• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Lelit Kate Pl82T kovalıyorum indirimler başladığından beri. Amazon Almanya'dan kendisi getiriyor ve fiyatı güncel euro kuruna göre toplamda 8.000TL ile 8.250TL civarında gidip geliyor ve vade farksız 6'ya bölüyor. Gelbura'da maalesef en yüksek kurdan alındığı için 10.000TL'den stoğa girdi. Şu halde yeni makine için indirim sezonunu beklemiş olmak gereksiz oldu benim için.
bence bekleyin hocam, ben gümrük vergisi kargo falan ödemeden almanyadan alabilecekken gelburadan daha ucuza aldım.
grace almıştım, portafiltre kaplamasında bir hata fark ettim lelite yazdım müşteri hizmetleri çok güzel ve hızlı dönüş yaptı fakat italyadan yeni bir portafiltre beklemek yerine gidip gelburanın dükkanında sorunumu çözdüm, biraz fark ödeyip üst modelini aldım. şahsen yiğit beyle birkaç dakika konuştum en fazla ama firmanın diğer çalışanları da bir sorunda mutsuz olmamanız için çözüm üretmeye çalışıyorlar.

bence bekleyin hocam, ben gümrük vergisi kargo falan ödemeden almanyadan alabilecekken gelburadan daha ucuza aldım.
grace almıştım, portafiltre kaplamasında bir hata fark ettim lelite yazdım müşteri hizmetleri çok güzel ve hızlı dönüş yaptı fakat italyadan yeni bir portafiltre beklemek yerine gidip gelburanın dükkanında sorunumu çözdüm, biraz fark ödeyip üst modelini aldım. şahsen yiğit beyle birkaç dakika konuştum en fazla ama firmanın diğer çalışanları da bir sorunda mutsuz olmamanız için çözüm üretmeye çalışıyorlar.
Zaten satış sonrası hizmeti önemsediğim için ve forumda firma hakkında olumlu fikir hakim olduğundan mağazanın indirimini görmek adına bekledim. İnşallah beklediğime değer.

Ben de dayanamadım aeropress ve filitresinden aldım. Haftaya gelsin bu kadar bekledik zaten.
Aeropress Türkiye temsilcisi mira gıda satış fiyatı olarak 445 tl olarak söyledi.
İndirim de yapmayacaklarmış yılbaşına kadar.
Petra da mira gıda dan alacağına göre.
Mira gıda da sadece aeropress 445 tl petra da aeropress +Filitre 427 tl ye aldım.

Çok enteresan! Daha 2 saat önce aradığımda aeropresslerin henüz kendilerine ulaşamadığını, gelecek haftadan önce gönderim yapilamayacağını söyleyen Petra'dan az önce gelen emaile göre siparişler kargoya verilmiş... tövbe tövbe!

Çok enteresan! Daha 2 saat önce aradığımda aeropresslerin henüz kendilerine ulaşamadığını, gelecek haftadan önce gönderim yapilamayacağını söyleyen Petra'dan az önce gelen emaile göre siparişler kargoya verilmiş... tövbe tövbe!
Çok Garip bir firma acaba böyle dersek iptal ederler belki diye mi düşündüler 😂

Bu fiyata ne dersiniz alınır mı

Ben bir paketi yeni bitirdim, eskiden Probador'un kavurduğu Adado kadar iyi olmasa da oldukça iyi. Oldukça limon baskın geldi bana, kayısı daha geriden geliyor. Etiyopya kahvelerini seviyorsanız tavsiye edebilirim.

Brita kullananlar için fiyatlar makul gibi, ne yazık ki ben daha önce stok yapmıştım.
Kahve için bu tarz sürahi kullanacaklara bwt öneririm. Brita'dan çok daha iyi sonuç veriyor. Tabii aralarına Peak Water'ı katmıyorum.(bwt filtreleri brita sürahisine tam oturuyor elinde olan varsa)

Ben bir paketi yeni bitirdim, eskiden Probador'un kavurduğu Adado kadar iyi olmasa da oldukça iyi. Oldukça limon baskın geldi bana, kayısı daha geriden geliyor. Etiyopya kahvelerini seviyorsanız tavsiye edebilirim.
Yalnız bir fark var: Specific Adadosu yıkanmış.Boxx,Probador,Coffeenutz,Baristocrat... dakiler doğal. Eğer daha hafif,çiçeksi ve biraz asiditen hoşlanılıyorsa gayet tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Ben de Petra'dan Aeropress siparişi verdim. Filtre siparişi vermedim ekstra yanında 50 tane geliyormuş.

Bugün de yola çıktı diye mail geldi.

Bakalım hangi versiyon çıkacak?

Yenisi gelirse yeni versiyonu diye, eskisi gelirse efsane eski versiyon diye kendimizi avutacağız artık. :)

Nasıl olsa ikisi de aynıymış.

Bunu bizzat aeropress'e mail atarak sormuştum. Gelen cevap:

Hello Hürkan,

Thank you for your email. There is no difference in the material between the gold and red print versions of the AeroPress. We simply changed the color of the regular AeroPress to be more in line with the look of the new AeroPress Go. If you have any other questions please let me know.

Sincerely,

Jenice Urcuyo
AeroPress, Inc.
Teşekkür ederim bu paylaşımınız için. Ben de 10 gün kadar önce kahveciniz den almıştım. Eski yeni arasında bariz bir fark olsaydı erken aldığıma üzülürdüm ama fark yokmuş neyse ki:)

Geri