• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Arkadaşım Etiyopya'dan Kahve getirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vera

Barista
İsim
Cem
Daha fazla  
İsim
Cem
Arkadaşlar , yakın bir dostum Etiyopya'dan geldi ve gelirken bana resimdeki kahveyi getirmiş , daha paketi teslim almadım , bu kahve iyi midir acaba fikri olan var mı ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-02-26 at 12.00.03.jpeg
    WhatsApp Image 2026-02-26 at 12.00.03.jpeg
    117.9 KB · Görüntüleme: 123
Selamlar tekrardan , Paketi biraz önce açtım ve vakumladım , tam tahmin ettiğim gibi çıktı hafif meyvemsi bir aroması var , o kadar koyu kavruma rağmen acı değil yani içerken o kahve kokusundan ziyade farklı aromatik bir tadı var , şarap gibi akıyor gidiyor boğazdan , kahve çok taze kokusu tüm odayı sardı ... :)

Afiyet olsun

Genelde kahvenin asıl memleketinde içilince pek güzel olmuyor diyorlar. Mesela Türkiye'de kaliteli Kolombiya kahvesi bulmak, Kolombiya'da bulmaktan daha kolay.

Sevindim.

Geri