• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni anaerobic kolombiyanizi satisa sunmadiniz. Acaba kahve istediginiz gibi cikmadimi stoklari iptalmi ettiniz merak ettim.
@batugen
Merhaba,

Hepsini kendime mi ayırsam dedim :ROFLMAO: Bir aksilik olmazsa yarın satışta. :)

İlk ithalatımız ve özel bir kahve. Acele etmeden en iyisi için uğraşıyorum. 7 farklı profil (14kg) çöp oldu bile. Yarın duyurusu yapılıp ilk kavrumu Salı gerçekleşecek.

Merhaba,

Hepsini kendime mi ayırsam dedim :ROFLMAO: Bir aksilik olmazsa yarın satışta. :)

İlk ithalatımız ve özel bir kahve. Acele etmeden en iyisi için uğraşıyorum. 7 farklı profil (14kg) çöp oldu bile. Yarın duyurusu yapılıp ilk kavrumu Salı gerçekleşecek.
Hocam ilk hafta indirim gelenegi bu kahveyide kapsayacakmi, cevap evetse umarim 1 hafta boyunca uygulanir indirim biraz stogum varda. 😊

verdim gitti :) https://www.allycoffee.com/coffees/los-hermanos-caturra-natural/

100 saat anaerobic fermentasyon, natural bir kahve. Capcanlı, kokuda yoğun ve etkileyici, bolca ahududu, çiçeksi, ağızda kalıcı ve tatlı.

Merhaba,

hayır bundan sonra profiller koyu kavrum gibi bir durum yok. Her zamanki gibi kahvesine göre açık-orta devam.

@cayisse @Metehan @vetiverfan Baca fazlaca dolmuştu, temizlik ve havaların ısınmasıyla profilde ufak sapmalar oldu bu hafta öncesi 2 partide. Cuppinglerde sonuçlar kötü yada profilden çok uzak değildi ama ne önemi var memnun edemedikten sonra :). Sipariş numaralarını rica edebilir miyim? Telafi edelim hemen. Hatta yeni Colombia'nın ilk kavrumuna (06.07) denk getirelim ondan da göndereyim.
Konudan bağımsız aklıma bu geldi :) Şaka bir yana mutlaka deneyeceğim, bugüne kadar denediğim hiçbir CleanCup çekirdeği üzmedi.

Ekli dosyalar

• rph.jpg
    rph.jpg
    101.2 KB · Görüntüleme: 71
Yerli roasteryler arasında gerçekten işinin hakkını veren bir işletme cleancup. Bu kahvenin de beklentiyi karşılayacağına eminim. Merakla beklemedeyiz :)

Şimdiye kadar unutamadığım tek kahve oldu: CleanCup kavrumu Colombia El Paseo Anaerobic
Hermanos'tan aynı etkiyi alabilir miyiz @batugen ? :)

Şimdiye kadar unutamadığım tek kahve oldu: CleanCup kavrumu Colombia El Paseo Anaerobic
Hermanos'tan aynı etkiyi alabilir miyiz @batugen ? :)
Beğenmenize çok sevindim :).

Zevk meselesi tabii ama kıyaslamak çok doğru olmaz. Paseo dan çok daha iyi los hermanos. Anaerobic işlem çok daha uzun. Türkiye tedarikçisinin (paseo) yeşil fiyatı ile Ally (los hermanos) çıkış fiyatı (kargo, gümrük ve analiz eklenmemiş) dahi çok farklı.

Şuan satışta bu arada!

Origami dripper stokları da güncellendi. Mat gri yeni renk ve plastik holder da stokta.

Son düzenleme:

Zevk meselesi tabii ama kıyaslamak çok doğru olmaz. Paseo dan çok daha iyi los hermanos. Anaerobic işlem çok daha uzun. Türkiye tedarikçisinin (paseo) yeşil fiyatı ile Ally (los hermanos) çıkış fiyatı (kargo, gümrük ve analiz eklenmemiş) dahi çok farklı.

Şuan satışta bu arada!

Origami dripper stokları da güncellendi. Mat gri yeni renk ve plastik holder da stokta.
fermente tatlar belirgin mi? yoksa el paseo natural gibi dengeli mi?

Şuan satışta bu arada!

Selam Batu bey kolay gelsin. Benim naçizane bir sorum olacak, Origami dripper aldığımızda plastik holder yanında dahil mi ?

Geçen gün uygun fiyata kaptığım Aeropress e PuckPuck yakışır dedim hazır havalar ısınırken. Yeni gelen kahveyi de siparişe eklemek için güzel bi zamanlama oldu :)

Katılıyorum. Biri 20 kilo çöp ediyor biri 14. Hayır yani harbi çöp oluyorsa, işletmede çalışanlar alıp götürmüyorsa, içilebilir bir miktarı 0 beklentili müşteriye verin bedava. Millet sadece kargo ödesin. Tamamen mi çöp yani hiç içilemez şekilde?
Siz hiç hayattan soğutan kahve içmediniz anlaşılan :D

Ağzımda kalan tat gitsin diye dişimi fırçalayıp, üstüne listerine gargarası yaptığım deneyimler oldu

Hocam çöp etmeyin kahveleri ! Zaten demleyemiyoruz doğru düzgün, o profilleri çıkaran 3-5 kişi anca .. direk geldiği gibi satın , profil falan uğraşmayın .. o ek giderleri de fiyata indirim olarak yansıtın bence :)

Geri