• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz - Ninety Plus

Hangi su ile demleme yaptınız acaba

Bir de bundan sonra Juliette’den bahsederken hangi versiyon olduğunu da belirtmek gerekecek. Ikawa Pro’da kavrulmuş orijinal Ninety Plus kavurma profili mi, yoksa büyük tamburlu makinede kavrulmuş Ömer Bey’in kendi kavurma profili mi?.

İkinci bölüm an itibariyle yayında!

§ Beyaz Yakalının Düşü: CoffeeNutz
§ Juliette Hanım

§ Platon tarafından yazılmış diyaloglardan biridir. Aşkı konu alan ve aşka övgüler içeren konuşmaların yer aldığı diyalog, adını dönemin ünlü tragedya yazarlarından Agathon’un bir yarışmada elde ettiği birincilik üzerine düzenlediği Symposion’dan alır. Kelimesi kelimesine çevrildiğinde “birlikte içme” anlamına gelen Symposion, Yunan kültürüne ait bir toplumsal olgudur. Türkçemizde eğlenmek ve bir olayı kutlamak için pek çok kişinin bir araya gelerek yediği yemek olarak tanımlanmaktadır. Bu kapsamda, kahve içip her şeyi konuştuğumuz programa şölen adını vereceğiz!

Bir de bundan sonra Juliette’den bahsederken hangi versiyon olduğunu da belirtmek gerekecek. Ikawa Pro’da kavrulmuş orijinal Ninety Plus kavurma profili mi, yoksa büyük tamburlu makinede kavrulmuş Ömer Bey’in kendi kavurma profili mi?.
9 kavrumu dışındakiler benim makina kavrumumdur ve öyle devam edecek @Xaern

@Ömer Aydın Jülide'mi ilk defa deniyorum ve buram buram portakal - vanilya karışımlı Nazo içiyormuş gibi bir his var içimde. Kahve değil bu siz Ninety Plus diye bize aromalı kahve satmışsınız şikayetçiyim sizden ! 😂

Şaka bir yana elinize emeğinize sağlık 🙏

@Ömer Aydın Jülide'mi ilk defa deniyorum ve buram buram portakal - vanilya karışımlı Nazo içiyormuş gibi bir his var içimde. Kahve değil bu siz Ninety Plus diye bize aromalı kahve satmışsınız şikayetçiyim sizden ! 😂

Şaka bir yana elinize emeğinize sağlık 🙏
Hep çekirdek almasanız toz karıştırıp çözecektik, ne yapalım zor yolu seçtik mecburen :LOL:

Afiyet olsun ve umarım ömürlük bir tecrübe yaşatabilmişizdir.

🙏

Juliette hanımı demledim @Ömer Aydın bey ilk tattığımda portakal asidetesi aldım hemen ardından sitrik asit takip etti.Sonra dedim ki galiba abartıldığı kadar da iyi değilmiş sonra kahve soğudukça bardaktan limon çıktı tatlı tatlı aromalar çıktı noluyor dedim bu içtiğim kahvemi acaba diye bir emin olamadım.Bu çok farklı bir deneyimdi şimdi ben diğer kahveleri nasıl içecem bakın valla kahve içmek istiyorum ama bundan sonra içemem ninety oluşla pazarlık yapıp normal kahve fiyatına sattıralım tüm herkesi devreye sokalım çitayı valla çok yukarı çektiniz hala tadı damağımda bu deneyim için size teşekkürü borç bilirim siz olmasanız biz fakirler nerden bilek juliette fln görseydim sizden önce bu kadar fiyata kahve mi satılır derdim.Yeni bir tecrübe tat kazandım sayenizde

Juliette hanımı demledim @Ömer Aydın bey ilk tattığımda portakal asidetesi aldım hemen ardından sitrik asit takip etti.Sonra dedim ki galiba abartıldığı kadar da iyi değilmiş sonra kahve soğudukça bardaktan limon çıktı tatlı tatlı aromalar çıktı noluyor dedim bu içtiğim kahvemi acaba diye bir emin olamadım.Bu çok farklı bir deneyimdi şimdi ben diğer kahveleri nasıl içecem bakın valla kahve içmek istiyorum ama bundan sonra içemem ninety oluşla pazarlık yapıp normal kahve fiyatına sattıralım tüm herkesi devreye sokalım çitayı valla çok yukarı çektiniz hala tadı damağımda bu deneyim için size teşekkürü borç bilirim siz olmasanız biz fakirler nerden bilek juliette fln görseydim sizden önce bu kadar fiyata kahve mi satılır derdim.Yeni bir tecrübe tat kazandım sayenizde
Operasyonda zorluklar vardı ama hepsine değdi diyebiliyorum artık 🙏

Afiyet bal ve şeker olsun

Merhabalar,
Juliette'i V60'ta demlerken, origami reçetesine göre neyi daha farklı yapmalıyım acaba? Malum, kahve miktarı az. Çok fazla deneme-yanılma lüksümüz yok :)
Merhaba @alesta8225 Zaten bir reçete güncelleme sözüm vardı, bunu v60 ile birlikte önümüzdeki günlerde paylaşayım.

Selamlar

Commadante red clix 7 kilk
Su:abant bolu
Oran :12.5/30
Flair pro 2

Şişenin dibini espresso yapmağa karar verdim.
7 klikte öğüttükten sonra (gram çok düşük olduğu için) acaba Öğütüm büyük mü kaldı diye kararsızlığı düşüp puck screen ile kahve arasına bir kat da aeropress filtresi koydum. Akış muazzam oldu. 3 barda 3-4 saniye ön demleme yaptıktan sonra 10 barda demlememi bitirdim. Filtresine göre tatlar daha netti. Özellikle vanilya ve şeftali notaları çok hoş geliyordu. Bu kahveyi deneme fırsatını bize sunan sevgili @Ömer Aydın abiye teşekkür ediyorum.
Screenshot_20221009_123857_com.whatsapp.jpg

Ben de bir hovardalık yapıp Juliette kervanına katıldım. Ön alımda kararsız kalıp almamıştım, Eylül toplu alım indiriminin son günlerinde aklımda Juliette duracağına, cebim boş dursun dedim. 🥲

Çok bekletmeyin kahveleri ve Juliette’i… Her hafta 1 demleme 👍

@Ömer Aydın Julide'nin 3.demlemesini yapmadan (10 ar gr) bir kez daha teşekkür etmek istedim. Ne zaman büyük bir satış yapsam kutlama kahvesi olarak içiyorum resmen. 😂

Geri