• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çay için Öneri (İstek)

Matcha alırken dikkat edin. Ucuz matchaların yeşil çay pudrası olduğunu öğrendim. Ucuzsa dikkat edin. Şu aralar pek ithal mallar ucuza gelecek gibi değil. Özellikle yerli matcha falan diye satıyorlar. Dikkat edin.
Ben chadonun matchasini kullanıyorum memnunum.

beyaz çay ve oolong bana fazla hafif geldi. oolong'u kokusu çok hoş olduğu için bazen içebilirim. baharatlı siyah çaylar da nadiren içebileceğim şeyler. düzenli olarak içebildiklerim ise

Chado Chocolate Kiss
Chado Lychee Black
Chado Golden Pu-Erh

Bu fotoyu henüz ideal çaylarımı arama sürecimde iken çekmiştim:)

Adsız.png

Chado Milk Oolong’u kendi adıma tek geçiyorum. Tabii bütün çeşitleri içmedim ama Jasmine Pearls, Wake Up Tea ve ismini unuttuğum bir iki çaydan sonra Milk Oolong benim için farklı bir kulvarda.

O karamelimsi, sütümsü kokusu; kremamsı gövdesiyle boğazdan akıp gidişi 😍

Merhaba, çayları demlemek için özel bir ekipman/demlik vs kullanıyor musunuz? Yoksa hazneli bardakta mı demliyorsunuz?

Merhaba, çayları demlemek için özel bir ekipman/demlik vs kullanıyor musunuz? Yoksa hazneli bardakta mı demliyorsunuz?
Tek kişilik demleyeceksem şunu kullanıyorum:

Daha fazla porsiyonlar için şunu:

Merhaba, kendime demlediğim zamanlar bu tarz demlikleri kullanıyorum.

Screenshot_20210427_103128.jpg

Screenshot_20210427_103329.jpg

dediğim gibi, farklı bir niyetim yoktu. isteyen istediğini yapabilir.
İsteyen tabi ki istediğini yapar, fazladan sizin belirtmenize gerek yok. Kötü bir niyet te kendi adima görmedim. Paylaşımınız üzerine kredi kartimi online a kapattım.

beyaz çay ve oolong bana fazla hafif geldi. oolong'u kokusu çok hoş olduğu için bazen içebilirim. baharatlı siyah çaylar da nadiren içebileceğim şeyler. düzenli olarak içebildiklerim ise

Chado Chocolate Kiss
Chado Lychee Black
Chado Golden Pu-Erh

Bu fotoyu henüz ideal çaylarımı arama sürecimde iken çekmiştim:)

Ekli dosyayı görüntüle 11740
Golden puerh i bende çok beğendim.

Ahmed tea nin yaseminli yeşil çayıni beğeniyorum.
Not, önüme ilk gelen linki attım. Satıcı değilim iciciyim. Ahmed tea nin sahteleri çok oluyor dikkat etmek lazım. Siteye girerken antivirüs taraması yapın, virüs varsa sorumluluk almıyorum

Beta Tea'nin metal kutu ürünlerinin kalitesi aynıdır. Ben herhalde 10 seneden fazla süredir direk tüketiyorum ve Eminönü'nde yer alan Mısır çarşısı çıkışındaki fabrika satış mağazasından alıyorum(Tüm her yerden(internet mağazası dahil) daha uygun ve taze oluyor). Beta Earl Grey(metal siyah kutu) üzerine earl grey çay örneğin deneyimlemedim.. Twinings, Ahmad Tea, Mahmood Tea(Ahmad ve Mahmood Tea nin de sahtesi çok oluyor), Chado çeşitleri gibi nispeten pahalı bir çok çayı denedim. Ama çayı da tek bir çeşit ile demlemiyorum; karıştırıp demliyorum. Daha önceki bir paylaşımımda detay vermiştim. Şu anda bir çok chado çeşidi, Beta tea çeşidi ve Almanya orijinli(sahte çok, alırsanız dikkat edin) Mevlana çay ile demleme yapıyorum. Yerlilerden ise Hemşin Metal Kutu(kağıt poşet alt kalite oluyor) organik çayı karışımda kullanıyorum.

Edit: Son zamanlarda kardeşimin getirdiği Azerbaycan çayı Azer Çay'ı da deniyorum.. Mısır çarşısındaki yerine gidenlere, gitmişken Mısır çarşısı içerisindeki CanKurtaran'dan da gıda alışverişini(peynir ve et çeşitleri) mutlaka öneririm..

Son düzenleme:
Geri