Ketea
Üye
- İsim
- Semih
Daha fazla
- İsim
- Semih
- Espresso Makinesi
- La Marzocco Mini, Linea Classic, Linea PB, Strada, Fiamma, Dalla Corte İcon
- Değirmen
- Myhtos 1, Eureka Atom 65-75, Mahlkonig EK43- E65S, Comandante C40, Mignon Filtro, Baratzza
- Ekipmanlar
- V60, Chemex, Origami, Aeropress, Delterpress
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İzmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Karşıyaka
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Bostanli
Evet her damak için spesifik bir soru olacaktır ama genel olarak bu yılın yarısından fazlasını tamamlamış durumdayız. Bu yıl içtiğiniz en iyi Filtre kahve hangisiydi ve neden bu kahveyi en iyi olarak nitelendiriyorsunuz? İlk ben başlayayım bu yıl içtiğim en iyi Filtre Kahve deneyimim KungPow Coffee'nin Panama - Catuai Dry Fermantation kahvesi oldu. Özellikle kahvenin tadım profilini çok yansıttığını düşünüyorum. Damakta ise tatlı bir bitişe sahip bir kahve oldu. Aynı gruptan Panama Geisha Dry Fermantationu deneyimlemeyide düşünüyorum. Ayrıca CoffeNutz'dan Ninety Plus Juliette'de yakın zamanda deneyimlemeyi düşünüyorum. Bunun dışında tabi ki daha farklı Filtre Kahvelere de rastlarsam kesinlikle şans vereceğim. Sizlerin bu yıl içindeki Favoriniz ne oldu? Nedenleri ile birlikte düşüncelerinizi yazmanızı ve aramızda çeşitli kahvelerde ki deneyimlerimizi paylaşmamızın güzel olacağını düşünüyorum. Belki böylece herkes birbirinin favorisini deneyimler ve bu başlık altında fikirlerimizi yazabiliriz.