• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Beğendiğiniz Kahve Paketleri

kawa coffee 1kg alınca bu ambalajda gönderiyor , tr deki karton çuval yerine hoşuma gitmişti…

Ekli dosyalar

• IMG_0765.jpeg
    IMG_0765.jpeg
    81.9 KB · Görüntüleme: 218
Grizzly ve Spada'nın paketleri gerek doku gerekse tasarım olarak en sevdiklerim. Fam ve Coffee Department da çok uçup kaçmadan sade ve temiz paket tasarımı nasıl olur onu gösteriyor bence.

Lot'un da kutuları çok güzel ama o barista şampiyonu stickerı biraz sırıtıyo açıkçası, daha kutuya uygun bir tasarım daha iyi olurmuş, aldığım paketten söküyorum ilk iş.

Kahvelerini çok sevsem de Kafein Kültür'ün özellikle 250'lik paketleri bana en hitap etmeyen paketler hem paketin kendisi hem de tasarım olarak, kilolukları bi nebze daha iyi sayılır. Bence çok daha iyisi yapılabilir bu marka özelinde.

Bu arada son olarak Friedhats kavanozları kadar iyisini hala görmedim. Benim nezdimde rakipsiz.

AbonamentDinamic_1024x1024.jpg

Romanya ya gittiğimde tanıdım Origo yu. Paketleri sade duruyor.

Toplu alım etkinliğiyle tanıştığım (bayağı geç bir tanışma olsa da) Calibre firmasının paketlerin hissiyatına ve yapılarına bayıldım. Kahve etiketi sanki daha iyi olabilirmiş gibi gelse de paketlerin hissiyatı ve kalitesi oldukça hoş. Calibre.jpg

Kahve fabrikasının güzeldi en son aldığımda aldığınız kahvenin demleme önerisi tanıtıcı bilgilerinin olduğu kartlar yolluyorlardı.

Toplu alım etkinliğiyle tanıştığım (bayağı geç bir tanışma olsa da) Calibre firmasının paketlerin hissiyatına ve yapılarına bayıldım. Kahve etiketi sanki daha iyi olabilirmiş gibi gelse de paketlerin hissiyatı ve kalitesi oldukça hoş. Ekli dosyayı görüntüle 32353

Aksine ben de hiç sevmemiştim. Hem paketlerin küçük olması, hem de tırtıklı yüzeyi beni rahatız etti.
Amaan, tek derdimi bu olsun tabii. 😅

Petra ve Montag çok güzel kutularla geliyor, özellikle Montag - Funky Berry ve Petra Guatemala nın renkleri çok güzel, tasarımları da çok hoştu.

İçtiği kahvelerin paketini veya notunu tutan varsa en çok akılda kalan bunlar oluyor.

Grafik Tasarımcı olarak (elbette fikirlerim kimseden daha önemli değil) beğendiklerim:

Petra: Petra ilk çıktığında çok güzel gözüküyordu, hâlâ da öyle ama diğer bazı markaların Petraya benzemesi bu tasarımlardan soğuttu biraz beni. Modern ve temiz gözüküyordu.
CoffeeNutz: Garipsenebilir çünkü tasarım açısından şaheser değil ama alışılmaya müsait, ayırt edilebilir. Nitelikli kahveye başlayalı 1 yıl kadar oldu, Nutz paketlerini ilk gördüğümde firmanın köklü olduğuna dair izlenim oluşmuştu bende.
Kafein Kültür: Kafein Kültür tasarımı da şaheser değil ki zaten @orkunustel de bahsetmişti bu durumdan. Şaheser değil ama
Burada 1 2 firmanın tasarım kısımları var ambalaj kısımlar iı hemen hemen aynı
diğer firmaların paketleri içinde hemen belli ediyor kendini.
Lot Coffee: Uğraşılmış bir paket ve ambalaj kalitesi öne çıkıyor. Renkli etiketleri çok hoş duruyor. Kafe açan bir arkadaşım bilindik bir firma ile Lot arasında kaldığını sonrasında paketleri daha hoş gözüküyor diye Lot'u tercih ettiğini söylemişti.

Bir çok kavurucu maliyetlerden dolayı kahveleri için ayrı paketler yapmıyor ki bu tercih rahatsız etmiyor beni. Yine de düşük maliyetli olduğu belli olan hissiyatı kötü paketlerin üzerine çok iddialı tasarımlar hazırlayıp sticker yapıştıran firmalar benim en beğenmediklerim.

Ben sade seviyorum. Ayrı bir karton kutuya koyulması hoşuma gitmiyor, o kutu hemen çöpe gidiyor çünkü.

Pratik paketleri, tek bir taraftan değil da üstten açılan beğeniyorum :) Sezy veya Calibre gibi.

Toplu alım etkinliğiyle tanıştığım (bayağı geç bir tanışma olsa da) Calibre firmasının paketlerin hissiyatına ve yapılarına bayıldım. Kahve etiketi sanki daha iyi olabilirmiş gibi gelse de paketlerin hissiyatı ve kalitesi oldukça hoş. Ekli dosyayı görüntüle 32353
Calibre'nin 250gr paketlerinin renkleri ve dokusu benim de çok hoşuma gitmişti. Fakat 1 kg paket o dokuda değil, renk olarak düz siyah (belki benim adlığım kahve öyledir) ve Calibre logosu bile yok maalesef.

Ben sade seviyorum. Ayrı bir karton kutuya koyulması hoşuma gitmiyor, o kutu hemen çöpe gidiyor çünkü.

Pratik paketleri, tek bir taraftan değil da üstten açılan beğeniyorum :) Sezy veya Calibre gibi.
Sonuna kadar katılıyorum. Evet paketin tasarımı ve göze hitap etmesi de önemli fakat bence işlevi görünüşünden çok daha önemli. Paketin çıtçıtlı olması, valfinin kaliteli olması, paketin hava geçirgenliği gibi unsurlar kahveyi saklamak açısından görünüşünden çok daha önemli.

Diğer yorumları okuyunca dengelemek istedim.
"Aman firmalar bu başlığı okuyup gaza gelmesinler." korkusuyla :D

Sanatsal dokunuşlar hoşuma gidiyor bu arada. Genç görsel sanatçılarla projeler yapmak gibi falan.

Geri