• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çakma el değirmenleri

Efendim cümleten iyi akşamlar diliyorum. Yeni bir konu açmaya gerek olmadigi icin sorumu burada sorayim dedim. Bir süredir degirmen almak icin araştırma yapmaktayım. Amazonda bilinen markaların dışında muhtemelen çin menşeili çelik burrlu degirmenlere rastladim. Dis gorunus itibariyle timemorelara benziyorlar ve fiyatlari 900 tl bandinda. Yani nispeten daha uygun. Elinde bu sekilde degirmen bulunan var midir? Zira yeterince kullanici yorumuna ulaşamadım. Reklam yapmak yasak mi degil mi bilmedigim icin bir gorselini paylasiyorum en azindan gorsel uzerinden yorum yapabilecek olan varsa çok sevinirim. Iyi akşamlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221124-205425_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20221124-205425_Amazon Shopping.jpg
    89.6 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20221124-205436_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20221124-205436_Amazon Shopping.jpg
    109.4 KB · Görüntüleme: 43
Efendim cümleten iyi akşamlar diliyorum. Yeni bir konu açmaya gerek olmadigi icin sorumu burada sorayim dedim. Bir süredir degirmen almak icin araştırma yapmaktayım. Amazonda bilinen markaların dışında muhtemelen çin menşeili çelik burrlu degirmenlere rastladim. Dis gorunus itibariyle timemorelara benziyorlar ve fiyatlari 900 tl bandinda. Yani nispeten daha uygun. Elinde bu sekilde degirmen bulunan var midir? Zira yeterince kullanici yorumuna ulaşamadım. Reklam yapmak yasak mi degil mi bilmedigim icin bir gorselini paylasiyorum en azindan gorsel uzerinden yorum yapabilecek olan varsa çok sevinirim. Iyi akşamlar
Merhaba amazon linki verebilirsiniz sıkıntı olmaz. 900 lira cıvarına bunu almak yerine fiyatı birazcık arttırıp aliexpressten timemore c2 yada c3 alabilirsiniz daha bilindik değirmenlerdir ne çıkacağını bilirsiniz. Timemore c2 vergi dahil TRY 1,126.27 fiyata alınabiliyor. C3 ise TRY 1,361.99 gibi bir fiyata geliyor şuan. Biraz kupon jeton falan kurcalayıp biraz daha indirim almak olası

Son düzenleme:
merhaba, aloha el değirmeni için espresso ayarı nedir yardımcı olur musunuz herkes basks bisi diyor. kaç diş çevirmeliyim

"aloha el değirmeni için espresso ayarı" sabit değildir. Olamaz. Kahveye ve espresso makinesine göre değişir. Denemeyle bulunur. Genelde en ince ayarın biraz üzerinde olur. Türk kahvesinden biraz daha iri öğütülür.

Belki de o değirmenle espresso veya türk kahvesi için öğütüm mümkün değildir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba lütfen cevap verin, ALLOHA marka el değirmenim var zaten çakma ama gerçekten güzel öğütüyor. Biraz bu konuda cahilim, espresso için tamamen kapalı olduktan sonra kaç diş çevirmek açmak lazım? 2 diş mi 3 diş mi 1 tur mu? Bana bilgi verir misiniz lütfen. Sanırım 8 diş var1743943930170.png

+up arkadaşlar bilen cevaplayabilir mi
Bu ürünleri bir ara araştırmıştım, youtube da incelemeleri var detaylı profesyonel olmayan ama iş görür deniliyor, dişli aksamı çelik olanlara bak, 300-500 liralık olanlar çok dandik elinde kalır.

Arkadaşlar merhaba lütfen cevap verin, ALLOHA marka el değirmenim var zaten çakma ama gerçekten güzel öğütüyor. Biraz bu konuda cahilim, espresso için tamamen kapalı olduktan sonra kaç diş çevirmek açmak lazım? 2 diş mi 3 diş mi 1 tur mu? Bana bilgi verir misiniz lütfen. Sanırım 8 diş var
1 diş iyidir. Olmadıysa 2 deneyebilirsiniz

Arkadaşlar merhaba lütfen cevap verin, ALLOHA marka el değirmenim var zaten çakma ama gerçekten güzel öğütüyor. Biraz bu konuda cahilim, espresso için tamamen kapalı olduktan sonra kaç diş çevirmek açmak lazım? 2 diş mi 3 diş mi 1 tur mu? Bana bilgi verir misiniz lütfen. Sanırım 8 diş varEkli dosyayı görüntüle 38375
Bu değirmenle espresso almak çok çok zor belki basınçlı sepeti olan makinelerde fena olmayan şeyler içilebilir.

Geri