• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Ömer bey dün geceden beri adres değişikliği yapmak istediğimde sitede şöyle bir sorun yaşıyorum "Adresiniz kaydedilirken bir sorun oluştu. Lütfen tekrar deneyin"
Whatsapp üzerinden iletirseniz hemen yardımcı olalım siparişinize işleyelim.

Kahvesever Hattımız: +90 (0533) 075 75 42

5 yıllık nitelikli kahve serüvenimdeki favori 3 kavurucumundan birisinin kaznamasına sevdim. yalnız web sitenizde kahve seçmek gerçekten zor, kahve alacam orada gofret fotosu çıkıyor, nutella fotosu, reçel fotosu çıkıyor. şekeride hiç sevmem bakarken iğrelti oluşuyor.

#34777 sipariş numarası ile alım yaptım hayırlı olsun

Paket vakum yapıyor musunuz? Ona göre stoklayalım :)

Paket vakum yapıyor musunuz? Ona göre stoklayalım :)
Maalesef Serkan Bey fakat bizim çoğu kahvemizde performans 1 ay üstünde devam ediyor (özellikle üst segment) ve özkütle analizi yardımı ile nihayet bu gizemli kapı umarım aralanabilir ve ben de daha net konuşabilirim.

Uzun zaman sonra bir toplu alıma katılıyorum; tepe noktadan bir paket, altlardan da bir paket olmak üzere iki paket filtrelendik. Geçen hafta bu toplu alımdan önce normal fiyatından 3 paket espresso almıştım; ilk hafta biterken onları da yorumlayabilirim.

Hatta espresso optimize Etiyopya bitti, alacaklara yönlendirme olsun: Çok derinden belli belirsiz bir çiçeksilik, yoğun bir gövde, orta tatlılık, düşük asidite, kakao-çikolata notaları baskın... Acı ya da ekşiye kayma olmayan güzel içimli bir çekirdek...

Uzun zaman sonra bir toplu alıma katılıyorum; tepe noktadan bir paket, altlardan da bir paket olmak üzere iki paket filtrelendik. Geçen hafta bu toplu alımdan önce normal fiyatından 3 paket espresso almıştım; ilk hafta biterken onları da yorumlayabilirim.

Hatta espresso optimize Etiyopya bitti, alacaklara yönlendirme olsun: Çok derinden belli belirsiz bir çiçeksilik, yoğun bir gövde, orta tatlılık, düşük asidite, kakao-çikolata notaları baskın... Acı ya da ekşiye kayma olmayan güzel içimli bir çekirdek...
Hambela’nın espressoda kolay yönetilmesini ben de çok sevdim, favorilerimden 🙌

Önceki bir ödememde iyzico ayrıca izin almadan kredi kartı numaramı kaydetmiş. Bu çok yakışıksız. Silmek için uygulamasını kurmak zorunda kaldım. :(

Havale ile ödemelerde siparişi aynı gün işleme alabiliyor musunuz @Ömer Aydın?

Önceki bir ödememde iyzico ayrıca izin almadan kredi kartı numaramı kaydetmiş. Bu çok yakışıksız. Silmek için uygulamasını kurmak zorunda kaldım. :(

Havale ile ödemelerde siparişi aynı gün işleme alabiliyor musunuz @Ömer Aydın?
Böyle bir şeyden haberim yoktu bu şikayetinizi iyzico’ya sizin adınıza ileteceğim bazı bilgiler almam gerekebilir ben veya Atakan Bey iletişimde olacağız.

Havale yapıldığı anda bize mesaj geliyor ve siparişi sistemden “ödendi” aşamasına geçiriyoruz.

Değerli kahveseverler,

Bizi 5. kere tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum.

Bu sefer bir hayli hazırlıklıyız!

Az kalmış Peru Aprocassi ve Brezilya Klem ve ofis kahvelerini saymazsak 18 tane nakış gibi işlenerek seçilip, reçetelenmiş kahvemiz var.

