• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌Sonuç Eylül 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sezy coffenin ankarada bulunduğunu bilmiyordum bu kendi ayıbım olsun kendi yerlerinden Uygun olan çekirdekleri indirimli biçimde temin etmek daha tatmim edici olurdu bana diye düşünüyorum bu ay olmazsa önümüzdeki ay ugrama planı ile teşekkürler @S.Yavuz

@S.Yavuz Yap abi fiyatları 350-400TL 250 grama, sonra bas indirimi %30 her kahveye. Birde 15gr hediye koy pakete. Sonra yağsın teşekkürler, kalpler, Sezy çığlıkları😉

Bu bir coffee department eleştirisi galiba ancak işin ilginc yanı eleştirdiğiniz firma bahsettiginiz gibi fiyatları 350-400 TL yapabilir 250 gramda, daha fazlasını da yapsa kim çıkıp bir şey diyebilir bu da aşikar ancak toplu alıma katılıp %30-35 indirim vermek,15 Gr hediye göndermek zorunda da değil ve aslına bakarsaniz buradaki teşekkürler ve kalplerle de muhattap olmak zorunda değil.Zira burada temsilci bulundurma zorunlukları da yok.Bu etkinliğe katılmak isteyen firmalar verebildikleri indirim imkanlarını sunduklarını iddia ediyorlar ve bunun ne kadar samimi olduğunu değerlendirmek,bir tüketici olarak tercih edip etmemek tamamen sizin tasarrufunuzda.
Bütün bunlardan öte bu ayın galibi Sezy yi tebrik ederim,toplu alıma ilgilerinden ve samimi açiklamalarindan dolayı @S.Yavuz a teşekkür ederim.Umuyorum onların da bizlerin de keyif aldığı güzel bir ay olur.

Sonunda toplu alım etkinliğine katılabileceğim, sonunda.
(İlk defa kahveleri ''en düşükten yükseğe'' şeklinde değil de ''en yüksekten düşüğe'' şeklinde sıralayarak alışveriş yapıyorum.)
Bu ekonomide kendimi zengin hissettirdiğin için teşekkürler Sezy!

Bir de eşinizin bu indirimden haberi var mı acaba :D

Son düzenleme:
Sezy yi tebrik ediyorum, ayrıca samimi açıklamalarından dolayı @S.Yavuz a teşekkür ederim. Espresso çekirdek önerilerinizi bekliyorum alım yapmak için @S.Yavuz eğer öneriler gelirse çok memnun olurum... Tekrar tebrikler.

Ben bu şekil bir sepet oluşturup siparişimi verdim. 3 kahve aldım, 1'i biraz sıradan diyebileceğim bir kahve ama diğer 2'si oldukça lezzetli kahveler.
Gerçi Gabriela'yı hiç denemedim ama okuduklarıma göre ya bayılacağım ya da nefret edeceğim. :D Ben bayılacağıma inanıyorum.
Gabriela veya Anasora tarzındaki kahveler başka kavurucularda 300-400 lira. Bence şikayet edilecek hiçbir şey yok.
Başlığı görünce 1 kiloluk alır üstüne indirim ekler bedavaya getiririm diyordum ama mümkün olmadığını görünce çok da umursamadım.
%50 indirimle kahve de almayalım zaten ucuz kahveler. Kar marjını 0'lamayı bırakın üstüne para verilerek gönderilmesi gerekirdi muhtemelen.

Daha önce Sezy'den alışveriş yapmamış olanlar, Anasora ve Gabriela gibi kahveler inanın 189 liralık kahveler değiller. İndirimsiz halleri bile ucuz.
Fiyatlarının üzerinde lezzete sahipler.

Ekli dosyalar

• 1693574101989.png
    1693574101989.png
    52 KB · Görüntüleme: 74
Gabriela, anasora ve sidamo deneyip çok beğendiğim indirimsiz haliyle bile performansına göre ucuz olarak gördüğüm kahvelerdi. Kararsız kalanlar varsa öneririm hepsini. Bu arada Sezy kahvelerini demlemek de bana çok kolay geliyor orta kalın öğütüm blooming ve tek döküş 2 dk civarları bitiş süresi her şekilde tatmin ediyor. Sezy üzmez.

Hem aylık alım hemde küçük insan Uzay’ın 1. yaşı kutlu olsun o zaman

Sezy Coffee'nin kahvelerini uzun zamandır beğenerek tüketmekteyim. Kiloluk fiyatlandırması zaten toplu alım kampanyalarının çoğundan daha hesaplı oluyor, bunun üzerine bir de ekstra indirim takebi bence biraz insafsızlık olur.
Toplu alım indirimiyle 250 gr paketlerde fiyat kiloluk seviyesine iniyor, bence son derece avantajlı bir kampanya. Kargo giderini telafi edebilmek için belli bir meblağ limiti de anlaşılabilir; 1.5 sene kadar önce Yurtiçi kargo ile bir adet futbol formasını 60 TL'ye göndermiştim...

@S.Yavuz kargo bildirim mesajı geldi. Bu ne hız ☕🖐️💪

Merhabalar, kampanya için çok teşekkürler. Espresso için çekirdek önerilerinize açığım. Gerekirse yeni parti ve kavrulmaları da bekleyebilirim
Espresso için ve hatta genel olarak kahve tavsiyesi vermek bana biraz zor geliyor çünkü içen kişinin damak tadıyla çok bağlantılı bir durum. Eğer daha klasik ağır gövdeli, koyu kavrulmuş espressolardan hoşlanıyorsanız El Salvador Cosecha veya Costa Rica Tarrazu gibi full city kavurduğumuz kahveler sizi daha mutlu edecektir. Bunlar kadar koyu olmasalar da Guatemala Finca Medina Antigua veya Honduras Honey Micro Lot da fena performans vermiyorlar. Daha kompleks ve aromatik espressolar tercih ediyorsanız bence El Salvador Finca Gabriela çok güzel bir espresso deneyimi sunuyor.

