• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌Sonuç Eylül 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Kahve Fabrikası seçenler İnce seçmenine benzedi ama yapcak bir şey yok olur böle durumlar, Şerif Hocayı seviyorum ben hem burda hem diğer forumda yaptığı kampanyaları bilmesem bende yakınırdım belki de katılmıyorsa ciddidir yani katılıp kahve yok dese yine bir fayt döncek burada :d

Aslında tablo yapma sebebimiz buydu ancak herşeye rağmen kontrolümüzde olmayan sorunlar oluşuyor sistemde. Yani çoğu isteksiz kavurcuyu işaretleme yoluna bile gidebiliriz tabloda. Red etmenin bir bedeli olabilir. Böylece işaretli kavurucuları isteksiz kavurucu olarak işaretlemiş oluruz.
Kesinlikle katılıyorum.

Kahve Fabrikası seçenler İnce seçmenine benzedi ama yapcak bir şey yok olur böle durumlar, Şerif Hocayı seviyorum ben hem burda hem diğer forumda yaptığı kampanyaları bilmesem bende yakınırdım belki de katılmıyorsa ciddidir yani katılıp kahve yok dese yine bir fayt döncek burada :d
Aslında olay yine benim ve @kahveanalisti nin dediği noktaya dönüyor. Her zaman forumu önceleyen ve geri çevirmeyen 3-4 firma var hep istekliler ve esnekler bize karşı. Bazı firmalarda daha fazla ticari ve stok vb. Sebeplerle çok da zorlamıyorlar. Bunları geçmişte pas geçme durumlarına, kargo vb. Durumlara göre forum açısından bir değerlendirmeye tabii tutmak mantıklı olacak. Sezy ile ilgili kesinlikle fiyatlar makul ve indirim yeterli sadece sonraki şartlar biraz rahatsız etmiş olabilir diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Sezy Coffee olarak bize oy veren vermeyen tüm arkadaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kampanyamız geçen sene seçildiğimizde sağladığımız şartlarla birebir aynı şartlara sahip. Tek fark geçen sene 300 lira olan minimum alışveriş tutarının bu sene 450 lira olarak belirlenmiş olması. Hatta yanlış hatırlamıyorsam geçen sene dört adet 250 gramlık ürün alarak minimum tutara ulaşabilirken bu sene üç adet 250 gramlık ürün alarak bu tutar sağlanabiliyor. Genel olarak yazılan noktalarda birkaç açıklama yapmak ve sonrasında Eylül ayı planlarımızdan da kısaca bahsetmek istiyorum.

1) Maalesef indirim sadece 250 gramlık paketlerde geçerli. Kiloluk alımlarda geçerli olmamasının nedeni aslında çok basit çünkü kiloluk ürünlerde brüt kar marjımız %12-%14 civarında yani bir kilogram kahveden takriben brüt 50-80 lira civarı kazanıyoruz. Brüt derken de şunu anlatmak istiyorum. Bu kar kiralar, faturalar, maaşlar, vergiler, sigortalar vb aklınıza gelen gelmeyen hiçbir gider düşülmeden önceki kar. Kiloluk fiyatlarımız kuruluşumuzdan bu yana beş senedir 3z250 gram olarak fiyatlandırılıyor. Bu nedenle kiloluk alımlarda ekstra bir indirim uygulamamız maalesef mümkün olmuyor.
2) İndirim kuponunda minimum alışveriş tutarı olmasının nedeni de aslında birinci maddeyle aynı. 250 gramlık ürünlerde de brüt kar marjımız %25'in altında. Böyle bir indirim verebilmek için ürün adetini üç olarak belirledik çünkü ürün başına düşen kargo ücreti, kutu vb gider kalemlerini bir yerine üçe bölerek, 10 lira oradan 20 lira buradan tasarruf ederek, tabiri caizse sineği sıkıp yağını çıkartarak ancak böyle indirimi ciddi bir zarar etmeden sağlayabiliyoruz.
3) Temmuz ayında özellikle Yurtiçi kargo ücretleri başta olmak üzere paket, etiket, kutu vb tüm gider kalemlerine gelen fiyat artışlarının hiçbiri fiyatlarımıza yansıtılmamıştı ve bunlarla ilgili fiyat güncellemesini Eylül ayında yapmayı planlamıştık. Oylamada birinci seçilen firmanın stok sorunları nedeniyle bu ay toplu alıma katılamamasından ötürü bize dönüş yapıldığında fiyatlarla ilgili değişiklik tarihini önümüzdeki aya erteledik ve zaten çok düşük olan kar marjlarımız biraz daha erimiş oldu. Seçilen firma olarak indirim vermeden önce fiyat artışı yapmanın etik olarak doğru olmayacağını düşündüğümüzden ötürü böyle bir yol izlemeyi tercih ettik.
4) Kampanya şartlarıyla ilgili veya birinci seçilen firmadan alım yapmak isterken bu durum gerçekleşemediği için mutsuzluğu olan arkadaşları anlıyorum ve elimizden maalesef bu kadarı geldiği için kendilerinden özür diliyorum. Ancak bir noktaya değinmeden geçemeyeceğim. Kampanyayla ilgili sağlayabildiğimiz şartların ticari uyanıklık, fiyat manipülasyonu vb art niyetli hareketler olarak görülmesi bizi biraz üzdü. Uzun yıllardır Sezy Coffee olarak bizi veya forumlardan şahsen beni takip eden arkadaşlar durumun böyle olmadığını, bu gibi konularda benim sık sık aksine yorumlar yaptığımı ve bu nedenle de eleştirildiğimi biliyordur. Sizi temin etmek isterim ki sağlayabildiğimiz şartların bunlar oluşunun sebebi "ticari uyanıklık" değil elimizden gelenin maksimumunun bu kadar oluşudur.