1. Burundi FW15: Her hasatında iyileşme gözlemlediğimiz ailemizin en eski üyesi, limon ve karamel notaları ile…
  2. Espresso İçin Optimize Edilmiş Burundi FW15: Fiyat performanslı ve dengeli bir yıkanmış kahve ve de espressoya yakışıyor! Az ele geçen fırsatlardan!
  3. Honduras Caviflor: Fındık, gofret, çikolata… Yanımda tanıdık bir lezzet olsun diyen veya nitelikli kahveye yeni girenler için birebir.
  4. Ruanda Ruhango: Favorilerimden. Belki bal ve cevizi sevdiğimdendir;)
  5. Kolombiya Cardona: Burada bir süredir fiyata dokunmayı unutmuşuz ve iyi de olmuş, çok her yönteme gitmeyebilir ama filtrede bir canavar.
  6. Guatemala Nueva Oriente: Sizlerin en popüleri, fındıklı çikolata (gofret yok) ile başlayan tecrübe meyvemsi taraflarda da hareketli, farklı demleme yöntemlerine açık.
  7. Etiyopya Hambela Bontiana (Mikro-Kavrum): Doğal sarelle alır mıydınız? Bu kahve çok yönlü değil ama notasında ısrarcı ve her yönteme gidiyor!
  8. Espresso İçin Optimize Edilmiş Etiyopya Hambela (Mikro-Kavrum): Canlılık elbette orada - asiditesiz kahvemiz yoktur - ancak dengesi ve reçetede işbirliği ile notasını veren, yüzünüzü güldürecek bir espresso. 2. favorim.
  9. Endonezya Ijen Lestari Karamela (Mikro-Kavrum): Canınız portakal kabuklu koyu karamel çektiğinde…
  10. Guatemala Dorado Pacamara (Mikro-Kavrum): Asiditesi her yönteme izin vermez ama göz göz büyük çekirdekleri ile ağız şapırdatmalı filtre kahvesi çok keyifli.
  11. Etiyopya Hambela Wamena Anaerobik (Mikro-Kavrum): Lezzette küçük kırmızı meyveler, kuru üzüm ve evet cezerye!
  12. Kolombiya Papayo (mikro-kavrum): Geçen yıl seçkimizden bir şekerleme güzellemesi.
  13. Kolombiya La Loma Karbonik Maserasyon (Mikro-Kavrum): Meyve suyu mu desem, karpuz mu, gül reçeli mi? Siz karar verin, filtrede nefis.
  14. Kolombiya Alto Cielo Geisha Natural (Mikro-Kavrum): Geçen yılın Alto Cielo Natural’inin Geisha’sı gibi düşünebilirsiniz ama daha asil ve tropikal olanı…
  15. Kolombiya Luis Anibal Pink Bourbon (Mikro-Kavrum): Seveni müdavimi olup şiir yazıyor, sevmeyeni eh kahve işte diyor, ikisi de haklı ve hemen bitmez ama stoğu sınırlı.
  16. Espresso İçin Optimize Edilmiş Kolombiya Pink Bourbon (Mikro-Kavrum): 3. favorim ve benim gibi asidite, gövde, lezzet dengesinde iddialı espresso sevenlere birebir.
  17. Kolombiya Paola Trujillo Sidra Washed (Mikro-Kavrum): Yıkanmış mı? Gerçekten mi? En son eklenen bu kavanozda butik kahvemiz, ciddi duruşu ile lacivert hissini tok lezzet profili ile net hissettiriyor, iftiharla sunarız.
  18. Panama Mi Finquita Geisha Washed (Mikro-Kavrum): Bu yıkanmışlar da çok oluyor ama! Madem renklerden gidiyoruz asil bir turuncu hayal ediniz, kavanoz satışı olduğu için hemen bitmez ama az kaldı.

Ayrıca mikro-kavrumların tutarlılık avantajına bir avantaj daha ekliyoruz! Şimdi her seferde ikişer paket kavurduğum mikro-kavrum paketlerinizdeki etiketlerde DiFluid Omix ile ölçülmüş renk ve özkütle değerleri yer alacak!

Mikro-kavrum kahveler için önümüzdeki haftadan itibaren (muhtemelen önümüzdeki Cuma kavrumu ile birlikte) şirket sırlarını açıklıyoruz. Agtron ölçümlerini zaten saklamıyorduk ama künyelerin çok azında vardı ve o da paket etiketinde değildi. Şimdi yeni ekipmanımız DiFluid Omix ile hem renk ölçümlerini hem de özkütle ölçümlerini paketlerinizin üzerindeki etikette görebileceksiniz. Buradan da elinizdeki o kahvenin demlenmesi için bir çok fikir ve bağlantı üretebileceğiniz bir altyapı sunmak istedim size. Tekrarlayayım; bu daha önceden belirlediğimiz bir renk temennisinin sitede belirtilmesi gibi bir şey değil her bir mikro-kavrum paketinizin üstünde yazacak ona ait ölçümüdür.

Paketinizdeki kahvenin evrensel kabul görmüş renk analizi size çekirdeğin dış görüntüsü veya öğütülmüşünü tahmin etmenizden çok daha doğru bir bilgi sunar, buradan yapacağınız çıkarımlar daha sağlıklı olur.

Kavrulmuş kahve özkütlesinin ölçümü ise şimdi ulaşılabilir yeni dijital ekipmanlarla eskisine göre (“hava yer değiştirme” metodu ile) daha doğru ve bilimsel ölçebileceğimiz bir değer. Bu değeri nasıl okuyacağımız ve nasıl değerlendireceğimiz hepimiz için tamamen yepyeni bir heyecan!

Özkütleye basitçe değinmek gerekirse; aynı hacimdeki 2 kahveden daha ağır olanının özkütle rakamının daha yüksek olacağını söyleyebiliriz. Bu esasında kavrum derecesi ile oldukça ilişkili olsa da işin arka planında kahvenin genetiği ve kavrumun hızı gibi başka etkenlerin de olduğunu biliyoruz. Her ne sebepten olursa olsun bu özkütle (yoğunluk) ile ilgili gerçek veriye dayalı gözlemleriniz bize daha geç/erken degassing, daha homojen öğütüm hatta belki de kahvenin “suyu tutması” gibi detayları ile ilgili bile ipuçları verecek ya da bakalım ne olacak bu ay hep beraber izleyip göreceğiz...

