• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

💥İkinci Coffea Circulor Toplu Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

mmm

Guest
Herkese merhaba

Biraz geciktik ama sanıyorum buna değecek

Geçen sene pandemi sebebiyle gerçekleştiremediğimiz organizasyonu bu sene şükürler olsun yapıyoruz.

Organizasyonun uzun bir hikayesi var, bunu belki başka bir vesile ile anlatabilirim.

Aşağıda gönderdiğim linkte tüm ayrıntılar mevcut. Yine de kahveleri neye göre seçtiğimizi kısaca izah edeyim:

Öncelikle Yemen ve henüz satışta olmayan Etiyopya hariç, tüm kahvelere dair deneyimimiz var.

Altieri çiftliğinden bir kahve olsun istemiştik, diğer yandan Ivica’nın kendi projesinden de bir ürün ekledik. Zira o proje gerçekten çok nitelikli ve iyi kahvelerinden birinin tadına bakacaksınız inşallah. Yemen ve Etiyopya Ivica’nın kendi seçimi, biz sadece beklentiyi ilettik. Ayrıca kendisi gerçekten özel olan bir Panama Gesha da ekledi seriye. Bence güzel oldu.

Savage’ten de bir kahve olsun istemiştik, Fusion’ı önermiştim ama stok yetersizdi maalesef.

Son olarak, tabii ki tek başıma bu organizasyonu hazırlamadım, sağolsun Denizhan( @mimds ) abinin yardımları tıkandığımız noktları açtı, kendisine sonsuz saygılarımı sunuyorum. Ayrıca Suat'a da ( @NoDRaC ) gerçekten teşekkürler, sayesinde geniş bir hareket alanında hareket ettik

Umarım herkesin memnun kalacağı bir organizasyon olur.

Şimdiden afiyet olsun.

Merhabalar. Emeğinize sağlık. Ankara’dan ortak almak isteyen varsa dahil olabilirim.

Eskişehirden ortak olan varsa düşünebiliriz😅

Emeğimize sağlık 👏🏼

Emeği geçen herkese teşekkürler @msacid @mimds @NoDRaC

Antalyadan alım yapmak isteyen varsa almayı düşünüyorum :)

İstanbul/ Ümraniye
Ortak alalım diyen olursa.
@msacid @mimds @NoDRaC
Emeğinize sağlık, çok teşekkürler.

Kulübümüzün yıl dönümünü böylesi bir etkinlikle kutlamamıza vesile olan emeği geçen @msacid 'e , Denizhan abiye @mimds ve @NoDRaC 'a teşekkürlerimi sunuyorum.

İstanbul'da ortak alabileceğim birisi var mıdır? 50/50 seçeneği tercihimdir. Aksi takdirde tek başıma alıp yarısını burada tek tek satmam gerekecek :)

Birinci coffeacircular alımına katılmış ve çok memnun kalmıştım. Bu alıma da katılmak istiyorum inşallah

Sistemi bilmediğimden soruyorum, şimdi bu paketi alınca kargo bedava sanıyorum. Peki gümrük nasıl ödeniyor? DHL getirince kapıda falan mı alıyor?

Sistemi bilmediğimden soruyorum, şimdi bu paketi alınca kargo bedava sanıyorum. Peki gümrük nasıl ödeniyor? DHL getirince kapıda falan mı alıyor?
ptt getirdiği zaman kapıda ödeniyor fakat dhl gümrük vergisi ödemesi için link atıyor online olarak ödüyorsunuz

İstanbuldan ortak almak isteyen varsa talibim.

Geri