Sinemalb
Yeni Üye
- İsim
- Sinem
Daha fazla
- İsim
- Sinem
Arkadaşlar merhaba,
Forumda yeniyim, manuel veya yarı otomatik başlangıç seviye bir espresso makinesi bakıyorum. Çok fazla bilgim olmadığı için buna başta aşırı bir bütçe ayırma düşüncem yok şuanlık. 3 makine arasında kaldım. Fiyat ve performans olarak bu aralıklarda önerebileceğiniz hangisidir? Kullananlar var mı? Bunlar haricinde öneriniz olursa çok mutlu olurum.
1- Konchero Serena 5023A PID
2- Idose Juno
3- Gtech ST-530ED PID
kahvemod.com
—
www.gelbura.com
—
www.cafemarkt.com
Forumda yeniyim, manuel veya yarı otomatik başlangıç seviye bir espresso makinesi bakıyorum. Çok fazla bilgim olmadığı için buna başta aşırı bir bütçe ayırma düşüncem yok şuanlık. 3 makine arasında kaldım. Fiyat ve performans olarak bu aralıklarda önerebileceğiniz hangisidir? Kullananlar var mı? Bunlar haricinde öneriniz olursa çok mutlu olurum.
1- Konchero Serena 5023A PID
2- Idose Juno
3- Gtech ST-530ED PID
Konchero Serena 5023A PID Espresso Kahve Makinesi, 1 Gruplu
Konchero Serena 5023A PID Espresso Kahve MakinesiPID Teknolojisi ile +-2 derece ısı kontrolü30 ayara imkan veren konik bıçaklı öğütücü.
—
idose Juno ve Lelit Fred öÄütücü bundle Fiyat
idose Juno ve Lelit Fred öÄütücü bundle uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com
—
Gtech ST-530ED PID Ev Tipi Öğütücülü Barista Espresso Kahve Makinesi, 1 Gruplu Fiyat
Gtech ST-530ED PID Ev Tipi Öğütücülü Barista Espresso Kahve Makinesi, 1 Gruplu en uygun fiyatla cafemarkt güvencesiyle hemen al!