• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çay için Öneri (İstek)

Şu aralar birdenbire bu forum sayesinde (veya yüzünden) çay merakım gelişti. Tam olarak çay sayılmayan cascara denedim ve böyle şeyler de içebileceğimi düşündüm kahveye alternatif olarak.

Beta Tea'de %50'ye varan indirim varken birkaç sipariş vereyim diye düşünüyorum ancak önerilerinize ihtiyacım var. Onu alma bunu al diyeceğiniz çaylar var mıdır? Herhangi bir aroma katılmamış saf çaylar istiyorum.

Şu ana kadar seçtiklerim bunlar. Kargo ücretsiz olsun diye 100 liraya tamamlayabilirim veya sadece birkaç en merak ettiğimi de alabilirim, kararsızım.

Screenshot_20201012-023139_Chrome.jpg

Şu aralar birdenbire bu forum sayesinde (veya yüzünden) çay merakım gelişti. Tam olarak çay sayılmayan cascara denedim ve böyle şeyler de içebileceğimi düşündüm kahveye alternatif olarak.

Beta Tea'de %50'ye varan indirim varken birkaç sipariş vereyim diye düşünüyorum ancak önerilerinize ihtiyacım var. Onu alma bunu al diyeceğiniz çaylar var mıdır? Herhangi bir aroma katılmamış saf çaylar istiyorum.

Şu ana kadar seçtiklerim bunlar. Kargo ücretsiz olsun diye 100 liraya tamamlayabilirim veya sadece birkaç en merak ettiğimi de alabilirim, kararsızım.

Ekli dosyayı görüntüle 5170

başlangıç için gayet güzel bir liste, yunnan çayı var (2 tane birini seçin) onu da ekleyebilirsiniz.

gayet iyi bi liste olmuş. Oolong, Roibos ve Mate haricindekileri denemedim ben de, ama o üçü bile yeterli başlangıç için.

Milk oolong baya guzel cay tavsiye ederim.
Ben caylari genelde chadodan aliyorum. Bu betanin urun kalitesi nasil acaba merak ettim.

hepsini chadonun caylarindan yaptim. Beta iyi ise ordan da alabilirim.

beta milk oolong tat yönünden zayıf maalesef ancak gaban oolong u tavsiye ederim.

Beta Earl Grey Metal Paket , Champion Metal Paket ve Metal Kutu Organik Hemşin çayı doğru oranda karıştırıp demlediğinizde farklı tadları bir arada aldığınız(burukluk ve earl grey aroması) çok özel bir çay elde ediyorsunuz. Beta Tea deki hemen hemen her çayı denedim. Golden Puerh ve bu karışım en sık tercih ettiklerim. Chado'da ise Blue Flowers Earl Gey ve Lapsang hoşuma gitmişti.
Not: Beta'daki metal paketler aynı isimle satılan standart paketlere göre bir üst kalite oluyor. Metal kutu paketi, pahalı olmasına rağmen tercih etmek lazım.

Son düzenleme:

Denediniz mi?

Eminönü'ne pandemi sonrası yolunuz düşerse :), Mısır çarşısı çıkışının(KuruKahveci Mehmet Efendi Sokağı çıkışı) hemen ilerisinde Beta Tea'nin büyük, tarihi güzel bir hanı var. Sitesinde satılan bir çok çayı han içerisinde deneyimleyip, aynı zamanda fabrika satış mağazası da olduğu için internete ve mağazalara göre çok daha uygun fiyata beğendiğiniz çayları ve çay aksesuarlarını vs. satın alabiliyorsunuz. Farklı kahve çeşitlerinin satıldığı(bu konuda çok iddialı değiller) bir mağaza da han içerisinde ayrıca var.

Moda'daki DEM cafe de yine benzer şekilde farklı ithal çayları deneyimleyip satın almak için güzel bir yer. Satın alma seçenekleri biraz daha kısıtlı..

Son düzenleme:
Bu konu çok öksüz kaldı ya , ben hergün göz atıyorum tık yok. Yok mu yeni gelişmeler.

Selamlar, ben konuyu yeni gördüm. Beta tea büyük bir ithalatçı çaylarının çoğunu Ukrayna ve eski Sovyet ülkelerine satıyor. Toptan alıcı olduğu için ve direkt ürünleri kendi aldığı için biraz daha ucuz. Ama devamlılığı olmayan bir firma. Aynı isimle satılan iki ürünü aynı kalitede bulamayabiliyorsunuz.
Ronnenfeld Türkiye'de satılan en kaliteli caylardan biri. Ama onda bile aynı isimli iki çay birbirinden farklı olabiliyor.
Aromasiz ve Türk çayı olarak lazika güllü siyah çay ve kuşburnu tarçın siyah çay tavsiye ederim

Selamlar, ben konuyu yeni gördüm. Beta tea büyük bir ithalatçı çaylarının çoğunu Ukrayna ve eski Sovyet ülkelerine satıyor. Toptan alıcı olduğu için ve direkt ürünleri kendi aldığı için biraz daha ucuz. Ama devamlılığı olmayan bir firma. Aynı isimle satılan iki ürünü aynı kalitede bulamayabiliyorsunuz.
Ronnenfeld Türkiye'de satılan en kaliteli caylardan biri. Ama onda bile aynı isimli iki çay birbirinden farklı olabiliyor.
Aromasiz ve Türk çayı olarak lazika güllü siyah çay ve kuşburnu tarçın siyah çay tavsiye ederim
1619459223227.png

ronnenfeldt türkiye'nin sitesine bir bakayım dedim, kaspersky kurtardı. hiç yakışıyor mu böyle işler acaba?

direkt olarak trojan içeren bir dosya indirmeye çalışıyor site. belki virüs bulaşmıştır ama site sahibinin bile haberi yoktur. ben denk gelmişken paylaşmak istedim, kötü bir niyetim yoktu 🤷‍♂️ (nereden tarattığınız bilmiyorum ama kaspersky en güvendiğin güvenlik yazılımlarından biridir, ona güvenerek mesajı yazdım)

direkt olarak trojan içeren bir dosya indirmeye çalışıyor site. belki virüs bulaşmıştır ama site sahibinin bile haberi yoktur. ben denk gelmişken paylaşmak istedim, kötü bir niyetim yoktu 🤷‍♂️ (nereden tarattığınız bilmiyorum ama kaspersky en güvendiğin güvenlik yazılımlarından biridir, ona güvenerek mesajı yazdım)
Alınmanıza gerek yok. Size bir şey demedim. Bir şey gördüğümde bunu kendim de onaylamak isterim, bunun için tarattım. Bir antivirüs yerine birden fazlasının ne dediğine bakmak istedim.

Geri