• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Hayırlı olsun! Espresso için sütle iyi giden, kavrum derecesi medium-dark olan kahveniz var mıdır? Öğütücüm light kavrumları öğütemiyor, o yüzden biraz daha koyu kavrum gerekiyor. 😔

Son düzenleme:
Hayırlı olsun! Espresso için sütle iyi giden, kavrum derecesi medium-dark olan kahveniz var mıdır? Öğütücüm light kavrumları öğütemiyor, o yüzden biraz daha koyu kavrum gerekiyor. 😔
Teşekkür ederim, kampanya dahilinde değil ama fiyatı zaten uygun olan Ofis Kahvesi No.2: BitterSweet önerebilirim bu kahveyi bugün yeni bir reçete ile çalıştım ve şu anda iyi bir italyan kahvesi klasiği keyfi yaşatıyor. Aynı zamanda ilk kez toprağın anlatmak istediğine bu kadar müdahale ettim ama kahvenin rızasını aldım ve ortada anlaştık diyebilirim 😉

*Kolombiya La Loma Karbonik Maserasyon
*Kolombiya La Sirena Honey Peach
*Kolombiya Finca Milan NG
*Kolombiya Coocentral Yıkanmış

#36983 ile katıldım.

Merhaba arkadaşlar, dün geceyarısı "sonraki kavrum tarihi" 03.12.25 Çarşamba'dan 05.12.25 Cuma'ya alınmıştır.
Yüksek katılım var ama operasyon planladığımız gibi ilerliyor, değerli ilginiz için teşekkür ederim.

Keşke düşük gramaj seçeneği olsaydı da tüm çekirdeklerden deneyebilseydik.

Sidra bitmeden ilk siparişimi verdim. 😍

"ooo coffeenutz seçilmiş, doldur abi. O kadar kahveyi nereme içicem? yine de al abi..."
#36998 ile 4 kahve alarak katıldım, çekirdeklerin yine şov yapacağından hiç şüphem yok. şimdiden ellerinize sağlık.

1764665449425.png

#36941 numarali siparis
Aralik ayi toplu alim doneminde La Lomayi almistim ve farkli kavuruculardan da denemis olmama ragmen Omer Beyin kavrumunu acik ara onde buldum ve 1 paket aldim diye cok pisman olmustum Tekrar stokta gorunce affetmedim ve 2 paket aldim 🤣
Farkli kavuruculardan denemis olanlar varsa Omer Beyden de mutlaka denemeli
Ek olarak soğuyan havalarda guzel gidecegini dusunerek bir de El miradar dark room siparis gectim
Herkese afiyet olsun , guzel bir toplu alim donemi olsun 🙌

Son düzenleme:
Bu fiyatlar 25% indirim uygulanınca ancak normale yaklaşıyor ki öyle dahi normal değil, niye kimse konuşmamış anlamadım.

- Kolombiya El Mirador Natural Dark Room
- Kolombiya La Sirena Honey Peach
- Kolombiya La Loma Karbonik Maserasyon
- Endonezya Mas Iyan Double Fermantation
- Etiyopya Hambela Wamena Anaerobik

#37014 ile ben de katılım sağladım emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Düşük gramaj talebi aslında çok ama uygulayan firma sayısı çok az. Keşke bu talebe kulak verilse
Son zamanlarda çekirdek kalitelerinin genel olarak düştüğünü düşünüyorum. 250 gr çekirdek özellikle damak tadına uygun olmayınca çoğu boşa gidiyor.

Alım sırasında başka bir ödeme kuruluşunun kart bilgilerini saklayacağım demesi işi bozuyor. Kart bilgimi saklama ödemeyi al geç deme seçeneği yok ya da ben bulamadım.

Merhaba arkadaşlar,

Sonraki kavrum tarihi 08.12.25 Pazartesi'ye çekilmiştir.

Saygılarımla,

Ömer

Geri