• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bu Saklama Kavanozunu Nerede Bulabiliriz

Ürunu nereden temin edebiliriz bilgisi olanlar yazabilirmi acaba pistonlu saklama kavanozu türkiyede bulabilecegimiz bir yer varmidir yada benzeri pistonlu seklinde ürunü evak olarak aradim fakat turkiye ile ilgili bir satis bilgisi bulamadim belki bilgisi olan tecrubeli arkadaslar vardir tesekkurler..

Ekli dosyalar

• EC3D8EED-008B-4F7D-B724-A879C10D107C.jpeg
    EC3D8EED-008B-4F7D-B724-A879C10D107C.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 85
  • 76F4843F-CE46-40E4-BD29-9E9ED3A33494.jpeg
    76F4843F-CE46-40E4-BD29-9E9ED3A33494.jpeg
    45.6 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Galery Crystal klt adında buna benzer ürünler sattı. Stokları tükendi fakat 2.ele düşüyor arada.

bu kapaklar vakumlamadığı için bayatlamaya devam ediyor kahveler. vakumlayan timemore kaplar var ama fiyatları bana biraz pahalı geldi şimdilik :) küçük boyları 70 80 lira olsa 4 tane alıp mutlu mesut kullanılır.

bu kapaklar vakumlamadığı için bayatlamaya devam ediyor kahveler. vakumlayan timemore kaplar var ama fiyatları bana biraz pahalı geldi şimdilik :) küçük boyları 70 80 lira olsa 4 tane alıp mutlu mesut kullanılır.

@etozlu hocam selam, rica etsem özel mesaj atabilir misiniz? :)

Ürunu nereden temin edebiliriz bilgisi olanlar yazabilirmi acaba pistonlu saklama kavanozu türkiyede bulabilecegimiz bir yer varmidir yada benzeri pistonlu seklinde ürunü evak olarak aradim fakat turkiye ile ilgili bir satis bilgisi bulamadim belki bilgisi olan tecrubeli arkadaslar vardir tesekkurler..

Gelbura üzerinden timemore bakabilirsiniz, ya da Vacu Vin araştırması yapabilirsiniz.

Kahve saklamak için vacu vin yeterince işimi görüyor. Tabi fiyatları bir hayli arttı. Yine de bir bakın derim

kabın içinde oksijen kalmaya devam ettiği için kahve bayatlamaya devam ediyor. valfli poşetlerde de aynı şekilde.

ben butce dostu olarak kilitli posete az miktarlarda koyup icerideki havayi pipetle çekip poseti kitliyorum havasiz vakumlanmis oluyor butçe dostu tavsiye ederim

ben butce dostu olarak kilitli posete az miktarlarda koyup icerideki havayi pipetle çekip poseti kitliyorum havasiz vakumlanmis oluyor butçe dostu tavsiye ederim
Yanlış hatırlamıyorsam yine bu forumda okumuştum, pipetle havayı çekerken boğazına küçük bir parça kaçan birisi olmuştu. Aman dikkat edin bütçe dostu derken kötü yerlere gitmesin.

teşekkurler hiç aklima gelmedi buna bir cozum bulmam gerekti simdi

Arkadaşlar Selamlar,

Vaku vin'in methini bende duydum ve çok araştırdım hala almak isteyenler var ise forumumuzdan @Heh arkadaşımız piyasada bulabileceğiniz gerçekten en uygun fiyat ile yardımcı oluyor.bilgilerinize sunarım.

Ben bu saklama kabını kullanıyorum Gayet memnunum...
2021-04-28.png

Ben bu saklama kabını kullanıyorum Gayet memnunum...
Ekli dosyayı görüntüle 11781

Selamlar @yavu07

Görselinden anladığım kadarı ile içerisinde hapsolan oksijeni dışarıya atmıyor sanırım,eğer öyle ise kahveyi bu kaba aldıktan sonra 3-5 gün içerisinde tüketilmesini tavsiye ederim.Aksi halde kapağı kapattığınız anda içerisinde kalan oksijen çekirdeğinizin bayatlamasına sebep olacaktır.

Sanırım sende uzun[2-12 ay] süreli bir saklama yapmıyorsun değil mi,bu kapların içerisinde?

Selamlar @yavu07

Görselinden anladığım kadarı ile içerisinde hapsolan oksijeni dışarıya atmıyor sanırım,eğer öyle ise kahveyi bu kaba aldıktan sonra 3-5 gün içerisinde tüketilmesini tavsiye ederim.Aksi halde kapağı kapattığınız anda içerisinde kalan oksijen çekirdeğinizin bayatlamasına sebep olacaktır.

Sanırım sende uzun[2-12 ay] süreli bir saklama yapmıyorsun değil mi,bu kapların içerisinde?
Selamlar. Evet. haklısın. Oksijeni dışarı atmıyor. Ancak Vakumlama sistemi çok iyi çalıştığı için tercih etmiştim. Zaten kullandığım 500 ml ölçü olduğu için 1 ay olmadan tüketmiş oluyorum.

Geri