@S.Yavuz Yap abi fiyatları 350-400TL 250 grama, sonra bas indirimi %30 her kahveye. Birde 15gr hediye koy pakete. Sonra yağsın teşekkürler, kalpler, Sezy çığlıkları😉
Arkadaşlar biz yıllardır her alışverişte 25-30 gram hediye kahve yolluyoruz. Genellikle alım yapmış olduğunuz kahvelere bakarak onlarla uyumlu ya da şunu da deneseniz fena olmaz dediğimiz kahvelerden birini seçiyoruz. Geçen toplu alımda da uygulamamız bu şekildeydi. Lütfen yazıldı diye yaptık sanılmasın :)

sezy hocam sizi sikistirmayip iyi kahveye ulasmak adina, daha önce bircok aylik alim kavurucusnun yeni kahveleri indirim koduyla bir sonraki ayin ilk haftasina uzattigini gördük. Profilleme iyi olup lezzetli kahveler ictigimiz sürece ekime sarkabilir..❤️
Olabilir. Depoya giriş tarihlerinde sarkma ya da profilleme, yazılar, etiketler vb sebeplerle bizden kaynaklanan bir gecikme olursa dediğiniz gibi Ekim'e doğru ufaktan bir sarkma yapabiliriz :)

Sonunda toplu alım etkinliğine katılabileceğim, sonunda.
(İlk defa kahveleri ''en düşükten yükseğe'' şeklinde değil de ''en yüksekten düşüğe'' şeklinde sıralayarak alışveriş yapıyorum.)
Bu ekonomide kendimi zengin hissettirdiğin için teşekkürler Sezy!

Bir de eşinizin bu indirimden haberi var mı acaba :D
Haberi mecburen var. Bizde işin para kısmıyla baştan sona kendisi ilgileniyor. Bana sorsanız ben çoğu kahvenin fiyatını ezbere söyleyemem. Haliyle de saklamak mümkün olmuyor :)

Gabriela, anasora ve sidamo deneyip çok beğendiğim indirimsiz haliyle bile performansına göre ucuz olarak gördüğüm kahvelerdi. Kararsız kalanlar varsa öneririm hepsini. Bu arada Sezy kahvelerini demlemek de bana çok kolay geliyor orta kalın öğütüm blooming ve tek döküş 2 dk civarları bitiş süresi her şekilde tatmin ediyor. Sezy üzmez.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Genel olarak bizim kahveler kolay çözünüyor. İşin yarışma boyutunu, bu konuda uzun uzun çalışan arkadaşları tenzih ederek söylüyorum ben mesela sabahları kahvemi demlerken henüz uyuyor oluyorum. Saniye saniye, mililitre mililitre hesap yapacak halde olmuyorum. Hatta bir gözümün kapalı diğerinin yarı açık olduğu söyleniyor. Gün içinde de çok farklı değilim :) O yüzden daha kompleks reçeteler beni zorluyor :)

Hem aylık alım hemde küçük insan Uzay’ın 1. yaşı kutlu olsun o zaman
Selamlar hocam. Nasılsın? Uzay bebenin enteresan bir kısmeti var gerçekten. İlk toplu alıma seçilmemizde hanım doğurmak üzereydi. Gün sayıyorduk. Bu defasında da Uzay beyin ilk doğum gününe gün sayıyoruz :)

@S.Yavuz kargo bildirim mesajı geldi. Bu ne hız ☕🖐️💪
Selamlar. Aslında toplu alım dahilindeki siparişlerin gönderimine Pazartesi günü başlayacaktık ancak bugün biraz boş zaman yakaladık ve en azından yetiştirebildiğimiz kadarını yetiştirelim dedik. Şimdiden afiyet olsun :)

Sezy yi tebrik ediyorum, ayrıca samimi açıklamalarından dolayı @S.Yavuz a teşekkür ederim. Espresso çekirdek önerilerinizi bekliyorum alım yapmak için @S.Yavuz eğer öneriler gelirse çok memnun olurum... Tekrar tebrikler.
Espresso için ve hatta genel olarak kahve tavsiyesi vermek bana biraz zor geliyor çünkü içen kişinin damak tadıyla çok bağlantılı bir durum. Eğer daha klasik ağır gövdeli, koyu kavrulmuş espressolardan hoşlanıyorsanız El Salvador Cosecha veya Costa Rica Tarrazu gibi full city kavurduğumuz kahveler sizi daha mutlu edecektir. Bunlar kadar koyu olmasalar da Guatemala Finca Medina Antigua veya Honduras Honey Micro Lot da fena performans vermiyorlar. Daha kompleks ve aromatik espressolar tercih ediyorsanız bence El Salvador Finca Gabriela çok güzel bir espresso deneyimi sunuyor. Bunlara ek olarak ay içinde birkaç kahvenin de espresso kavurma versiyonunu eklemek istiyorum ancak tam olarak gün verip yalancı çıkmayayım.

Selamlar. Aslında toplu alım dahilindeki siparişlerin gönderimine Pazartesi günü başlayacaktık ancak bugün biraz boş zaman yakaladık ve en azından yetiştirebildiğimiz kadarını yetiştirelim dedik. Şimdiden afiyet olsun :)
Teşekkürler. Kahveler özelinde demleme tavsiyeleriniz neler. Seçkinizdeki 3 Etiyopya kahvesi ve el salvadoru sipariş etmiştim.

Geri