• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Celsius - Etiyopya Hambella Natural

Yalnız kahve de kahveymiş be kardeşim. 10 Nisan tarihli paketi bugün açtım. İlk demlemede güzel fincan genelde nadir çıkarabiliyorum. Blooming + tek döküşlü demleme gerçekten güzel sonuç verdi. Kompleks meyveler demekte bana kalırsa bir sakınca yok, farklı katmanlar var. Daha da potansiyeli olduğunu hissediyorum ama bu hali bile epey tatmin edici.

Gördüğüm kadarıyla oldukça beğenilmiş bu çekirdek. Foruma güvenerek kiloluk sipariş geçtim :) Umarım keyifli fincanlar çıkar.

Daha yoğun meyvemsilik için birkaç parametre değiştim tersine meyvemsilik yok oldu :D Ama sıcak çikolataya dönüştü kahve resmen. Bi şeyleri yanlış yapsanız da farklı karakterlerde de olsa güzel sonuçlar çıkıyor ortaya. Kötü demleyemezsiniz kolay kolay bu çekirdeği :)

Suyun ph değeri ve beklemek çok farkettiriyor. 1 hafta bekledim. Ara ara valften tüm havayı boşalttım. 1 haftanın sonunda gayet keyifli fincanlar elde ediyorum şuan v60 ile. Bitmesin diye gıdım gıdım içiyorum desem yeridir. :ROFLMAO:

naturel işleme etiyopya gördüğümde aklıma meyvemsilikten başka bir şey gelmezdi. bu kahvede de öyle düşündüm açıkcası ama bana ters köşe yaptı. iyi ki de yapmış ben böyle güzel çikolata içmedim. tadım notlarında çikolata gördüğümde oradan uzaklaşırdım kavrumdan oluşan bitterlik sanardım ama bu bildiğiniz ülker napoliten çikolatısının sıcak hali. kalitesini kuru kokusundan fincana kadar belli ediyor zaten içimi de pek bi zarif. kör tadım yapsam asla etiyopya demezdim orta amerika kahvelerine benziyo. elinize sağlık @CelsiusCoffeeRoastery

Son düzenleme:
Geri