• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Beyaz Listeye Aldığınız Firmalar ve Nedenleri (2026)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam baristocrat'a gittim kahve demlemeyi bilmiyorlardi. Bir kahve geldi herhalde 1 dakika civarı bitti demleme yine de bu olmadı müşteriye vermeyelim demediler hem de cam bardakta :D çift cidarlı vs değil normal su bardağı gibi cam bardakta servis ettiler insan utanır onu müşteriye vermeye ben evde demlemem öyle olsa döker yenisini yaparim
hocam cam bardakta sunulmasının neyi size utandırıcı geldi onu anlamadım? bugün forumda en beğenilenlerden montag'dan birçok dükkana özellikle cam bardak kullanımı yaygın.

hocam cam bardakta sunulmasının neyi size utandırıcı geldi onu anlamadım? bugün forumda en beğenilenlerden montag'dan birçok dükkana özellikle cam bardak kullanımı yaygın.
Elim yandı :D viski bardagina benzer bir bardakla verdiler montagda vs kaynara yakin kahve getireceklerini sanmiyorum ama öyleyse de şaşırtıcı bir kahveye o kadar para isteniyorsa sunumunun da ona gore olmasi lazim ama asıl problem telefondan yazdigimdan noktalama isaretlerine dikkat etmemis olmamdan kaynaklaniyor ben bardaktan dolayi degil kahvenin kotulugunden utanir demek istemistim gerci o bardakla vermeye de utanmalari lazim

Geri