Ömer Aydın
Barista
Daha fazla
- İsim
- Ömer Aydın
- Espresso Makinesi
- La Marzocco Modbar AV
- Değirmen
- Mahlkönig Guatemala, Mahlkönig K30, Varia VS3, Comandante
- Firma
- CoffeeNutz
- Ekipmanlar
- Ailio Bullet, Has Garanti HSR15, DiFluid OMNI, DiFluid OMIX, Difluid R2 Extract, DiFluid Micro Balance, Origami, Soy Cezve, Everpure RO, Everpure Claris1500
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İzmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Konak
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Kadıköy
- www.coffeenutz.net
Merhaba Arkadaşlar,
Ninety Plus!
Aslında daha fazla söze gerek yok…
Ama...
Öncelikle böyle bir dönemde böyle yüksek fiyatlı bir kahvenin kampanyasını yapmayı - yani zamanlamayı - açıklamak gerek.
Bir kaç sebebi var;
İşte bu alım böyle ve açık seçik bariz olanı anlatmak da zor.
Diyeceksiniz ki abartma kahve işte…
O zaman burada ne işimiz var diye sorarım (eğer böyle derseniz…)
Bunu kaçırmayın ve beklenmeyeni yapıp önemli bir aşama kat edelim ve beraber şu tadımı gerçekleştirelim.
Alım gücümüz düşük ama bu kahve tartışmasız dünyanın en iyilerinden ve bunu denemeniz gerek.
Tek sorunumuz fiyattı fakat şu anda yeni sistemimiz grup-al ile toplu olarak alım yapmanız ve bizim de kahveyi yeşil ve toplu miktarda alıp Ikawa Pro'da kavuracak olmamız sonucunda bu mümkün oluyor.
Bir not; kampanya döviz endeksli yani kampanya esnasında fiyatın artması olasılığı var ve umarım zorunda kalmayız.
---
Sonraki paylaşımlarımda bu başlıktan Ninety Plus ile ilgili tecrübelerimi aktaracağım.
2020’de Kozyatağı’nda aralarında Juliet’in de olduğu 12 Ninety Plus kahvesinin tadımı ve katılımcıların önce / sonra ruh hali ilk paylaşımlardan olabilir mesela
---
Bu arada seçtiğimiz kahvenin adı: Juliette (https://ninetypluscoffee.com/juliette/)
Bağlı olduğu segment: “Signature” (Drima Zede, Kemgin ve Kambera’nın içinde olduğu “Ascent” segmentinden üstte bir sınıf)
Juliette; Signature serisindeki 5 ürünün de üst taraflarında…
Lezzet özellikleri: Portakal kabuğu, vanilya, beyaz şeftali ama sizin tadımınızda aklınızda kalan şey bunların ötesinde olacak. Bir kahvenin katmanlı ve kompleks olması ve notaların ne kadar net olabileceği konuları açıklık kazanacak.
Grup açıldı ve alım yapabileceğiniz Grup-Al alım bağlantısı: Ninety Plus Erken Alım Kampanyası
Fiyatlama için de sanırım fazla söze gerek yok, sonuçta internet her şeyi anlatıyor fakat: İnterneti tarayıp bulabildiğim en uygun fiyatı liste fiyatı yapıp yarısını yazdım.
Alım gücü yüksek bir ülkede olsaydık böyle yapmazdım.
Ben de emeklerimin karşılığını tastamam almak istiyorum ama...
Şu anda bu deneyimi yaşamamız ve farklı bir pencereden bakmamızın zamanı geldi, benim önceliğim şu anda bu...
Bu yüzden fiyatlamayı yaparken bir defa dahi olsa bu kahveye ulaşabilmemizi hedefledim.
Umarım hepimizi mutlu eden, yüzümüzü güldüren bir kampanya ve deneyim olur.
Kendinize iyi bakın

Ninety Plus!
Aslında daha fazla söze gerek yok…
Ama...
Öncelikle böyle bir dönemde böyle yüksek fiyatlı bir kahvenin kampanyasını yapmayı - yani zamanlamayı - açıklamak gerek.
Bir kaç sebebi var;
- Döviz bence artık şahlanmaya başladı ve bir daha bunun gibi bir alım bu kadar rahat yapılamayabilir.
- Genel olarak astronomikleşen üretim maliyetleri varoluşsal soruları sorduruyor, hem attığımız taşa değsin dedirtiyor hem de bu işi neden yaptığımızı bize bir kere daha hatırlatıyor: En iyi kahve!
- Sürekli daha iyi kahve, reçete ve yöntem peşinde koşmamız da aslında buna ulaşmak için ve bu esnada zaman geçiyor.
- 375 liraya Ninety Plus, hem de Juliet? Bir defa da olsa bir şekilde en azından bugün buna katkım olabiliyorsa durduğum hata…
İşte bu alım böyle ve açık seçik bariz olanı anlatmak da zor.
Diyeceksiniz ki abartma kahve işte…
O zaman burada ne işimiz var diye sorarım (eğer böyle derseniz…)
Bunu kaçırmayın ve beklenmeyeni yapıp önemli bir aşama kat edelim ve beraber şu tadımı gerçekleştirelim.
Alım gücümüz düşük ama bu kahve tartışmasız dünyanın en iyilerinden ve bunu denemeniz gerek.
Tek sorunumuz fiyattı fakat şu anda yeni sistemimiz grup-al ile toplu olarak alım yapmanız ve bizim de kahveyi yeşil ve toplu miktarda alıp Ikawa Pro'da kavuracak olmamız sonucunda bu mümkün oluyor.
Bir not; kampanya döviz endeksli yani kampanya esnasında fiyatın artması olasılığı var ve umarım zorunda kalmayız.
---
Sonraki paylaşımlarımda bu başlıktan Ninety Plus ile ilgili tecrübelerimi aktaracağım.
2020’de Kozyatağı’nda aralarında Juliet’in de olduğu 12 Ninety Plus kahvesinin tadımı ve katılımcıların önce / sonra ruh hali ilk paylaşımlardan olabilir mesela

---
Bu arada seçtiğimiz kahvenin adı: Juliette (https://ninetypluscoffee.com/juliette/)
Bağlı olduğu segment: “Signature” (Drima Zede, Kemgin ve Kambera’nın içinde olduğu “Ascent” segmentinden üstte bir sınıf)
Juliette; Signature serisindeki 5 ürünün de üst taraflarında…
Lezzet özellikleri: Portakal kabuğu, vanilya, beyaz şeftali ama sizin tadımınızda aklınızda kalan şey bunların ötesinde olacak. Bir kahvenin katmanlı ve kompleks olması ve notaların ne kadar net olabileceği konuları açıklık kazanacak.
Grup açıldı ve alım yapabileceğiniz Grup-Al alım bağlantısı: Ninety Plus Erken Alım Kampanyası
Fiyatlama için de sanırım fazla söze gerek yok, sonuçta internet her şeyi anlatıyor fakat: İnterneti tarayıp bulabildiğim en uygun fiyatı liste fiyatı yapıp yarısını yazdım.
Alım gücü yüksek bir ülkede olsaydık böyle yapmazdım.
Ben de emeklerimin karşılığını tastamam almak istiyorum ama...
Şu anda bu deneyimi yaşamamız ve farklı bir pencereden bakmamızın zamanı geldi, benim önceliğim şu anda bu...
Bu yüzden fiyatlamayı yaparken bir defa dahi olsa bu kahveye ulaşabilmemizi hedefledim.
Umarım hepimizi mutlu eden, yüzümüzü güldüren bir kampanya ve deneyim olur.
Kendinize iyi bakın

Son düzenleme: