• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bursa kahve arkadaşlığı

Bursalı arkadaşlar bursada buzdağı su alabileceğimiz bir market var mı biliyor musunuz? Geçen banabide vardı söyledim ancak şimdi baktığımda gözükmüyor marketlerde de denk gelmiyor

Forumda sık bahsedelince Ben de çok aradım, bulamadım.
Analiz raporlarını inceliyorum. Fakat her zaman her damacanada homojen bir sonuç ortaya çıkacağını da zannetmiyorum.
Kavurucuların tadım notalarının neredeyse hepsine Korusu ile ulaştım diyebilirim.

Forumda sık bahsedelince Ben de çok aradım, bulamadım.
Analiz raporlarını inceliyorum. Fakat her zaman her damacanada homojen bir sonuç ortaya çıkacağını da zannetmiyorum.
Kavurucuların tadım notalarının neredeyse hepsine Korusu ile ulaştım diyebilirim.
Korusuyu ben de bi deneyeyim hocam teşekkürler 🖐️

Nilüfer'de 3M Migros'da var Buzdağı su. ayrıca Banabi'den de sipariş edilebiliyor. gerçi ben kahve demlemelerimde pek memnun kalmadım. Bir Kuzeyden Su veya Nestle kadar iyi olmadı sonuçlar.

Merhaba arkadaşlar, burada yeniyim. Mugglesın kahveleri hakkında varsa sizlerin deneyimlerini merak etmekteyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

Çok zaman geçmiş bence burayı biraz daha canlandırabiliriz. Bursada kaliteli kahve yapan yerler için.

Ben muggles ve grind up'ı öneriyorum ikisinin de kahvelerini severim. Muggles kendi kavuruyor gittiğinizde ethiopya uraga lecho denemenizi tavsiye ederim.

Harc coffee'ye giden var mı bir de petresso açılmış yeni onu da merak ediyorum ama hiç gitmedim. Giden, kahvesinden alan varsa görüşlerini merak ediyorum.

Bildiğim iyi oldu, Bursa gibi büyük bir şehirde kahve içip hayal kırıklığı uğramadığımız yerlerin sayısı artmalı bence

Packer's tavsiye ederim. Montag kahveleri demliyorlar.

Bende arkadaşımın kafesini önereyim Balat’ta Nack Coffee var Petra kahveleri demliyor ve çekirdek olarak satıyor pasta şefi de liseden bir arkadaşımız çok başarılı ürünler yapıyordu yolunuz düşerse aklınızda olsun.

Signor, Grind up, Nordic, Harvel's, Packers gibi gidilebilecek, kahvesiyle de ön planda olan lokal kahveciler olduğu gibi, Muggle's gibi hem roastery hem kafe kısmıyla da ilgilenen (2 şubeli); Fabriek, Mu ve Arostinglab gibi roastery kısmıyla ağırlık ilgilenen ama oturma alanına da sahip firmalar mevcut.

Geri