• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Arıtma Cihazı Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volcano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Su arıtmada mineral filtreli ve mineral filtresiz kullanımda aynı kahve ve çaylarda aldığınız sonuçlar çok değişiyor mu? iki şekilde ve farklı mineral filtrelerle tecrübe eden varsa bilgi verebilir mi?(tad, görsel vb.)

Su arıtmada mineral filtreli ve mineral filtresiz kullanımda aynı kahve ve çaylarda aldığınız sonuçlar çok değişiyor mu? iki şekilde ve farklı mineral filtrelerle tecrübe eden varsa bilgi verebilir mi?(tad, görsel vb.)
Direk ro suyla yani arındırılmış suyla iyi sonuçlar alamazsınız mineral filtresi sonucu elbette değiştirir. Şahsen ro su üstüne kendim minerallerle oynamak istiyorum ki buda kattığım miktarlara göre sonucu değiştirecektir.

Teşekkürler. aslında -görece- çok mineral içermeyen sulara (abant bolu vb.) alıştığım için piyasadaki bazı sular (erikli vb.) çay ve kahvede pek iyi sonuç vermiyordu. Baskın ve buruk bir tad veriyor. Bu sebeple mineralsiz ya da az miktarda olan bir sistem daha mantıklı görünüyor fakat tamamiyle sıkıntı olur mu diye de soru işareti oluşuyor. Tabiki eklenen minarel tipi de sonucu değiştirecektir.
Direk ro suyla yani arındırılmış suyla iyi sonuçlar alamazsınız mineral filtresi sonucu elbette değiştirir. Şahsen ro su üstüne kendim minerallerle oynamak istiyorum ki buda kattığım miktarlara göre sonucu değiştirecektir.

Son düzenleme:
Bütçeniz nedir, açık kapalı sistem hangisini istiyorsunuz (Yer sorunu ve estetik kaygınız yoksa açık sistem)

Son düzenleme:
Brita ile yapılan arıtma sağlıklı olur mu? Espresso makinesinde kullansak bize faydası ve zararları neler olur?

Brita ile yapılan arıtma sağlıklı olur mu? Espresso makinesinde kullansak bize faydası ve zararları neler olur?
Brita ve benzeri sürahiler arıtma işlemi yapmıyor desek daha doğru olur, içinde karbon var klor ve tad dengeliyor sadece, maliyeti daha yüksek ve her şebeke için kullanıma uygun değildir özellikle büyükşehirler de yaşıyorsanız hiç uygun değil su kaynaklarına yakın daha düşük kirlilik olan şebekeler için alternatif ama çözüm değildir.

Geri