Beğenmediğim koyu kavrulmuş olan çekirdeğin Ajere değilde La loma olduğunu öğrenmem neyi değiştirdi!
Ajere olmadığını La Loma olduğunu değiştirdi mesela amacınız herkesi fikir sahibi yapmak ya, özellikle "Ajere berbat yanık bir çekirdek" diye başlamışsınız çünkü cümleye bir de "2 paket 250 gr sipariş etmiştim" cümlenizle sanki 2 paket Ajere almışsınız da ikisi de aynıymış izlenimi veriyor. "Asla sipariş vermesin" diye cümlenizi bitiriyorsunuz, suan sizin yüzünüzden belki 3 kişi Ajere almaktan vazgeçti, farazi konuşuyorum.
Beğenmediğim koyu kavrulmuş olan çekirdeğin
Bu lafınızla tüm spektrofotometre cihazlarını ve bilimi yok sayıyorsunuz, üstte konuşuldu bende yazdım, çekirdek uzun süre natural işlem görmüş yeşili de var, koyu olması normal, kavrum da
100 agtron çıkmış, kavurucu açık kavurup ölçüyor sonra koyu kavurup piyasaya mı sürüyor o zaman, niye riske girsin, özellikle o kahveye koymuş ki piyasadan böyle tepki geleceğini o da biliyormuş diye tahmin ediyorum.
yanık tadını alıyorsam eğer kavrum sorunludur, bunun benim hatam olduğunu düşündüren şey nedir sizde.
Bende de var aynı çekirdek ben yanık tadı almadım, size demleme parametresi soran birine ilk başta öfkelenip sonradan iş tatlıya bağlansa da hala demleme parametrelerinizi bilmiyoruz mesela. Kavrum kadar demlemede de iddialıysanız duymak isteriz nasıl demlediniz.
Aldığım yada alamadığım hizmetin zaman kaybı ve hayal kırıklığı olması çöp değilmi! Bak hizmetin diyorum!
Ücret ödediniz, kahve size geldi, Ajereye baktınız mı, demlediniz mi, yoksa o öfkeyle camdan aşağıya mı salladınız ondan mı hizmet alamadım diyorsunuz, çekirdekler şuan sizde, demleyebilirsiniz.
Firmanın paketin üzerine etiket yapıştırmaması da mı benim hatam!
Haklısınız firma da kabul etti napsın kepenk mi kapatsın, üstelik başka çekirdek de değil, dış paketler karışmış elinizle ordan oraya değiştirmenin neyi külfet geldi size. İnsandır yahu olabilir. Siz bu yaşınıza kadar 0 hatayla mı ilerlediniz.
Ayrıca bu firma için söylemiyorum bunu genel olarak kavrum profillerine espresso ve pour our yada diğer adıyla filitre seçeneği sunmaları gerekir.
Sizin tercihiniz. bu seçenekleri sunan kavuruculardan alabilirsiniz, mutlak doğru gibi herkese dayatmak yanlış çünkü değil.
Umarım 2024 sizin için daha sabırlı, daha sakin, daha sorunsuz geçer, kendinize yok yere sorun çıkarmayın, gülün geçin, sadece ölüme yok çare.