• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buna net cevap veremem ama kendi tecrübemi aktarayım.

Kahveyi 1 hafta kadar paketinde tükettikten sonra kalan kısmı 20'şer gramlık porsiyonlar halinde vakumlayıp buzluğa attım.

Bunun haricinde net cevabı belki @metin bey verebilir.
Vakumlama imkanım olmadığı için en azından tahmini bir süre öğrensem iyi olurdu😊

@metin Hocam Selamlar,

Benimde siparişim dün itibari ile geldi ve birtanesi 05/03 diğer ikisi ise 08/03 kavrum tarihine sahip.Degassing süreleri hususunda bilgi alamabilir miyim.Espresso seçkileri isimli 3 kahvenizdi siparişim.

Alamazsınız olur bitere çok hızlı geçtik. 🤭

Şakası bir yana eminim kaliteli bir çekirdektir, umarım başarılı bir profil yakalanmıştır da deneyenler memnun kalır.

Son düzenleme:
Colombia El Mirador'da en dikkatimi çeken, ambalajın üstüne 'Competition Series' etiketi var. Bu etiket kahvenin puanını merak ettirdi fakat competition series ise en az 88-90'dır diye tahmin ediyorum.
1615658080905.png

CD 150-170 liraya kahve çıkarır kahve kulübü: "Ama kesin hakediyodur, oo kompetito mu yazıyo vardır bi doksan."

Petra 100 liraya kahve çıkarır kahve kulübü: "Patlıcan severler alsın kazık petra xd"
Yorumuna tamamen katılmakla birlikte kulüptekilerin de bence haklı olduğu bir konu var. Petra, kahve künyesi, vs hiçbirşeyden bahsetmiyor, bilgi vermiyor. Meyve bombası yazıp, geçiyor. O meyveden kasıt hünnap mı, ananas mı, erik mi? Gel de çık işin içinden.

Yanlış görmediysem The Barn da aynı kahveyi satmış yakın zamanda.

Selamlar, bu aylık alımın son günlerinde değerlendireyim diyorum? Sizce kiloluk alımda filtre için Pedra Azul mu Cusçaçapa mi?

Selamlar, bu aylık alımın son günlerinde değerlendireyim diyorum? Sizce kiloluk alımda filtre için Pedra Azul mu Cusçaçapa mi?
ben cuzchacahapa almıştım ama bana fazla gövdeli geldi. asidite yok gibi neredeyse. Brezilya nasıldır bilmem ama değerlendirirken yardımcı olabilir.
bu arada siteye baktığımda brezilya'nın stokta olmadığı gördüm.
@metin bey brezilya stokları tükendi mi?

İkisini de içtim ikisi de tadım notalarını yansıtan gövdeli kahveler. Tadım notalarından ilginizi çekeni alabilirsiniz. Bana sorarsanız cuzcachapa damağıma daha çok uyuyor brezilyadan çok keyif alamıyorum. (filtre olarak tüketiyorum.)

Bence ikisi de güzel. CUZCACHAPA'yı daha çok sevdim diyebilirim. Sitrik asit bence pedra ya kıyasla daha hissedilir düzeyde, gövdeli ama rahatsız etmiyor. Baskın aromalar yok ama fiyat performans açısından bir kiloluk oldukça iyi.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, akşama Cusçaçapa siparişimi geçeceğim 🙂🙂🙌🏾

CD 150-170 liraya kahve çıkarır kahve kulübü: "Ama kesin hakediyodur, oo kompetito mu yazıyo vardır bi doksan."

Petra 100 liraya kahve çıkarır kahve kulübü: "Patlıcan severler alsın kazık petra xd"
Metin bey burda her şeyi açıklıyor öbürü patlıcan atıyor, çok da suçlayamıyorum bu algıyı

Geri