• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Barista Yardımlaşma&Dayanışma

tanerkosar

Üye
İsim
Taner
Daha fazla  
İsim
Taner
Baristalık mesleğini icra eden kişiler için bir konu başlığı var mı diye baktım, yokmuş. O yüzden açmak istedim, belki faydası olur. Bu işe yeni adım atmış kişilerin merak ettikleri olsun, tarifler olsun, kullanılan şuruplardan soslara soslardan bar aletlerine kadar birçok konuda merak edilenleri konuşup tartışabileceğimiz bir başlık olsun istiyorum. Umarım faydası olur.
 
O zaman ilk ben yazayım bir kahvede fo marka şurup vs kullanılıyorsa o kahveden kesinlikle şekerli şeyler içmeyin 😂
 
Eski çalıştığım yerde Monin kullanıyorduk. Çok memnunduk, piyasadaki en kaliteli şuruplardan. Şu an çalıştığım yerde Gusse (Fo'nun yandan çakması) kullanıyoruz. Hem verimi düşük hem de şahsen ben içsem memnun kalmam. Tercih meselesi tabi :)
O zaman ilk ben yazayım bir kahvede fo marka şurup vs kullanılıyorsa o kahveden kesinlikle şekerli şeyler içmeyin 😂
 
Evet monin davinci bunlar kesinlikle kullanılması gerekilen markalsr kullanan insanların müşteriye saygısı vardır ama fo kullananlar müşteri ne içtiğini bilmiyor zaten boşver diyen kişiler
 
Geri
Üst