• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Best of 2021 Kahveleri

İstediğim tüm kahveleri alıp deneme şansım olmadı bu yüzden 2 festivale de katıldım, spada,coffee department, williams, gardelli, kronotrop, petra, fam, kafein kültür, coffeenutz, paper, coffeetopia ve hatırlayamadığım bir çok yerin kahvesini denedim . Şuana kadar beni çok şaşırtan;
88B28BDB-CAD6-4064-89F3-632D659AAFF6.jpeg

Kronotrop - Kolombiya La Rivera Lakto Fermente
oldu. Bu kadar temiz notaların olduğu kahveler nadir oldu hep, Null Workasının çileği gibi bu kahvede de aroma ve tadda bariz bisküvit aldım. Önümüzde 2 ay var :) belki çıkar birşeyler daha ama pek ümidim yok.

Son düzenleme:
İstediğim tüm kahveleri alıp deneme şansım olmadı bu yüzden 2 festivale de katıldım, spada,coffee department, williams, gardelli, kronotrop, petra, fam, kafein kültür, coffeenutz, paper, coffeetopia ve hatırlayamadığım bir çok yerin kahvesini denedim . Şuana kadar beni çok şaşırtan;
Ekli dosyayı görüntüle 16587Kronotrop - Kolombiya La Rivera Lakto Fermente oldu. Bu kadar temiz notaların olduğu kahveler nadir oldu hep, Null Workasının çileği gibi bu kahvede de aroma ve tadda bariz bisküvit aldım. Önümüzde 2 ay var :) belki çıkar birşeyler daha ama pek ümidim yok.
Merhaba spada nın hangi kahvesi tam göremedim

Selamlar,

Benim kahve serüvenimin başlangıcı 2020 sonuna denk geldi.Best of diyebilmem için sanırım önceki yıllarda da deneyimlerim olmalıydı.Lakin şuana kadar içetiğim ve aklımda yer eden çekirdekleri ve demleme yöntemlerini paylaşayım.

Celsius - Etiyopya Adado - Türk Kahvesi
Celsius - Peru Haubal - Mokapot
Boxx - Blend XX - Mokapot
Boxx - Burundi Kayanza Honey - Mokapot
Montag - Etiyopya Idıdo - Mokapot
CoffeeNutz - Etiyopya Nensebo Refisa - Mokapot
CoffeeNutz - Etiyopya Guji Gigesa Natural - Türk Kahvesi ve Mokapot
CoffeeNutz - Burundi Honey - Mokapot
Gordion - Kostarika Hacienda Sonora - Mokapot ve Türk Kahvesi
Gordion - Brezilya Natural Anaerobik - Mokapot ve Türk Kahvesi
Kafein Kültür - Brezilya Pink Star - Mokapot ve Türk Kahvesi

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 16587Kronotrop - Kolombiya La Rivera Lakto Fermente oldu. Bu kadar temiz notaların olduğu kahveler nadir oldu hep, Null Workasının çileği gibi bu kahvede de aroma ve tadda bariz bisküvit aldım. Önümüzde 2 ay var :) belki çıkar birşeyler daha ama pek ümidim yok.
Ben de +1 veriyorum

Her sene bir fiyat performans kahvesi gözü boyuyor benim için özellikle. Geçen seneden akılda kalan tropic punch-santa rosa/El Buqueron ikilisiydi, bu sene de Cascavel Verde. Kim sallar geyşaları aneyrobikleri,

Fam - Hambela espresso performansı ile beni inanılmaz şaşırttı.
Clean Cup - Los Hermanos da gerçekten güzeldi.
Null - Cascavel Verde

2021 'de aldıktan sonra tekrar sipariş verdiğim kahveler bunlardı.

Bu sene çok güzel kahveler deneyebildim. Kimi demesem ayıp olacak. Daha denemek istediğim iki firma kaldı. Onlardan aslında emin gibiyim :) Yorumları çok çok güzel geliyor görüyorum. Sektörden biri olarak naçizane yorumum, bu sene kahvelerden maksimum verimin alındığı kavurucuların ellerinden geleni yaptıkları bir yıl olarak değerlendiriyorum. Ben sadece benim bir numaramı söyleyeceğim çünkü ikinciyi belirleyemem çok çok aday var.

Kahve Fabrikası - Honduras Pozo Azul

Coffee Department- El Gobiado
Celsius- Hambella

Bu senenin hayal kırıklığı Montag- El mirador

Geri