Türkiye'deki paket üreticileri vizyonlarını genişletmediği sürece paketler genelde bu düzende devam edecek gibi. Renk seçeneği bile yok sanırım. Sadece özel yapıyorlar.kawa coffee 1kg alınca bu ambalajda gönderiyor , tr deki karton çuval yerine hoşuma gitmişti…
Memleket Kayseri mi?Her zaman kaliteli kahveyi ucuza satanın paketlerini beğenmişimdir.
Toplu alım etkinliğiyle tanıştığım (bayağı geç bir tanışma olsa da) Calibre firmasının paketlerin hissiyatına ve yapılarına bayıldım. Kahve etiketi sanki daha iyi olabilirmiş gibi gelse de paketlerin hissiyatı ve kalitesi oldukça hoş. Ekli dosyayı görüntüle 32353
diğer firmaların paketleri içinde hemen belli ediyor kendini.Burada 1 2 firmanın tasarım kısımları var ambalaj kısımlar iı hemen hemen aynı
Calibre'nin 250gr paketlerinin renkleri ve dokusu benim de çok hoşuma gitmişti. Fakat 1 kg paket o dokuda değil, renk olarak düz siyah (belki benim adlığım kahve öyledir) ve Calibre logosu bile yok maalesef.Toplu alım etkinliğiyle tanıştığım (bayağı geç bir tanışma olsa da) Calibre firmasının paketlerin hissiyatına ve yapılarına bayıldım. Kahve etiketi sanki daha iyi olabilirmiş gibi gelse de paketlerin hissiyatı ve kalitesi oldukça hoş. Ekli dosyayı görüntüle 32353
Sonuna kadar katılıyorum. Evet paketin tasarımı ve göze hitap etmesi de önemli fakat bence işlevi görünüşünden çok daha önemli. Paketin çıtçıtlı olması, valfinin kaliteli olması, paketin hava geçirgenliği gibi unsurlar kahveyi saklamak açısından görünüşünden çok daha önemli.Ben sade seviyorum. Ayrı bir karton kutuya koyulması hoşuma gitmiyor, o kutu hemen çöpe gidiyor çünkü.
Pratik paketleri, tek bir taraftan değil da üstten açılan beğeniyorumSezy veya Calibre gibi.