Eylül ayı planlarımıza gelecek olursak

1) Eylül ayının ikinci haftası gibi üç adet Nordic Approach kahvemiz gelecek ve bunlar da kampanya dahilinde stoklara eklenecek. Gümrük işlemleri, ürünlerin kavurmaları, hazırlıkları vb süreçlerde kısalma veya uzama olabiliyor. Bu nedenle tam olarak şu gün diyemiyorum ancak 15-16 Eylül gibi bir tarihi hedefliyoruz.
2) Yine aynı tarihlerde yeni sezon Etiyopyaların da gelişini bekliyoruz. Bunlardan da stoklarımıza ekleyeceğimiz kahveler olacak. Hedef tarihimiz yine aynı tarihler.
3) Ağustos ayı için birkaç kahvemizin espresso kavrumunu siteye eklemeyi planlamıştık ancak maalesef yetiştiremedim. Eylül ayında bu kahvelerin de espresso kavrumunu eklemiş olacağım. Bu konuyla ilgili özellikle tercih ettiğiniz kahveler olursa belirtmenizi rica ediyorum. Kahve seçimi konusunda bize yardımcı olacaktır.

Kampanyamızla ilgili genel şartlar yukarıda belirtilmiş ancak ben de birkaç hatırlatma yapmak isterim.

1) Her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri kavurma yapmaktayız. Stokların durumuna göre hafta sonları da ekstra kavurmalarımız olabiliyor. Size gönderilecek ürünler takriben 2-4 gün önce kavrulmuş olacaktır. Özellikle böyle bir dönemde maalesef degassingi tamamlamış kahve gönderme şansımız pek olmuyor.
2) Her sene Eylül ayının gelişiyle birlikte normal iş yükünde hatırı sayılır miktarda bir artış olmakta. Bu nedenle siparişleriniz geliş sırasına göre listelenecek ve gönderimler de bu sıralamaya göre gerçekleştirilecektir. Standart uygulamamız olan aynı gün kargoyu maalesef kampanya dahilindeki alımlara sağlayabilmemiz çok mümkün görünmüyor. Bu konuda göstereceğiniz anlayış için şimdiden çok teşekkür ederim. Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde siparişlerinizi göndermeye çalışacağımız belirtmek isterim.
3) Kargo işlemlerimizde Yurtiçi Kargo ile çalışmaktayız ve Türkiye'nin hemen hemen her yerine 24 saat içinde teslimat yapıyorlar. Bunun dışında adresten teslim veya benzeri bir uygulamamız maalesef yoktur.
4) Kampanya sürecindeki yoğunluktan ötürü gün içi forumlardaki sorulara dönüş sağlayamayabilirim. Sorularınızı akşam saatlerinde toplu olarak cevaplamam daha olası görünüyor. Acil durumlar için bana cep telefonumdan da ulaşabilirsiniz 530 826 26 21.
5) Kampanyayla ilgili olarak dün akşam sonuçlar netleştiği için önceden bir hazırlık yapma imkanımız maalesef mümkün olmadı. Bu nedenle kampanya dahilindeki gönderilere Pazartesi günü başlamayı planlıyoruz.

Yukarıda da belirttiğim üzere oylamaya katılan tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederim. Hepimiz için güzel bir ay olmasını diliyorum.

Etiyopya kahvelerini seven biri olarak 3 Etiyopya bir de El Salvador ile etkinliğe katıldım. Emeği geçenlere teşekkürler. @S.Yavuz kolay gelsin

Merhabalar, kampanya için çok teşekkürler. Espresso için çekirdek önerilerinize açığım. Gerekirse yeni parti ve kavrulmaları da bekleyebilirim

Eylül ayının ikinci haftası gibi üç adet Nordic Approach kahvemiz gelecek ve bunlar da kampanya dahilinde stoklara eklenecek.
Yine aynı tarihlerde yeni sezon Etiyopyaların da gelişini bekliyoruz.
Ağustos ayı için birkaç kahvemizin espresso kavrumunu siteye eklemeyi planlamıştık ancak maalesef yetiştiremedim.
sezy hocam sizi sikistirmayip iyi kahveye ulasmak adina, daha önce bircok aylik alim kavurucusnun yeni kahveleri indirim koduyla bir sonraki ayin ilk haftasina uzattigini gördük. Profilleme iyi olup lezzetli kahveler ictigimiz sürece ekime sarkabilir..❤️

34149 sipariş koduyla alıma katıldım şimdiden teşekkürler :)

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2023-09-01 11.13.48.png
    Ekran Resmi 2023-09-01 11.13.48.png
    84.2 KB · Görüntüleme: 241
Şerif Abi ile bizzat ben konuştum maalesef elinde yeterli kahve olmadığını kasım-aralık gibi Nordich Approach kahvelerinin tadımına katılacağını ve kahve tedarik edeceğini söyledi.

