• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ceado Life Serisi nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kronik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kronik

Barista
İsim
Volkan
Daha fazla  
İsim
Volkan
selamlar zamanında uygun fiyata amazon almanyadan aldığım Shardor marka elektirikli değirmenim malesef bozuldu. F/P oranı yüksek bir elektirikli değirmen almam lazım çok acil.

Sabahları V60, hafta sonu filtre kahve makinası için öğütecem. Aslında delonghi ec685 marka espresso makinamda var eğer o kadar ince öğütecek bir makina alabilirsem onuda kullanırım diye düşünüyorum.

Şuan internetten aramamda espressoperfetto sitesinde Ceado Life X / S serisi ürünleri gördüm. bütçemi 15-20 bin civarına çıkartadabilirim. Forumda konusunu bulamadım, bu ürünler hakkında bilgin var? veya ne almalıyım?

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Mersin'de yaşıyorum malesef evde yaptığım kalitede kahveyi dışarda bulamıyorum ve kahvesiz napacam bilmiyorum.

Bu ürünlerle alakalı fikrim yok maalesef. Ama daha sonra dişlileri değiştirmek suretiyle upgrade imkanı sunması ve tüm dünyada yaygın kullanıcısı bulunması sebebi ile df64 gen2 almanızı tavsiye ederim. Kuponlarla 19.500'e denk geliyor. Youtube'da sayısız incelemesi var.

Bahsettiğiniz Ceado ürünleri ise 50 mm blind burr kullanıyor. Nasıl çıktılar veriyor emin değilim ama yarın bir gün başka bir dişli deneyeyim deseniz adam akıllı 50 mm bir dişli bulmanız çok zor olur muhtemelen.

cevap için teşekkür ederim, listeme ekledim. peki Eureka Mignon Perfetto nasıldır? veya bununda üzerine 5 bin tl daha ekleyip Eureka Mignon Single Dose almaya değer mi? %90 oranında v60 için kullanacam. teşeşkkür ederim şimdiden.

Geri