• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

benzer bi sebepten bende geçenlerde sonra alırım deyip grup alımını kaçırdım, ondan bu sefer direk aldım, hatta kart elimde iken sıradan tüm kavuculara bakıyorum şimdi 😅

p.s. artık sanal kart oluşturmam gerketiğinin göstergesi.
Sanal kart çok mantıklı(: ama ben şu ekonomik kriz gerginliğinde biraz kısmetçi oldum(: yarın sabaha damo kalırsa bayramlık bi 100 grm atarım, kalmazsa da canımız sağolmasın mı(:

1 yıl aradan sonra en sevdiğim kavurucudan 2 Etiyopya 1 Burundi ile alım yapmayı başardım:DAyrıca Ömer Bey'e bu toplu alım indirimi içinde teşekkürler:coffee:(y)

Katıldım, çok da güzel olmuş. Yalnız kendi hesabıma giremedim misafir olarak sipariş verdim sanırım. Teşekkürler.

Madem şeftali yiyemiyoruz o zaman içeriz deyip Guatemala ve workayla katıldım. Daha önceki alımımda damoyu beğenmiş fincamigostan ise istediğim verimi anlamamıştım(belki ben çok yükselmiştim, bilemedim). Bu sefer de beklentim büyük bakalım neler olacak. Teşekkürler @Ömer Aydın

Ömer beyin daha 200 gr damosu var buzlukta. Gelin kızın çeyizi gibi saklıyorum :ROFLMAO:

nensebo dostumuz aramızdan ayrılmış ama bayramlık damo ve sabahın ilk kahvesi worka ile saadet zincirine katıldım.
teşekkürler @Ömer Aydın bu projenizle coin dünyasına giriş yapmanızı önerebilirim(:

2 tane grup alımdan alım yapabiliyoruz mu ilk defa grup alım yapacam da hepsi çok cazip geldi

Maragogype ve Bombe ile ben de bu kervana katıldım 😋

Forum karışmış, çuvalın dibinden bir adet worka çektim ben de teşekkürler 🙃

Bütün stoklar bitmiş ama ilerleme durumu eksik bir uyuşmazlık var sanırım :)

Ekli dosyalar

• Screen Shot 2022-06-02 at 16.54.31.png
    Screen Shot 2022-06-02 at 16.54.31.png
    410.8 KB · Görüntüleme: 89
Geri