• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Cafelat Robot / Fincan Isıtıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Metehan

Barista
Merhaba arkadaşlar, robotu ısıtmak için su kaynatmaktan sıkılınca daha pratik ve israf düşmanı farklı bişey ürettim. Bu aparatla robotun pistonunu, sepetini veya portafilterini su kullanmadan ısıtabiliyoruz. Üzerindeki resistans sabit 120 derecede çalışıyor. İsterseniz porselen fincan ısıtmak için de kullanabilirsiniz. Kendim de bilfiil olarak kullanmaktayım. Şimdilik sadece 3 adet üreteceğim.

Fiyat: 250 TL kargo dahil.

IMG-20210528-WA0052.jpegIMG-20210520-WA0060.jpegIMG-20210520-WA0058.jpegIMG-20210520-WA0056.jpeg
IMG-20210520-WA0054.jpeg

Merhaba. Biraz konunuz dışı olabilir öncelikle kusura bakmayın. Termometre dikkatimi çekti de. Memnun musunuz acaba ?

Ben Metehan hocamdan aldım ürünü robottan hızlı geldi vallahi. Gayet memnunum üründen tavsiye ederim sağolsun çok ilgili bir satıcı.

Geri