1) Eylül ayının ikinci haftası gibi üç adet Nordic Approach kahvemiz gelecek ve bunlar da kampanya dahilinde stoklara eklenecek. Gümrük işlemleri, ürünlerin kavurmaları, hazırlıkları vb süreçlerde kısalma veya uzama olabiliyor. Bu nedenle tam olarak şu gün diyemiyorum ancak 15-16 Eylül gibi bir tarihi hedefliyoruz.
2) Yine aynı tarihlerde yeni sezon Etiyopyaların da gelişini bekliyoruz. Bunlardan da stoklarımıza ekleyeceğimiz kahveler olacak. Hedef tarihimiz yine aynı tarihler.
Eylül planı çok iyi gözüküyor. Yeni kahveleri merakla bekliyorum.

Sezy oy vermiştim sezy geldi. Geçen ay 5 farklı 125 gr lardan seçki yaptım bu ayda 3-4 farklı kahve alabilirim. Alım ekibine teşekkür ederim.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_2856.png
    IMG_2856.png
    91.8 KB · Görüntüleme: 208
sezy zaten ucuz satıyor. indirim az diye yakınmayın.
iş yapma modeli olarak zaten ucuza satan bir işletmenin az indirim yapması kadar doğal bir şey olamaz. %40 indirim yerine %25 indirim yapan işletmeyi tercih ederim çünkü bu demek oluyor ki ürünün ilk fiyatı zaten overpriced. (aşırı pahalı)
kahve fabrikası stok sorunu var dediyse stok sorunu vardır. defalarca indirim yapmış, kulüp üyelerini kırmamış, yeri gelince 0 kar ile ürün satmış bir işletme bu. garip garip beyanlarda bulunmadan önce iyi düşünmek gerek.

kahvekulübü'nün de toplu alım prensibi belli. kimsenin kafasına silah dayayıp zorla aylık alıma sokmuyorlar. beğenmiyorsanız gidin yeni bir site açın, ucuzaaylıkniteliklikahvealımı gibi bir isim verirsiniz, sizin gibiler de toplanır oraya, istediğiniz gibi at koşturursunuz, %50 indirimle istediğiniz siteden alımlar gerçekleştirirsiniz. bizim de burada kafamız rahat eder hem.
hocam öncelikle haklılık payınız olsa bile bu nasıl bir üslup anlayabilmiş değilim. kahve fabrikası stok sorunu olduğunu yeni mi fark etti? madem böyle bir sorunu vardı veya zaman içinde oluştu o zaman oylamadan niye çekilmedi? yani bu forumda gayet kabul edilebilir bir üslupla VERDİĞİMİZ OYUN HAKKINI ARAMAK mı suç oldu? defalarca yaptığı indirim için bir kez daha teşekkür ederiz, garip beyanlarda da bulunmuyor kimse. çok net ifadeyle bir serzenişte bulunuyor ve bence bu çok normal.
sizin "sezy zaten ucuz satıyor indirim az diye yakınmayın" gibi olağanüstü argümanınız yerine @S.Yavuz gayet açıklayıcı bir üslupla meramını anlatmış, bize de anlayışla yaklaşmak düşer. bir kez daha kalpleri kırmadan önce üsluba dikkat etmemizi, sakin olmamızı öneriyorum. emeği geçenlere teşekkür ediyor ve firmaların stok durumlarını gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum :)

Dostlar, romalılar!

Öncelikle bu ay seçilen anlaşılan firmamız Sezy. Kendilerini tebrik ediyorum. Kendilerine eleştiride tabii ki bulunabilirsiniz. Ayrıca Serkan Bey'de güzel bir açıklama yapmış bulunuyor.

Bunun haricinde toplu alım ile ilgili sıkıntılı bulduğunuz konuyu bu başlıktan ziyade şurada konuşmayı yeğleriz.

Tekrardan hatırlatmak için yazıyorum. Biz firmalarla iletişime geçerek bakın siz bu ankette varsınız kazanırsanız böyle böyle oluyor demiyoruz. Kulüp üyelerinin ankette görmek istediği firmaları bizlere uygun formatta gönderdiğinde direkt olarak ankete ekliyoruz böylelikle firmalar ankete katılmış oluyor fakat şunu gözden kaçırıyoruz bazen firmalar ankette olduklarından haberdar bile değiller. Bazılarının burada temsilcisi bile bulunmuyor. Bu yüzden seçilen firmanın net etkinlik yapacak diye bir kuralı bulunmuyor. Önce seçildiğinden haberdar oluyor sonra etkinlik yapabiliyorsa yapmak için çalışıyor ve sunuyor. Yapamayacaksa diğer firmaya geçiliyor böyle böyle kulübe manevi ve firmaya maddi kazanç sağlanıyor.

Son düzenleme:
Geri