• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper, Server ve Tartı İndirimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim değirmenim yok . V60 göre çekiliyor benim kahvelerim peki clever dripper kullanırken hangi boyutta çekilmiş kahve kullanacağız? Kafamda deli sorular...

Tıkanan bir kağıt kullanıyorsanız kalın öğütüm, standart no.4 bir kağıtta ise V60 öğütümü uygun olacaktır.

Gerçi geçen gün bir arkadaş Q2 ile V60 ayarında öğütüm yapıp Clever demledi. Baya tıkandı kağıt, demleme de 6 dakikaya kadar uzadı bundan dolayı.

Tıkanan bir kağıt kullanıyorsanız kalın öğütüm, standart no.4 bir kağıtta ise V60 öğütümü uygun olacaktır.

Gerçi geçen gün bir arkadaş Q2 ile V60 ayarında öğütüm yapıp Clever demledi. Baya tıkandı kağıt, demleme de 6 dakikaya kadar uzadı bundan dolayı.
Ben de Q2 kullanıyorum. Genelde önce su sonra kahveyi döküyorlar tıkanmaması için clever da demliyorsanız onun dışında Q2 kullanıyorum 20-24 arası tüm clicklerde sorunsuz demlemiyorum V60'ta. Fakat filtre kağıdını değiştirdim diye şu an uzamaya başladı. Tekrar Hario'ya geçiş yapıcam.

Clever almak yerine herhangi bir karafta kahve ile suyu karıştırıp (cleverdaki süre ve öğütüm ayarlarıyla) daha sonra V60'ta süzülürse ne gibi bir fark oluşur?

Geri