bu kavanoz sadece içeri ve dışarı arasındaki hava bağlantısını mı kesiyor yoksa içerideki havayı vakumluyor mu acaba aynı fellow ve timemore gibi?Merhaba ben eşimin mutfak icin aldığı karaca avangart kaplari kullanıyorum vakumlu ve güzel duruyo fiyat olarakta indirim kovalanabilir malum anneler günü geliyo
Vakumlama yaptığını sanmıyorum sıkışan havadan dolayı kapağın daha kolay açılması önleniyor. Forumda başka bir konuda paylaştığım şu ürünle aynı mantık sanırım. 30-35 TL'ye düşüyor ara sıra. Farklı boy ve renkleri de vardı.bu kavanoz sadece içeri ve dışarı arasındaki hava bağlantısını mı kesiyor yoksa içerideki havayı vakumluyor mu acaba aynı fellow ve timemore gibi?
Şişede Kahve Vakumlama ve Saklamamerhaba. sarap vakumlamak icin aldigim tipayi kahve vakumlamada kullanmak istiyorum. kahve cekirdeklerini sarap siselerinde saklayacam. ise yarar mi ama bilmiyorum.
Vacu vin tarzı bir sistemse zamanla gevşemeler, sızdırmalar oluyor. Bu durum Fellow Atmos’ta dahi yaşanıyor. Uzun süreli saklama için soruyorsanız en iyi yöntem vakum makinası. 1-2 ay içinde tüketiyorsanız paketinde saklamak yeterli olacaktır.merhaba. sarap vakumlamak icin aldigim tipayi kahve vakumlamada kullanmak istiyorum. kahve cekirdeklerini sarap siselerinde saklayacam. ise yarar mi ama bilmiyorum.