• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Arçelik K3185 / Beko 2170

Ürünün Fiyatı
2500
Selamlar, yaklaşık 2 sene önce forumdan aldığım ama sadece birkaç ay kullanabildiğim (iş dolayısıyla adana'dan istanbul'a göç ettim ve istanbul'a götüremedim) espresso makinemi satmak istiyorum. makine 1.5 yıldır korunaklı şekilde kapalı bir dolapta bekliyor. ciddi ilgilenen olursa dolaptan çıkarıp fotoğraf da ileteceğim.

Forumdan bana satan kişinin çektiği video, bu videoyu görüp satın almıştım. Ciddi alıcı olursa tekrardan video çekebilirim. Adana'da olanlara elden satabilirim. Adana dışına kargo bedelini alıcı öder. Yanında tamper de verilecektir.

Video: https://drive.google.com/drive/folders/15n-LEspJwzfJO_eAinAjZMsX2jbY4UUZ?usp=sharing

Son düzenleme:
görseller eklendi. son görselde kırık olan kısmın yakınlaştırılmış görüntüsü yer alıyor. arka tarafta olduğu için dikkatli bakılmazsa görünmüyor.

Ekli dosyalar

• Büyük IMG_7924.jpeg
    Büyük IMG_7924.jpeg
    68.4 KB · Görüntüleme: 54
  • Büyük IMG_7925.jpeg
    Büyük IMG_7925.jpeg
    78.9 KB · Görüntüleme: 47
  • Büyük IMG_7927.jpeg
    Büyük IMG_7927.jpeg
    74.9 KB · Görüntüleme: 46
  • Büyük IMG_7928.jpeg
    Büyük IMG_7928.jpeg