• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz - Ninety Plus

Ömer Aydın

Barista
İsim
Ömer Aydın
Firma
CoffeeNutz
Daha fazla  
İsim
Ömer Aydın
Espresso Makinesi
La Marzocco Modbar AV
Değirmen
Mahlkönig Guatemala, Mahlkönig K30, Varia VS3, Comandante
Firma
CoffeeNutz
Ekipmanlar
Ailio Bullet, Has Garanti HSR15, DiFluid OMNI, DiFluid OMIX, Difluid R2 Extract, DiFluid Micro Balance, Origami, Soy Cezve, Everpure RO, Everpure Claris1500
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Konak
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kadıköy
Facebook
www.coffeenutz.net
Merhaba Arkadaşlar,

Ninety Plus!

Aslında daha fazla söze gerek yok…

Ama...

Öncelikle böyle bir dönemde böyle yüksek fiyatlı bir kahvenin kampanyasını yapmayı - yani zamanlamayı - açıklamak gerek.

Bir kaç sebebi var;
  • Döviz bence artık şahlanmaya başladı ve bir daha bunun gibi bir alım bu kadar rahat yapılamayabilir.
  • Genel olarak astronomikleşen üretim maliyetleri varoluşsal soruları sorduruyor, hem attığımız taşa değsin dedirtiyor hem de bu işi neden yaptığımızı bize bir kere daha hatırlatıyor: En iyi kahve!
  • Sürekli daha iyi kahve, reçete ve yöntem peşinde koşmamız da aslında buna ulaşmak için ve bu esnada zaman geçiyor.
  • 375 liraya Ninety Plus, hem de Juliet? Bir defa da olsa bir şekilde en azından bugün buna katkım olabiliyorsa durduğum hata…
Bazen sevdiğin bir arkadaşın için iyi olduğunu bildiğin bir şeyi uzun anlatamazsın ya, çünkü senin için durum çok nettir ama arkadaşının biraz zamana ihtiyacı vardır.

İşte bu alım böyle ve açık seçik bariz olanı anlatmak da zor.

Diyeceksiniz ki abartma kahve işte…

O zaman burada ne işimiz var diye sorarım (eğer böyle derseniz…)

Bunu kaçırmayın ve beklenmeyeni yapıp önemli bir aşama kat edelim ve beraber şu tadımı gerçekleştirelim.

Alım gücümüz düşük ama bu kahve tartışmasız dünyanın en iyilerinden ve bunu denemeniz gerek.

Tek sorunumuz fiyattı fakat şu anda yeni sistemimiz grup-al ile toplu olarak alım yapmanız ve bizim de kahveyi yeşil ve toplu miktarda alıp Ikawa Pro'da kavuracak olmamız sonucunda bu mümkün oluyor.

Bir not; kampanya döviz endeksli yani kampanya esnasında fiyatın artması olasılığı var ve umarım zorunda kalmayız.

---

Sonraki paylaşımlarımda bu başlıktan Ninety Plus ile ilgili tecrübelerimi aktaracağım.

2020’de Kozyatağı’nda aralarında Juliet’in de olduğu 12 Ninety Plus kahvesinin tadımı ve katılımcıların önce / sonra ruh hali ilk paylaşımlardan olabilir mesela :)

---

Bu arada seçtiğimiz kahvenin adı: Juliette (https://ninetypluscoffee.com/juliette/)

Bağlı olduğu segment: “Signature” (Drima Zede, Kemgin ve Kambera’nın içinde olduğu “Ascent” segmentinden üstte bir sınıf)

Juliette; Signature serisindeki 5 ürünün de üst taraflarında…

Lezzet özellikleri: Portakal kabuğu, vanilya, beyaz şeftali ama sizin tadımınızda aklınızda kalan şey bunların ötesinde olacak. Bir kahvenin katmanlı ve kompleks olması ve notaların ne kadar net olabileceği konuları açıklık kazanacak.

Grup açıldı ve alım yapabileceğiniz Grup-Al alım bağlantısı: Ninety Plus Erken Alım Kampanyası

Fiyatlama için de sanırım fazla söze gerek yok, sonuçta internet her şeyi anlatıyor fakat: İnterneti tarayıp bulabildiğim en uygun fiyatı liste fiyatı yapıp yarısını yazdım.

Alım gücü yüksek bir ülkede olsaydık böyle yapmazdım.

Ben de emeklerimin karşılığını tastamam almak istiyorum ama...

Şu anda bu deneyimi yaşamamız ve farklı bir pencereden bakmamızın zamanı geldi, benim önceliğim şu anda bu...

