• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çekim makinem için çok mu ince?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mzkral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mzkral

Yeni Üye
İsim
Burak
Daha fazla  
İsim
Burak
Merhaba giriş makinesi olarak grundig ksm cihazı aldım kendi elektrikli değirmenim ile öğütüğümde krema değil daha çok bulaşık sabunu gibi köpük oluyordu sanırım kalın çekiyordum bu sefer bir kahve dükkanından espresso makinesine göre ogutebilir misiniz diye ricada bulundum lakin bu da aşırı ince geldi sanırım kahve akışı sağlanmıyor portafiltremde su kalıyor tıkanmış gibi oluyor sepet,posa da zaten çamur gibi kalıyor.Sepetim basınçlı sepet olarak geçiyormuş ondan dolayı mı olabilir tıkandı vs yoksa makinemin basıncı yeterli gelmiyor mu yoksa gerçekten aldığım yer çok mu ince çekmiş yardımınıza ihtiyacım var,kahvenin yakından resmini ekliyorum.Cevaplariniz için şimdiden teşekkür ederim.

belli bir segment ev tipi cihazlar için espresso öğütüm derecesi genel geçer kabul görenden bir iki derece kalın olmalı. çok kalın olunca gereği gibi demlenmiyor, ince olunca da cihazın akış kanalını tıkıyor.

Sanırım sorun bu.. o şekilde makineyi yenilemem gerekicek,tavsiye olarak ne önerirsiniz aşırı yüksek kalite olmasa da ev için güzel fiyat ve performans olarak hocam?

Geri