• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aradığım Kahveyi Buldum - SERRA NEGRA, BREZİLYA -

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AbdullahK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AbdullahK

Barista
İsim
Abdullah
Daha fazla  
İsim
Abdullah
Espresso Makinesi
Flair Pro 2 - Ninja luxe café premier
Değirmen
Molent g50
Ekipmanlar
Flair Pro 2 - Plastik v60 - French Press - Ninja luxe café premier
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kocaeli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Gebze
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çayırova
Merhaba,

Daha önce benzeri bir şey yazmıştım ama tekrar aradığımda bulamadım. Yer fıstığı tadı gelen bir kahve almıştım. Hem nereden aldığımı unutmuştum hem de adını sanını. Tek bildiğim Brezilya olduğu idi. Sonradan aklıma probador olabileceği geldi ama siparişlerime girince o ürüne tıklayınca 404 uyarısı alıyordum. Bir anda kafama dank etti wayback machine ile belki o kahveyi bulabilirdim ve de buldum.

PROBADOR COLLECTIVA - SERRA NEGRA, BREZİLYA
Wayback Machine Linki

Niye böyle bir şey yaptın diye soran varsa:

Bu tada benzer başka kahve bilen veya bu kahveyi deneyimleyen veya arayan oldu mu acaba? Şu an alabileceğim bi alternatifi var mı?

Hemen kontrol edeceğim hocam. Teşekkür ederim. Kimi fıstık sevmiyor ama eğer o tattığım gibiyse gerçekten çok rahatlatan ve güne güzel başlatan bir kahve idi.

Toucan Cerrado.

Hemen kontrol edeceğim hocam. Teşekkür ederim. Kimi fıstık sevmiyor ama eğer o tattığım gibiyse gerçekten çok rahatlatan ve güne güzel başlatan bir kahve idi.
Değirmeni değiştirince yer fıstığı tadlarını alabilmiştim. Fiyatına göre gerçekten güzel kahve @Sefer Dağ. Sefer Bey'e de burdan selam olsun. Çok ilgilenmişti beklentim daha farklıydı dediğimde. Tekrar alacağım kahvelerden.

tetra toucan'dan 2 paket aldım. birinci paket bitti. açık söylemem gerekirse aldıktan sonra fark ettim bu çekirdek pek çok kavurucuda varmış. sanırım yeşil çekirdek olarak ana tedarikçisi kimse uygun bir fiyatla pazarladığı için pek çok firma almış bu çekirdeği. birinci paketi hem espresso hemde filtre olarak deneyimledim. ikinci paketi açmak içimden gelmiyor, benim açımdan başarısız olsa da olur olmasa da olur bir çekirdek olarak kaldı.

Tetra-Toucan bana daha çok meyvemsiliğin ön planda olduğu bardaklar verdi. Nestle Purelife-Abant su kullandım genel olarak. Damak tatları ve koşullar farklı tabii ancak belirtmek istedim. Bu arada fiyatına göre çok iyi kahve. Tavsiye ederim.
Katılıyorum, düz tabanda demlemelerimde yer fıstığı baskınken v60'da karadut gibi, mor meyvemsi tatlar damağa vuruyordu. Buna benzer ikililiği yaşadığım bir diğer çekirdek sezy'den el salvador cosecha olmuştu. Yer fıstığı notası yok, ama denemenizi öneririm.

Tetra-Toucan bana daha çok meyvemsiliğin ön planda olduğu bardaklar verdi. Nestle Purelife-Abant su kullandım genel olarak. Damak tatları ve koşullar farklı tabii ancak belirtmek istedim. Bu arada fiyatına göre çok iyi kahve. Tavsiye ederim.

tetra toucan'dan 2 paket aldım. birinci paket bitti. açık söylemem gerekirse aldıktan sonra fark ettim bu çekirdek pek çok kavurucuda varmış. sanırım yeşil çekirdek olarak ana tedarikçisi kimse uygun bir fiyatla pazarladığı için pek çok firma almış bu çekirdeği. birinci paketi hem espresso hemde filtre olarak deneyimledim. ikinci paketi açmak içimden gelmiyor, benim açımdan başarısız olsa da olur olmasa da olur bir çekirdek olarak kaldı.
Katılıyorum, düz tabanda demlemelerimde yer fıstığı baskınken v60'da karadut gibi, mor meyvemsi tatlar damağa vuruyordu. Buna benzer ikililiği yaşadığım bir diğer çekirdek sezy'den el salvador cosecha olmuştu. Yer fıstığı notası yok, ama denemenizi öneririm.

Eldekiler bitince alayım madem. Evde sadece Espresso, French Press ve V60 yapabiliyorum.
Ben geçen Cleancup'tan tadım paketi almıştım. Onda da varmış dün gördüm. Henüz degassing bitmeden yaptım. Fıstık tadı gelmese de vadettiği tatları alabildim. Öyle ahım şahım değildi ama o da degassing bitmeden yaptım diyedir. İlk demlememdi.

Lin: https://cleancup.coffee/urun/brazil-toucan-cerrado/

Hocam sıraya aldım diyelim :)

brezilyaların yeri ayrı ya hele bir de böyle güzel tatlar veriyorsa çok iyi oluyor. Deneyip onaylarsan ben de almayı düşünüyorum

Bayramdan sonra alırım diye düşünüyorum. Eğer bitmezse. Haber ederim hocam.

Geri