• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üzerinde çalışıyoruz... çekirdekleri kahverengi yapıp satışa çıkartmak kolay ama sonrası?
3-4 deneme yaptık her biri arası cupping ve demleme testleri yapılıyor.
içimize sinecek bir tat profili olmadan sunmayız... artı web sitesinde ürün altyapısı oluşturmak da bir süre alıyor.
mevcut operasyonlar yanında Kahve Kulübü kampanyasına da konsantreyiz,
ama bu hafta çıkacak gibi kalan 4 kahve de... 🙏

@metin bey kargo ile ilgili bir sorunum var. 715SN7423W numaralı siparişi kontrol edebilir misiniz? Kargoya verilmiş görünüyor fakat bana ulaşmadı, yurtiçi kargo tarafından da mesaj gelmedi.

El obraje ile espresso denemelisiniz 😎😎😎
El obraje ile espresso denedim şimdi.

Çok lezzettli. İlk olarak gövde benim şaşırttı, çok hafif, ve kahve ağzımı hemen sullandırdığı için, değişik bir hissiyat bıraktı. Serinlik gibi.
Lezzet konusunda, dengeli, sıfır acılık, ekşi de olmadı (16gr->45ml denedim). Uzun aftertaste

Teşekkür ederim tavsiye için.

Geri