Bu yüzden fiyatlamayı yaparken bir defa dahi olsa bu kahveye ulaşabilmemizi hedefledim.

Umarım hepimizi mutlu eden, yüzümüzü güldüren bir kampanya ve deneyim olur.

Kendinize iyi bakın ;)

🙏

Son düzenleme:
Fiyat bence bu çekirdeğe göre acayiiiiiiip iyi, kendimi ikna ettirmeye çalışıyorum. Sırf bu deneyim için ne paralar harcadık, yeni ekipmanlar, yeni kahveler, ninety plus instagram hikayelerine bakarsanız da direk meyve halini bile yiyeceğiniz çekirdekler üretiyorlar. Çok hoş ve mutlaka denenmesi gereken bir deneyim bence, en büyük teşekkür bence Ömer abiye, yurtdışından kahve getirmek bu vergilerle el ayak bağlarken, daha ucuzunu sunması zaten söz söylemeye gerek bırakmıyor. Seviliyorsun abi @Ömer Aydın ❤️

Circulor'un 100 gr fiyatı sizde 50 gr liste fiyatına eşit de ondan sormuştum bir yanlışlık mı var diye.
İyi yaptınız @nuclearmoonrise ben baktığımdaysa 8€ kargo gibi ek masraflar görünüyor, hesaplamalarınızda bir yanlışlık olmasın?

Peki bu kampanyayı nasıl buluyorsunız bu kahveyi daha önce duydunuz mu? Denediniz mi? Denemek ister miydiniz?

Sizi heyecanlandıran bir tarafı var mı?

Bunları da duymak isterim.

Peki bu kampanyayı nasıl buluyorsunız bu kahveyi daha önce duydunuz mu? Denediniz mi? Denemek ister miydiniz?

Tabi denemek isterdim ancak bu kahveyi demlemenin hakkını verebileceğimi düşünmediğimden pas geçiyorum. Umarım ileride, başka çekirdeklerde görüşürüz :D

Tabi denemek isterdim ancak bu kahveyi demlemenin hakkını verebileceğimi düşünmediğimden pas geçiyorum. Umarım ileride, başka çekirdeklerde görüşürüz :D
Evet demleme tarafı çok önemli bir detay ve mutlaka siparişler ulaşmadan reçete çıkarılmış olunacak, gram harcama lüksümüz yok bunu! Ne var ki:

Cupping yaptığımızda oldukça tatmin edici bir demleme keyfi de aldığımızı belirtmeliyim.

Ciddiyim, şahitler var.

Juliette görünce limit falan aştım her şeyi 😆 gönderin gelsin.

İyi yaptınız @nuclearmoonrise ben baktığımdaysa 8€ kargo gibi ek masraflar görünüyor, hesaplamalarınızda bir yanlışlık olmasın?

Şu sanırım aynı kahve değil mi Kawadaki? Burada 35 Euro 100gr fiyatı, tabi kargo gümrük vs bilemiyorum.
90+kahveler beklerken ninetyplus çiftliğini beklemiyordum açıkçası, ekstrem bir sürpriz oldu bana. Umarım hızla tamamlanır alım yoksa kur korumalı fiyat istemek zorunda kalabiliriz 😅

Gerçekten cesur hareket(y)

Geçtiğimiz sene yapılan 90+ alımları aklıma geldi de..
Enteresan, farklı ve zevkli bir deneyim. Paraya kiyabilirseniz.
Bu ay funky kahveler için limitimi doldurdum, alacak olanlara afiyet olsun.
Biyle bir imkan için de teşekkürler Ömer 👍

Evet demleme tarafı çok önemli bir detay ve mutlaka siparişler ulaşmadan reçete çıkarılmış olunacak, gram harcama lüksümüz yok bunu! Ne var ki:

Cupping yaptığımızda oldukça tatmin edici bir demleme keyfi de aldığımızı belirtmeliyim.

Ciddiyim, şahitler var.
Juliette özelinde yazmıyorum; bu tarz kahveleri demlerken tek çekincem su oluyor. Hazır suya muhtaç biri olarak, eğer kahvenin de özel bir su gereksimi varsa optimum yakalamak oldukça güç. Yoksa mevcut reçeteyi takip ederek zaten ilk demlemede bile optimum olmasa güzel bir fincan elde etmek zor olmuyor. Keşke kahve ile birlikte yanında suyu da gelsede böyle derin düşüncelere kapılmasam.

Ninety plus kendi reçetelerinde genelde 10gr kahve kullanıyor. Benzer bir reçete ile 5 demlemelik kahve çıkacak demektir.

Geri