• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffee Department

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahadr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Recete

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231013_153718_Chrome.jpg
    Screenshot_20231013_153718_Chrome.jpg
    68.8 KB · Görüntüleme: 77
@metin abi bu kampanya vesilesiyle çok teşekkürler. Emeğinize, çabanıza şükranlarımı iletiyorum.

Selamlar, yılbaşı kahvesi olan Colombia El Refugio Natural kahvesini denemek için aldım. Natural olmasına rağmen çok su tutan bir kahve değil. Kullandığım değirmen Timemore Chestnut X ve 12 klikte (tahmini Cmd 20) öğütmüş olmama rağmen 2 dakikada bitti. Buna rağmen tadım notlarında fazla portakal vardı. İçimi çok keyifli bir kahve, yılbaşı kahvesi olduğu için sınırlıdır diye düşünüyorum. Eğer merak eden varsa ben tavsiye ederim :) Detaylı demleme reçetesini aşağıya bırakıyorum;

Demleme Yöntem ve Detayları: Origami S Plastik, Hario 01 filtre
Öğütüm Detayları: Timemore Chestnut X, 12 klik (sonraki demlemede 11 yapacağım)
Su Detayları: Uludağ Premium 90°C derece
Toplam Süre: 2:00
Kahve Miktarı: 12,5:200
Oran: 1/16
Demleme Basamakları: 50-50-50-50

Merhabalar
Ocak sonuna kadar geçerli olacak ☕🙏🏻
Bu esnada birkaç yeni kahve daha ekleyeceğiz seçkimize 🎉
İyi haftalar diliyorum
Güzel haber. Kavurumlarınız benim damak tadıma çok uygun. Son siparişimin degass süresinin sonuna geldim, heyecanla denemeyi bekliyorum. Bakalım ne maceralar yaşayacağız. :)

Yeni kahveleri bekliyoruz sipariş için öyleyse ☺️

@metin Merhaba, 24 Aralık'ta verdiğim siparişim kısa süre içinde elime ulaştı. Ancak gelen kahvelerin üçü 18 Aralık, kenya rui ruiru 14 Aralık, cuzcachapa 15 Aralık öğütümüydü. Ocak ayının sonunda tekrar sipariş oluşturmak istiyorum ancak onların yeni kavrum olarak gönderilmesi mümkün mü?
(elimdeki kahveleri iyice tüketmek istiyorum:))

Son düzenleme:
simbi reçetesi var mı

el refugio için reçetenizi paylaşabilir misiniz @metin bey? evdeki demlemelerin hiçbirinde kafenizdeki tada ulaşamadım

el refugio için reçetenizi paylaşabilir misiniz @metin bey? evdeki demlemelerin hiçbirinde kafenizdeki tada ulaşamadım
Bekir bey merhaba, tabi paylaşıyorum.

16 gr kahve
272 ml su (1'e 17 oran)
Öğütüm Comandante 18 click
Su 91 derece

1. step 72 ml bloom 30 saniye
45. Saniyeye kadar 100ml
1.10'a kadar bekleyip diğer 100'ü döküp 272'e tamamladım
Demleme bitişi 2.35

afiyet olsun :):coffee:

Geri