• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper, Server ve Tartı İndirimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar selamlar,
Amazon Türkiye ile bir anlaşma yaptık.Şubat sonuna kadar indirimli fiyatlarla clever dripper tartı ve server alabilirsiniz
300'den aldım ucuza aldım diye seviniyordum bu fiyat ne hocam? :D Anlaşma falan uğraşmayıp isteyenlere bedava kargolasaydınız keşke. :ROFLMAO: Şaka bi yana aşırı iyi fiyat. Ve renk çeşitliliği de çok fazla. Bu fiyata almayanı döverler sanırım. Hayırlı satışlar.

Arkadaşlar selamlar,
Amazon Türkiye ile bir anlaşma yaptık.Şubat sonuna kadar indirimli fiyatlarla clever dripper tartı ve server alabilirsiniz
Merhabalar, güzel haber için teşekkürler. Ancak ben de sadece clever dripper'ları görebildim. Tartı ve server'ı göremiyorum. Link paylaşabilir misiniz.

Merhabalar hayırlı olsun. Clever büyük versiyon mu? Ben de almak istiyorum. Hiçbir ibare belirtilmemiş.
4 numara filtrelerle kullanılan versiyonu. Kahvesine göre en fazla 450-500ml su ile demleme yapabilirsiniz. Daha büyük versiyonu yok diye biliyorum. Örnek olarak kullandığı filtrenin linkini aşağıya bıraktım.

4 numara filtrelerle kullanılan versiyonu. Kahvesine göre en fazla 450-500ml su ile demleme yapabilirsiniz. Daha büyük versiyonu yok diye biliyorum. Örnek olarak kullandığı filtrenin linkini aşağıya bıraktım.

Teşekkür ederim. Ben de şeffaf kırmızı aldım.

Benim değirmenim yok . V60 göre çekiliyor benim kahvelerim peki clever dripper kullanırken hangi boyutta çekilmiş kahve kullanacağız? Kafamda deli sorular...

Geri