ürünler satışa açılır, toplu alım olduğu için hedefe ulaşılırsa benim de firmadan alacağım indirim yüksek olacağı için bu hepimize ciddi avantaj sağlar.

Fakat şimdiki turu özellikle #Erken Alım# özelliğine antrenman için istedim. Bir alışalım bakalım…

Operasyon tarafında ise oldukça hazırlıklıyız, birazdan kavurma planımı hazırlayacağım ama kahvelerin büyük çoğunluğu stokta hazır zaten.

Kahve paketimiz bol, basıma hazır binlerce yedek etiketimiz de var, geçtiğimiz Ağustos’ta eksik olmayın firmanın operasyon rütbesini yükseltmiştiniz ona da borçluyuz bunu.

#Erken Alım# avantajlarını grup-al içinde ayrı bir özellik olarak tutmayı düşünüyorum.

Herkese yüksek ilgisi ve kadirşinaslığı için bu vesileyle teşekkür ederim.

🙏

Son düzenleme:
Tavsiye çekirdeği olan var mı ilk defa alım yapacağım 😅🥳 @Ömer Aydın siz ?

Onu İzmir’de ziyaret ederseniz ben size ellerimle demleyeyim ama paket olarak bitti ne yazık ki :(
İzmir'e yakın zamanda gelirsem inşallah deneyeceğim o zaman kahvenizi içmek için bile gelebilirim yeni evde demlemeye başladım her kahveyi denemek istiyorum 😋

İzmir'e yakın zamanda gelirsem inşallah deneyeceğim o zaman kahvenizi içmek için bile gelebilirim yeni evde demlemeye başladım her kahveyi denemek istiyorum 😋
Bir Cumartesi gününe denk getirirseniz çok şahane olabilir:)

Çok güzel bir alım olmuş ama refisa ve worka bitmiş yetişemeden. Alan arkadaşlara afiyet olsun.

3 tane daha Damo 100G açtım arkadaşlar, birini @Squirel kaptı, afiyet olsun şimdiden;)

refisa ve worka istiyoruz(m) @Ömer Aydın bey 😅 var mı mümkünatı :)

Hiç anlamadığım bir sorudur böyle durumlarda “Hiç mi yok” “Biraz da mı” 😜
Gidince çuvalı ters çevirip bakayım ama notlarıma göre yok maalesef hem de hiç :)

(Belki refisa şaşırtabilir 1-2 paket)

Burundi FW15+
Commadante 4clik
1/10

Ekli dosyalar

• 1654204891839563807136398950413.jpg
    1654204891839563807136398950413.jpg
    41.6 KB · Görüntüleme: 38
Geri