ekintepebas
Üye
- İsim
- Ekin
Daha fazla
- İsim
- Ekin
Arkadaşlar yarınki tadım buluşmasında (14:00) masadaki kahveler:
- Etiyopya Uraga Yeast Process
- Kenya Kabingara Peaberry
- Yeni (bugün) elime ulaşan 2 tane daha potansiyel alım kahvesi - bunu ben de henüz denemedim yarına sakladım
- Panama Ninety Plus Juliette
- Kolombiya La Reserva
- El Salvador Pacamara CoE 2021
Davetlimsiniz, adres: Barbaros Mh. 333 Sk. No: 11 (Müstakil - Üst Kat) Konak İzmir - yani CoffeeNutz Merkez
Ömer abi burada 7 kahve yazmasının ardından hayatında hiç 2 kahveden fazla yanyana kahve demleme fırsatı bulamamış biri olarak koşarak gittim. Masada 10 tane kahve vardı ve kör tadım yaptık . Öyle olunca haliyle benim için çok heyecanlı geçti süreç.
Daha kuru koklamada 7 numara herkesi kendisine aşık etti (ben 4 numaranın kokusunu da çok çok beğenmiştim) . Tadım yaparken 1, 2 ve 3 numaralı kahveler koku ve tat olarak birbirlerine benziyorlardı ve kahve olarak hangisi hangisi parmağımı koyamasam da orda konuşurken de açık ara 3 numarayı daha çok beğendiğimi dile getirmiştim. Ve kahveleri öğrenirken şöyle şeyler oldu : 1, 2 ve 3 numaralı kahvelerin hepsi 90+ Juliette çıktı. 1 numara 90+ ın kendi kavrumu iken , 2 numara Ömer abinin kendi ikawa kavrumu ve 3 numara da en son üstünde son kez oynayıp kavurup sizlere yolladığı kahve çıktı! (Bundan sonra gelecek yakışıklı kahvelerin özellikle Ömer abinin kendi iç güdülerine dayalı son kavrumlarını özellikle takip edeceğim).
Herkesin(herkes adına konuşuyorum ama en çok ben) aşık olduğu 7 numara Etiyopya Uraga Yeast Process ve 4 numara Kenya Kabingara Peaberry Washed ile gerçekten her ortamda ben burdayım dedirtiyorlar. Son denediğimiz 9 ve 10 numaralı kahveler ise Ömer abi için bile isim olarak süprizlerdi (potansiyel alım kahvesi yazan) ve sohbet ederken abi şöyle beğendik böyle beğendik dememiz üstüne o da çok yükseldildiğini bizimle paylaştı -spoiler vermiyorum resmi açıklama gelmeden ama tüm grup o kadar beğendikten sonra ne olacağını tahmin edebilirsiniz- . Bu günki buluşmada emek harcayan vaktini paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim . Unutulamayacak kadar keyifli bir deneyimdi kendi adıma .