Sevmeyelim de taşa mı dönelim denebilir.Özet: Juliette çok iyi kahve.![]()
Pınar UludağHangi su ile demleme yaptınız acaba
9 kavrumu dışındakiler benim makina kavrumumdur ve öyle devam edecek @XaernBir de bundan sonra Juliette’den bahsederken hangi versiyon olduğunu da belirtmek gerekecek. Ikawa Pro’da kavrulmuş orijinal Ninety Plus kavurma profili mi, yoksa büyük tamburlu makinede kavrulmuş Ömer Bey’in kendi kavurma profili mi?.
Hep çekirdek almasanız toz karıştırıp çözecektik, ne yapalım zor yolu seçtik mecburen@Ömer Aydın Jülide'mi ilk defa deniyorum ve buram buram portakal - vanilya karışımlı Nazo içiyormuş gibi bir his var içimde. Kahve değil bu siz Ninety Plus diye bize aromalı kahve satmışsınız şikayetçiyim sizden !
Şaka bir yana elinize emeğinize sağlık![]()
Operasyonda zorluklar vardı ama hepsine değdi diyebiliyorum artıkJuliette hanımı demledim @Ömer Aydın bey ilk tattığımda portakal asidetesi aldım hemen ardından sitrik asit takip etti.Sonra dedim ki galiba abartıldığı kadar da iyi değilmiş sonra kahve soğudukça bardaktan limon çıktı tatlı tatlı aromalar çıktı noluyor dedim bu içtiğim kahvemi acaba diye bir emin olamadım.Bu çok farklı bir deneyimdi şimdi ben diğer kahveleri nasıl içecem bakın valla kahve içmek istiyorum ama bundan sonra içemem ninety oluşla pazarlık yapıp normal kahve fiyatına sattıralım tüm herkesi devreye sokalım çitayı valla çok yukarı çektiniz hala tadı damağımda bu deneyim için size teşekkürü borç bilirim siz olmasanız biz fakirler nerden bilek juliette fln görseydim sizden önce bu kadar fiyata kahve mi satılır derdim.Yeni bir tecrübe tat kazandım sayenizde
Merhaba @alesta8225 Zaten bir reçete güncelleme sözüm vardı, bunu v60 ile birlikte önümüzdeki günlerde paylaşayım.Merhabalar,
Juliette'i V60'ta demlerken, origami reçetesine göre neyi daha farklı yapmalıyım acaba? Malum, kahve miktarı az. Çok fazla deneme-yanılma lüksümüz yok![]()

Burda da benzer şekilde@Ömer Aydın Julide'nin 3.demlemesini yapmadan (10 ar gr) bir kez daha teşekkür etmek istedim. Ne zaman büyük bir satış yapsam kutlama kahvesi olarak içiyorum resmen.![]()