Johnnybravo
Barista
- İsim
- Batuhan
@S.Yavuz Yap abi fiyatları 350-400TL 250 grama, sonra bas indirimi %30 her kahveye. Birde 15gr hediye koy pakete. Sonra yağsın teşekkürler, kalpler, Sezy çığlıkları![]()
Hayır doğrudan (asla) hiç kimseye. Ama aynı zamanda herkese.Bu bir coffee department eleştirisi galiba
Espresso için ve hatta genel olarak kahve tavsiyesi vermek bana biraz zor geliyor çünkü içen kişinin damak tadıyla çok bağlantılı bir durum. Eğer daha klasik ağır gövdeli, koyu kavrulmuş espressolardan hoşlanıyorsanız El Salvador Cosecha veya Costa Rica Tarrazu gibi full city kavurduğumuz kahveler sizi daha mutlu edecektir. Bunlar kadar koyu olmasalar da Guatemala Finca Medina Antigua veya Honduras Honey Micro Lot da fena performans vermiyorlar. Daha kompleks ve aromatik espressolar tercih ediyorsanız bence El Salvador Finca Gabriela çok güzel bir espresso deneyimi sunuyor.Merhabalar, kampanya için çok teşekkürler. Espresso için çekirdek önerilerinize açığım. Gerekirse yeni parti ve kavrulmaları da bekleyebilirim
Arkadaşlar biz yıllardır her alışverişte 25-30 gram hediye kahve yolluyoruz. Genellikle alım yapmış olduğunuz kahvelere bakarak onlarla uyumlu ya da şunu da deneseniz fena olmaz dediğimiz kahvelerden birini seçiyoruz. Geçen toplu alımda da uygulamamız bu şekildeydi. Lütfen yazıldı diye yaptık sanılmasın@S.Yavuz Yap abi fiyatları 350-400TL 250 grama, sonra bas indirimi %30 her kahveye. Birde 15gr hediye koy pakete. Sonra yağsın teşekkürler, kalpler, Sezy çığlıkları![]()
Biz teşekkür ederiz. O zaman şimdiden afiyet olsun34149 sipariş koduyla alıma katıldım şimdiden teşekkürler![]()
Olabilir. Depoya giriş tarihlerinde sarkma ya da profilleme, yazılar, etiketler vb sebeplerle bizden kaynaklanan bir gecikme olursa dediğiniz gibi Ekim'e doğru ufaktan bir sarkma yapabilirizsezy hocam sizi sikistirmayip iyi kahveye ulasmak adina, daha önce bircok aylik alim kavurucusnun yeni kahveleri indirim koduyla bir sonraki ayin ilk haftasina uzattigini gördük. Profilleme iyi olup lezzetli kahveler ictigimiz sürece ekime sarkabilir..![]()
Haberi mecburen var. Bizde işin para kısmıyla baştan sona kendisi ilgileniyor. Bana sorsanız ben çoğu kahvenin fiyatını ezbere söyleyemem. Haliyle de saklamak mümkün olmuyorSonunda toplu alım etkinliğine katılabileceğim, sonunda.
(İlk defa kahveleri ''en düşükten yükseğe'' şeklinde değil de ''en yüksekten düşüğe'' şeklinde sıralayarak alışveriş yapıyorum.)
Bu ekonomide kendimi zengin hissettirdiğin için teşekkürler Sezy!
Bir de eşinizin bu indirimden haberi var mı acaba![]()
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Genel olarak bizim kahveler kolay çözünüyor. İşin yarışma boyutunu, bu konuda uzun uzun çalışan arkadaşları tenzih ederek söylüyorum ben mesela sabahları kahvemi demlerken henüz uyuyor oluyorum. Saniye saniye, mililitre mililitre hesap yapacak halde olmuyorum. Hatta bir gözümün kapalı diğerinin yarı açık olduğu söyleniyor. Gün içinde de çok farklı değilimGabriela, anasora ve sidamo deneyip çok beğendiğim indirimsiz haliyle bile performansına göre ucuz olarak gördüğüm kahvelerdi. Kararsız kalanlar varsa öneririm hepsini. Bu arada Sezy kahvelerini demlemek de bana çok kolay geliyor orta kalın öğütüm blooming ve tek döküş 2 dk civarları bitiş süresi her şekilde tatmin ediyor. Sezy üzmez.
Selamlar hocam. Nasılsın? Uzay bebenin enteresan bir kısmeti var gerçekten. İlk toplu alıma seçilmemizde hanım doğurmak üzereydi. Gün sayıyorduk. Bu defasında da Uzay beyin ilk doğum gününe gün sayıyoruzHem aylık alım hemde küçük insan Uzay’ın 1. yaşı kutlu olsun o zaman
Selamlar. Aslında toplu alım dahilindeki siparişlerin gönderimine Pazartesi günü başlayacaktık ancak bugün biraz boş zaman yakaladık ve en azından yetiştirebildiğimiz kadarını yetiştirelim dedik. Şimdiden afiyet olsun
Espresso için ve hatta genel olarak kahve tavsiyesi vermek bana biraz zor geliyor çünkü içen kişinin damak tadıyla çok bağlantılı bir durum. Eğer daha klasik ağır gövdeli, koyu kavrulmuş espressolardan hoşlanıyorsanız El Salvador Cosecha veya Costa Rica Tarrazu gibi full city kavurduğumuz kahveler sizi daha mutlu edecektir. Bunlar kadar koyu olmasalar da Guatemala Finca Medina Antigua veya Honduras Honey Micro Lot da fena performans vermiyorlar. Daha kompleks ve aromatik espressolar tercih ediyorsanız bence El Salvador Finca Gabriela çok güzel bir espresso deneyimi sunuyor. Bunlara ek olarak ay içinde birkaç kahvenin de espresso kavurma versiyonunu eklemek istiyorum ancak tam olarak gün verip yalancı çıkmayayım.
Teşekkürler. Kahveler özelinde demleme tavsiyeleriniz neler. Seçkinizdeki 3 Etiyopya kahvesi ve el salvadoru sipariş etmiştim.Selamlar. Aslında toplu alım dahilindeki siparişlerin gönderimine Pazartesi günü başlayacaktık ancak bugün biraz boş zaman yakaladık ve en azından yetiştirebildiğimiz kadarını yetiştirelim dedik. Şimdiden afiyet olsun![]()