Bu tecrübeyi böyle geniş bir veri havuzu ile yaşamak büyük bir keyif olacak ve sanırım aynı zamanda tarihe bir kayıt da düşmüş olacağız.

Bu veya başka okumalarda elbette içgüdüsel olarak hemen anlamlı bir sonuca ulaşmak isteyeceğiz ancak örneğin; çok yakın değerleri olan a kahvesi ile b kahvesi karşılaştırılırken bulgulardan emin olmak için birden fazla aynı şartı sağlayan deneyin aynı sonucu verdiğinden emin olmanız hepimiz için çok değerli.

Bunun üstüne inşa edilecek veri çok değerli olabilir ve bu çalışmaya katkıda bulunacağınız için şimdiden heyecanlıyım.

2013 yılında kahve kavurmak ve bunu coffeenutz.net üzerinden ulaştırmak için kurduğum CoffeeNutz ile İstanbul'da başladığı hikayesinde "ilk şişede soğuk demleme kahve online satışı", "ilk fıçıda kahve kurulum ve fıçı tedariği" gibi ilginç projeler de yürüttüm. İlk yıllar kavurma şampiyonalarına da katılıyordum ve 2013 şampiyonasında ikinciliğim var fakat o dönemler pek disiplinli bir yarışmacı olduğum söylenemez daha çok hevesli bir girişimciydim. 6 yıldır İzmir'de devam ediyorum. Aynı zamanda 2015'ten beri SCA eğitmenliği yaptığım için Konak-Karataş'taki Atölyemde eğitimler veriyorum, fırsat olursa da burada etkinlikler yapmaktan keyif alıyorum.

İlk yıllardaki toptan çalışmalar ve açılan şubeler hengamesinden sonra orijinal misyona yani ev kullanıcılarına yöneldiğimden beri daha mutluyum, burada gösterdiğim özenin daha fazla anlaşıldığını hissediyorum.

2025'te muhtemelen bir Roest p3000 veya muadili aramıza katılacak ve butiğin hakkını zirveye çıkaracağımız bir dönem gelecek gibi görünüyor, görüşmeleri başladı bile...

Gelelim kampanya detaylarına - devamı sonraki paylaşımda.
Ömer bey yazınızı keyifle okudum kahve çekirdekleri üzerine çalışmalarınız ilginç gerçekten yeni ufuklar yeni ekipmanların doğumuna sebep olabilir bu keşifler... Emeğinize sağlık

Ömer bey yazınızı keyifle okudum kahve çekirdekleri üzerine çalışmalarınız ilginç gerçekten yeni ufuklar yeni ekipmanların doğumuna sebep olabilir bu keşifler... Emeğinize sağlık
Teşekkür ederim aslında paket üstüne yazacağım renk ve yoğunluk değerlerinden sizlerin çıkaracağı sonuçlar bizi yeni diyarlara ulaştırabilir. 06.12 kavrumu ile bunları konuşmaya başlayacağımızı tahmin ediyorum. Ay içinde gittikçe netleşecektir…

Böyle bir şeyden haberim yoktu bu şikayetinizi iyzico’ya sizin adınıza ileteceğim bazı bilgiler almam gerekebilir ben veya Atakan Bey iletişimde olacağız.

Havale yapıldığı anda bize mesaj geliyor ve siparişi sistemden “ödendi” aşamasına geçiriyoruz.
İlginiz için teşekkür ederim. Durumun sizinle ilgisi yok. iyzico'nun yaklaşımıyla ilgili sorun var. Bu yüzden havale ile sipariş geçtim. Kredi kartı bilgisini izinsiz (muhtemelen link verdikleri kullanım sözleşmesinde var diye KVKK'ya uygun oluyor) kaydediyorlar ve silmek için uygulamayı indirmeyi şart koşup uygulamalarına indirme sayısı kazanıyorlar (ama müşteri kaybediyorlar).

#34812 , Merhabalar, 1 yıl sonra sizinle tekrar buluşmak güzel.. Bir ricam olacak.. v60 için kaç mikronda öğütüm daha sağlıklı olur bilgi verebilir misiniz? K-ultra öğütücüm var, harionun 100'lü filtre kağıdını kullanıyorum. Etiyopya Hambela Bontiana Natural ve Kolombiya Luis Anibal Pink Bourbon sipariş ettim.

#34812 , Merhabalar, 1 yıl sonra sizinle tekrar buluşmak güzel.. Bir ricam olacak.. v60 için kaç mikronda öğütüm daha sağlıklı olur bilgi verebilir misiniz? K-ultra öğütücüm var, harionun 100'lü filtre kağıdını kullanıyorum. Etiyopya Hambela Bontiana Natural ve Kolombiya Luis Anibal Pink Bourbon sipariş ettim.
Merhaba @8sret,

Biz genel olarak 510-690 mikron arası öğütümler tercih ediyoruz reçetelerimizde. Daha detaylı bilgi için kahvesever hattımızdan (+90 (533) 075 75 42) bize ulaşabilirsiniz :)

Son düzenleme:
Geri