• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

BeanBrosCo

Bu ayın abonelik kahveleri elime ulaştı.🇸🇪🇹🇷☕ 08.04 kavrum tarihli. Önceki siparişlerde olduğu gibi paket üzerine 5 euro bedel yazdılar🙏
Ama bizim memurlar bu bedeli yeterli bulmayıp 20 olarak düzeltmişler ve 38 lira vergi çıktı. Yine de yarı yarıya vergi çıkmış oldu.👍

Siz mi talep etmiştiniz paket üzerindeki bedelin o şekilde yazılmasını bireysel olarak?

Koppi -Colombia Finca El fuente
Cafec traditional filtre
16 /240 94° Peak water 4.2 (80ppm)
Molent G50 36klik
Hario Immersion +V60 (40 bloom kapalı +200 tek döküş v60)
Süre :3.00
Yorum:Beanbrosdan gelen koppi kahvelerinden el fuente .öğütürken herşey
ortaya çıkmıştı aslında ama içince neden iskandinavların bu kadar popüler ve kaliteli olduğunu anladım.
Tatlı bir mayhoşluk var çok beğendim tavsiye ederim :)

55815757-9AD2-427F-ABEF-C44F129E2E3E.jpeg

Benim aboneliğim devam ediyor ancak henüz açıklamadılar.

Bende bi yanlışlık yoksa 2.90 euro olan kargoyu 5.35 euro yapmışlar.
Coffee collective denemek isteyenler için kendi sitesinde 3 paket abonelik seçeneği ( 2 paket aynı bir paket farklı kahve geliyor ) 248 kron. Bu seçenek de değerlendirilebilir.

Haziran ayı seçkisini ayın ilk günü sipariş verdim. 11 gün oldu hala kargoya verilmedi, acaba benimle benzer durumda olanlar var mı? Whatsapp üzerinden ne zaman kargoya verilecek diye sorduğumda cevap vermiyorlar. Ticket attım cevap bekliyorum. Bu tutumlarından çok rahatsız oldum ve sırf bu sebepten bir daha sipariş vermeyi düşünmüyorum. Benim gibi haziran seçkisini sipariş vermiş ve kargoya daha verilmemiş olan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirm en azından içim rahatlamış olur.

Geri