• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bu çekirdek doğru öğütülmüş mü?

Kahveciye kendi harman çekirdeklerinden Türk kahvesi öğüttüreyim dedim ama tadı beğenmedim, telvesi de bildiğimiz telve gibi çamur şeklinde değil de ufak ufak kahve parçacıkları şeklinde oluşuyor.

Ayrıca bir kaşık daha az kahve alıyor, hazır öğütülmüş aldığım Türk kahvelerine göre.

Ekli dosyalar

• IMG_9679.jpeg
    IMG_9679.jpeg
    152.9 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_9678.jpeg
    IMG_9678.jpeg
    109.8 KB · Görüntüleme: 131
Türk kahvesi yapılacaksa pudra kıvamında olması istenir. Daha iri olursa yine Türk kahvesi mümkün. Fakat alışkanlıklara uygun değildir.

Harman çekirdek ile Türk kahvesi yapımı ben de düşünmüştüm. Fakat otoriteler bu işe karşı çıktı. Öyle olmaz dediler.

Tamam bir kahve içeyim de adı başka olsun, isimsiz olsun diye düşünürseniz kafanız rahat olur.

Türk kahvesi yapılacaksa pudra kıvamında olması istenir. Daha iri olursa yine Türk kahvesi mümkün. Fakat alışkanlıklara uygun değildir.

Harman çekirdek ile Türk kahvesi yapımı ben de düşünmüştüm. Fakat otoriteler bu işe karşı çıktı. Öyle olmaz dediler.

Tamam bir kahve içeyim de adı başka olsun, isimsiz olsun diye düşünürseniz kafanız rahat olur.
Teşekkürler. Bu doğru boyutta mı peki?

Mikron düzeyinde kıyaslama gerekir. Fotoğraf ile bunu yapamıyoruz. Bana incelik yeterli gibi görünüyor

Rahatsız etmiyorsa içilebilir. Telve dibe çökmüşse tamam.

Türk kahvesi yaptıktan sonra kumaşla süzülebilir.

Kişisel tüketim için sorun olmayacaktır. Misafir ağırlamak için belki uygun değildir.

Comandante C40 mk4 ile Türk kahvesinde kaç klikle öğütüm yapıyorsunuz?

Mikron düzeyinde kıyaslama gerekir. Fotoğraf ile bunu yapamıyoruz. Bana incelik yeterli gibi görünüyor

Rahatsız etmiyorsa içilebilir. Telve dibe çökmüşse tamam.

Türk kahvesi yaptıktan sonra kumaşla süzülebilir.

Kişisel tüketim için sorun olmayacaktır. Misafir ağırlamak için belki uygun değildir.
üstte telveyi attım. kısa süre sonra kuruyup aşağıdaki gibi oldu

Ekli dosyalar

• IMG_9861.jpeg
    IMG_9861.jpeg
    228 KB · Görüntüleme: 28
Geri