• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bu Saklama Kavanozunu Nerede Bulabiliriz

Merhaba ben eşimin mutfak icin aldığı karaca avangart kaplari kullanıyorum vakumlu ve güzel duruyo fiyat olarakta indirim kovalanabilir malum anneler günü geliyo

Ekli dosyalar

• IMG_20210430_203315.jpg
    IMG_20210430_203315.jpg
    133.7 KB · Görüntüleme: 96
Fellow yada Timemore orneklerini birebir inceleme fırsatım olmadı ama ustten butonlu ve butonu bastirinca buton uste çıkıp kapak serbest kalıyor.yasaklardan sonra herhangi bi karaca mağazasında incelemenizi öneririm

bu kavanoz sadece içeri ve dışarı arasındaki hava bağlantısını mı kesiyor yoksa içerideki havayı vakumluyor mu acaba aynı fellow ve timemore gibi?
Vakumlama yaptığını sanmıyorum sıkışan havadan dolayı kapağın daha kolay açılması önleniyor. Forumda başka bir konuda paylaştığım şu ürünle aynı mantık sanırım. 30-35 TL'ye düşüyor ara sıra. Farklı boy ve renkleri de vardı.

merhaba. sarap vakumlamak icin aldigim tipayi kahve vakumlamada kullanmak istiyorum. kahve cekirdeklerini sarap siselerinde saklayacam. ise yarar mi ama bilmiyorum.

Ekli dosyalar

• download.jpg
    download.jpg
    7.3 KB · Görüntüleme: 34
merhaba. sarap vakumlamak icin aldigim tipayi kahve vakumlamada kullanmak istiyorum. kahve cekirdeklerini sarap siselerinde saklayacam. ise yarar mi ama bilmiyorum.
Vacu vin tarzı bir sistemse zamanla gevşemeler, sızdırmalar oluyor. Bu durum Fellow Atmos’ta dahi yaşanıyor. Uzun süreli saklama için soruyorsanız en iyi yöntem vakum makinası. 1-2 ay içinde tüketiyorsanız paketinde saklamak yeterli olacaktır.

Geri