• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aydın Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet benim :) Tekrarının Olması Dileğiyle🙏

Merhaba, ben de bayram için Nazilli’deyim. Efelere gitmeyi düşünüyorum bugün, nitelikli kahveci önerebilir misiniz ?
Selamlar geç gördüm. Efeler' e gelirseniz Mimar Sinan mahallesinde Blackbox a beklerim. Spor salonuyla yan yanayım beklerim.

Naomi de sadece klasik filtre ve espresso türevlerini içebilirsiniz.
Merhaba, erken-geç demeden cevap veren herkese teşekkür ederim. Şu sıralar Ankara'dayım umarım önümüzdeki bayram tatili tekrar Aydın'da olacağım. Önerilerinize kulak veriyorum, görüşmek üzere :)

Merhaba, sizi bilmiyordum. Ayrıca kavuruyor musunuz, yoksa sadece kafe hizmeti mi?
Kahve hizmeti sadece deep 27, origami, kalita, aeropress her türlü dripperda demliyorum :) . Güzel kavuruculardan sürekli farklı çekirdekler oluyor. Mesela şu an uncommon'dan 2 kahve niji, sezy, aila ve Tin den kahveler var.

Konum atar mısınız hocam? Ekran görüntüsü de olur. O taraflara yolum düşüyor, geldiğimde uğrarım muhakkak.
Hocam ekran görüntüsü ekledim. Yemen kahvesinden polis okuluna giderken ana yolun bir sokak altında oluyor. Başak villalari diye geçiyor. Maps e the blackbox yazdiginiz zaten sizi getirir.

Ekli dosyalar

• IMG_6394.jpeg
    IMG_6394.jpeg
    115.1 KB · Görüntüleme: 27
Selamlar.

Bu sene Aydın'a taşındık. Merkezdeki kahvecilerin bir çoğunda kahve içtikten sonra en iyi kahvenin yine evimizde yaptığımız kahve olduğuna kanaat getirdik. Dışarıda kahve içmeye sadece sosyalleşmek ve arada remote çalışırken farklılık olsun diye çıkıyoruz. Tercihimiz genelde mimar sinan mahallesindeki Kontrabus oluyor. Yazın ortasında bahçeyi de biraz büyüttüler, keyifli bir mekan oldu. Kalabalık olduğu vakitlerde masaların sıkışıklığı rahatsız edici olabiliyor ancak bunun dışında genel olarak güzel. Glob'da aynı şekilde gittiğimiz kafelerden. Coffee Company ise güzel bir co-working ortamı oluşturmuş, yavaş yavaş oturuyor. (Aydın yazın çok sıcaktı, klimaları biraz geç geldi o yüzden yavaş yavaş dedim) Kahvelere yorumum yok iyi veya kötü.
Dali ve Naomi'deki ortamları pek sevemedim. Belki zamansaldır diyelim. Naomi'nin logoya yeni markalaşma şart. Nòfs ise gereksiz bir şekilde plastik bir hissiyat veriyor. En son gittiğimizde genç bir barista tek başına bütün kafeyi çekip çevirmeye çalışıyordu.

Yorumlarımı yaparken; kahve içmenin tek başına değil, bütünüyle bir deneyim olduğuna inanıyorum, mekan ve insanları ayrı tutamıyorum ne yazık ki. Bütün bunlar olumsuz olduğu anlamına da gelmiyor, sadece 2024 itibariyle deneyimlerim bu şekilde. Saydığım bütün mekanlara oturup kahve içilebilir, biraz olsun zaman geçirebilirsiniz.

Sonuç olarak Efeler'in kahve konusunda biraz daha gelişmesi gerek. Bu konuda umutluyum.

Selamlar.

Bu sene Aydın'a taşındık. Merkezdeki kahvecilerin bir çoğunda kahve içtikten sonra en iyi kahvenin yine evimizde yaptığımız kahve olduğuna kanaat getirdik. Dışarıda kahve içmeye sadece sosyalleşmek ve arada remote çalışırken farklılık olsun diye çıkıyoruz. Tercihimiz genelde mimar sinan mahallesindeki Kontrabus oluyor. Yazın ortasında bahçeyi de biraz büyüttüler, keyifli bir mekan oldu. Kalabalık olduğu vakitlerde masaların sıkışıklığı rahatsız edici olabiliyor ancak bunun dışında genel olarak güzel. Glob'da aynı şekilde gittiğimiz kafelerden. Coffee Company ise güzel bir co-working ortamı oluşturmuş, yavaş yavaş oturuyor. (Aydın yazın çok sıcaktı, klimaları biraz geç geldi o yüzden yavaş yavaş dedim) Kahvelere yorumum yok iyi veya kötü.
Dali ve Naomi'deki ortamları pek sevemedim. Belki zamansaldır diyelim. Naomi'nin logoya yeni markalaşma şart. Nòfs ise gereksiz bir şekilde plastik bir hissiyat veriyor. En son gittiğimizde genç bir barista tek başına bütün kafeyi çekip çevirmeye çalışıyordu.

Yorumlarımı yaparken; kahve içmenin tek başına değil, bütünüyle bir deneyim olduğuna inanıyorum, mekan ve insanları ayrı tutamıyorum ne yazık ki. Bütün bunlar olumsuz olduğu anlamına da gelmiyor, sadece 2024 itibariyle deneyimlerim bu şekilde. Saydığım bütün mekanlara oturup kahve içilebilir, biraz olsun zaman geçirebilirsiniz.

Sonuç olarak Efeler'in kahve konusunda biraz daha gelişmesi gerek. Bu konuda umutluyum.
bahsettiğiniz kafeler gibi büyük değilim ancak Aydın'da kahve özelinde sizi tahmin edecek kahvelerim özellikle pour over özelinde bulunuyor ve demliyorum. Yolunuz düşerse blackbox a beklerim. Bu ay null kahveleri var kafemde.

Çok iyi kahveler var maymun gibi hepsini alıp hepsinden içmek istiyorum ama tek başıma bitirmem mümkün değil, Aydın'da paylaşım yapmak isteyen varsa bir girişimde bulunabiliriz.

Geri