• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafflano Kompresso Manuel Espresso Makinesi İnceleme

Ben bu ürünü direkt shot espresso içmek için değil de, evde;

Americano, latte, affogato, cappucino, espresso soda, espresso tonik gibi içeçekler hazırlamak için kullanıyorum.

3te2 düzgün ekşi olmayan shot alabilmeyi başarıyorum ve yukarıdaki içeceklerin hepsinde keyifle içiyorum. 13 gr kahveye 65gr su ile 26 29 gr arası çıktı alıyorum.

bir de kompressoda düzgün shot alabilmekteki en büyük etmen cihazı ısıtmakta olduğunu düşünüyorum. Kahveyi öğütüp, tampleyip, üst hazneyi taktıktan sonra aletin içine ve alt metal filtreye su kaçmayak şekilde yandan kaynamış suyla 1 dakikaya yakın duş aldırıyorum aleti. ve o kadar ısınıyor ki alttaki metal filtreye el dokundurulmayacak hale geliyor. ondan sonra da hemen demlemeye geçiyorum. espresso kavrum çekirdeklerde güzel sonuçlar çıkıyor.

Favorim kızılcık şuruplu espresso tonik. espresso lezzeti oldukça baskın ama içimi harika olan bir kokteyle dönüşüyor.

Single shot için efektif bir alet olmayabilir, çok teferruatlı evet, ama zaten sadece single shot içmek isteyen bir kahve sever giriş seviye bir profesyonel makina almalı diye düşünüyorum.

Bu aletin en büyük gizemi çıktı gramajı. Ben hangi çekirdekle yaparsam yapayım 1:2 oranı tutuyor ki düşük gramajda çıktılar alan arkadaşlar arasında benden çok daha iyi kullananlar olduğuna da eminim.

Geri