• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Blab Market Laboratuvar Malzemeleri için %5 İndirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SirJohn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi hatırlattınız hocam.

Bu şekilde 3-5 de olsa herkesin ihtiyacı olabilecek ürünleri alabilmesi için konuyu açtım. Aslında sizin başlığın altında baya bir refraktometre sorusu gelmişti. Ben esas o ilgi çeker diye düşünmüştüm.

Nihai alışveriş listesini oluşturanlar buraya Blab a üyelikte kullandıkları mail adreslerini yazarsa, ben de günlük olarak Arzu Hanıma ileteyim. İndirimin rakamları belli olmaya başlasın yavaştan.

İndirim düşündüğümden de iyi olursa bir delilik yapıp Atago refraktometreye atlayabilirim :devilish:

Başka bir marka da var kalitesini bilmiyorum ama İstanbul'da ilgilenen olursa belki birkaç kişi birleşip alınabilir :)

Ya açıkçası her yere her yere baktım sordum, Atago VST haricinde hiçbiri verdiğiniz paranın değerini brix refraktometre vermiyor gibi. Brix ile ölçüm de zaten insanı kanser edebiliyor bazen; Atago çok dikkatimi çekiyor, bir gün elimden kaza çıkıp satın al’a basacağım.

Ya açıkçası her yere her yere baktım sordum, Atago VST haricinde hiçbiri verdiğiniz paranın değerini brix refraktometre vermiyor gibi. Brix ile ölçüm de zaten insanı kanser edebiliyor bazen; Atago çok dikkatimi çekiyor, bir gün elimden kaza çıkıp satın al’a basacağım.
Evet brix miş diğeri. O zaman aliexpressten yieryi :)

Onlarla da konuştum @pofpof hocam ile, ama TDS’i göstermek ile doğru göstermek arasındaki fark sebebiyle zarar etmek yerine Atago’ya biriktiririm dedim 😁
Tahmin ettim :) sizden kaçmaz. Birisi bir karsilastirma yapsa ne güzel olurdu ama ben de hiç denk gelmedim bu markanın karşılaştırmasına.

Hocam indirim ne kadar olur bilmiyorum ama atagonun kahve refraktometresi fiyatı 3.300TL 😂

https://www.blabmarket.com/urun/ata...rix-ve-tds-refraktometresi-0-25-brix-0-22-tds

Şu ana kadar Blab'a üye olup listesini oluşturan arkadaşlar mail adreslerini yazabilir mi? Arzu hanıma iletip toplam durumu sorgulayıp indirimi şuan ki miktar için indirim oranını sorayım.

Siteye baktım da ilgimi çeken ürünler oldu, Hemen alışveriş listemi oluşturdum.
Aklınıza gelen, önereceğiniz güzel ürünler olursa yazmayı unutmayın :)
Hem hepimiz faydalanırız hem de sayı artarsa alacağımız indirim de artar

@SirJohn Umarım güzel bir toplu alım olur ;) Listeye beni eklemeyi unutma :D

Siteye baktım da ilgimi çeken ürünler oldu, Hemen alışveriş listemi oluşturdum.
Aklınıza gelen, önereceğiniz güzel ürünler olursa yazmayı unutmayın :)
Hem hepimiz faydalanırız hem de sayı artarsa alacağımız indirim de artar

@SirJohn Umarım güzel bir toplu alım olur ;) Listeye beni eklemeyi unutma :D

Umarım iyi bir indirim alabiliriz Erdem Hocam :) Üyelik için blab a verdiğin e-mail adresini yazabilir misin? Ister burdan ister ÖM den.

Bu arada şu ana kadar sen ve Teoman hocam dışında yollayan olmadı.

Ayrıca aklıma şu geldi. Şeffaflık ve kolay iletişim adına, mail adresinizi Arzu hanıma yollarken herkesi CC'ye ya da BCC'ye koyacağım ki tüm yazışmayı görün.(mail adresini konuya yazanı CC ye bana özelden atanları BCC de)

Selamlar,
Konuyu şimdi gördüm, ben de bir sepet oluşturacağım.
Arzu Hanım'ın ve ilgilenen diğer arkadaşların mail adreslerini nereden bulabilirim?

İyi hatırlattınız hocam.

Bu şekilde 3-5 de olsa herkesin ihtiyacı olabilecek ürünleri alabilmesi için konuyu açtım. Aslında sizin başlığın altında baya bir refraktometre sorusu gelmişti. Ben esas o ilgi çeker diye düşünmüştüm.

Nihai alışveriş listesini oluşturanlar buraya Blab a üyelikte kullandıkları mail adreslerini yazarsa, ben de günlük olarak Arzu Hanıma ileteyim. İndirimin rakamları belli olmaya başlasın yavaştan.
nusret.berkay.aksoy@gmail.com

İlgiye ve emeğe teşekkürler.

Selamlar,
Konuyu şimdi gördüm, ben de bir sepet oluşturacağım.
Arzu Hanım'ın ve ilgilenen diğer arkadaşların mail adreslerini nereden bulabilirim?

Hocam Arzu hanımla satis@blabmarket.com üzerinden konuşuyoruz. İlgilenen diğer arkadaşlar mail adreslerini bana özelden yazdığı için başlık altında yazmam doğru olmaz. Ama şu ana kadar 5 kişiyiz. Birazdan mail atıyorum blaba.

başlık ve bilgilendirme için teşekkürler. ben de bir süredir bir drip seti yapayım istiyordum vesile oldu. bir sepet yapıp iletişime geçtim. teşekkürler.

Merhabalar,

7 kişi olduk. Üye isimlerini yazmamda sakınca yok sanırım??

Takip için mail adresi gönderen herkesi ilk attığım mesaja etiketliyorum.

Merhabalar,

Son durumla ilgili güncellemeyi konunun ilk mesajında yazdım. Lütfen oraya bir göz atınız ;)

Geri