• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Anket Eylül 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Altta Tabloya Bakınız)

• Baristocrat – 12 çeşit – ₺400 / ₺875

Oy: 7 2.9%
  • Hound Coffee – 9 çeşit – ₺415 / ₺890

Oy: 13 5.4%
  • Tone Coffee Roastery – 16 çeşit – ₺330 / ₺990

Oy: 94 39.3%
  • Kimma Coffee – 11 çeşit – ₺266 / ₺450

Oy: 12 5.0%
  • Poka Coffee Roasters – 11 çeşit – ₺250 / ₺470

Oy: 2 0.8%
  • Coach Coffee – 15 çeşit – ₺499 / ₺690

• Molecule Coffee – 8 çeşit – ₺350 / ₺875 (200 g paket)

Oy: 0 0.0%
  • Gordion Coffee Roastery – 11 çeşit – ₺350 (100 g) / ₺400 (100 g)

Oy: 3 1.3%
  • Kernel Coffee Roasters – 10 çeşit – ₺420 / ₺1,350

Oy: 9 3.8%
  • Clean Cup Coffee – 5 çeşit – ₺148 (100 g) / ₺308 (100 g)

Oy: 7 2.9%
  • Kronotrop – 8 çeşit – ₺730 / ₺990

Oy: 1 0.4%
  • Montag Coffee Roasters – 18 çeşit – ₺490 / ₺830

Oy: 11 4.6%
  • Zümrüt Karaca – 1 çeşit – ₺475 / ₺475

• William’s Roastery – 4 çeşit – ₺395 / ₺900

Oy: 11 4.6%
  • Spada Coffee – 12 çeşit – ₺440 / ₺980

Oy: 37 15.5%
  • Tetra N Roastery – 20 çeşit – ₺367.50 / ₺840

Oy: 15 6.3%
  • Vitus Coffee – 25 çeşit – ₺300 / ₺480 (100 g)

Oy: 10 4.2%
  • Lot Coffee Roastery – 16 çeşit – ₺430 / ₺2,200

Oy: 3 1.3%

• Kullanılan toplam oy
    239
  • Anket kapatılmış .
Tone’den yana kullandık oyumuzu

Daha önce defalarca sessiz sedasız şahsen alım yaptığım ama hiç seçilmemiş olan Kimma dedim. :coffee:(y)

Özet bilgileri verdiğiniz anket başlıkları şahane olmuş. Çiçek gibi. Kimin aklına geldiyse allah razı olsun(:
Gözüme hemen Tone çarptı. Fiyat aralıkları güzel, seçki de şahane gözüküyor.

Bu ay toplu alımı Tone alır gibi duruyor. Verdim oyumu. Umarım seçildiklerinde setleri satışta kalır.

Yalan yok, ne zamandır hiç bir siteyi/seçkiyi incelemiyordum. Gözüm gönlüm açıldı.

Ben bu ay pas geçerim herhalde ama ay sonunda küçük gramajlılardan alabileceğim için seçkisini de ilginç bulduğum Tone'a verdim oyumu.

Daha önce deneme paketini almıştım güzel denemek istediklerim vardı onun için Tone tercihimdir

Daha önce seçilmediğinden Tone Coffee Roastery’e oyumu verdim.
Keyifli bir alım olması dileğiyle…

Ben de Tone diyorum…🧿

Tone coffeenin sitesinde girdiğimde tüm kahve fiyatlarının 100 gramlık paket fiyatları olduğunu görüyorum, 250 gr seçince de oldukça yüksek fiyatlara çıkıyor. Mesela Niji'de Etiyopya Idido 200gr 450 lirayken Tone'da aynı çekirdek 250 gr 970 lira. Neden?

Ayrıca yukarıda hazırlanan tabloda Tone en yüksek paket fiyatı 990 diye yazılmış, Colombia el diviso çekirdeğini 250 gr seçerseniz fiyat 2.100 tl ye çıkıyor. Artık çekirdekleri 100 gr'dan mı hesaplar olduk? Burda yanlış bir yönlendirme var. Gerçekten soruyorum Tone coffeeyi seçenler neden seçiyor keşke yazsalar bizde öğrenmiş olsak, aksi halde fiyatları sebebiyle kampanya dahi olsa hala yüksek kalacak. Sevgiler, saygılar..

Tone coffeenin sitesinde girdiğimde tüm kahve fiyatlarının 100 gramlık paket fiyatları olduğunu görüyorum, 250 gr seçince de oldukça yüksek fiyatlara çıkıyor. Mesela Niji'de Etiyopya Idido 200gr 450 lirayken Tone'da aynı çekirdek 250 gr 970 lira. Neden?

Ayrıca yukarıda hazırlanan tabloda Tone en yüksek paket fiyatı 990 diye yazılmış, Colombia el diviso çekirdeğini 250 gr seçerseniz fiyat 2.100 tl ye çıkıyor. Artık çekirdekleri 100 gr'dan mı hesaplar olduk? Burda yanlış bir yönlendirme var. Gerçekten soruyorum Tone coffeeyi seçenler neden seçiyor keşke yazsalar bizde öğrenmiş olsak, aksi halde fiyatları sebebiyle kampanya dahi olsa hala yüksek kalacak. Sevgiler, saygılar..
Yazının geri kalanı için bir şey söyleyemem ama Niji'deki Idido naturel, Tone'daki anaerobik. Aynı çekirdek değil kısacası. Genelde de anaerobik Etiyopyalar standart Etiyopyalardan hayli pahalı olabiliyor. Dediğiniz gibi birebir aynı ürün değil, o yüzden kıyaslamak pek doğru değil.

☕🌱 Sevgili kahve dostları,

Tabloları hazırlarken firmaların resmî sitelerinde o an yazan fiyatları baz alıyoruz ✅. Elbette zaman zaman firmaların kendi sitelerinde hatalı girişler olabiliyor ya da yeni ürünler ekleniyor 💻📈. Biz de “o anda” görünen fiyatı tabloya koyuyoruz.

🔍 Örneğin Tone Coffee’nin fiyat politikası genellikle 100 gr bazlı ilerliyor, paket gramajını artırdığınızda fiyat da ciddi şekilde yukarı çıkabiliyor. Bunun sebebi çoğunlukla özel/nadir çekirdekler (ör: Gesha 🌸) ve sınırlı miktarda ithalat yapılması. Yani “en yüksek fiyat” kısmına yeni bir özel ürün eklendiğinde doğal olarak güncelleme gerekiyor.

💡 O yüzden tabloyu “firmaların sitesindeki anlık veriler” olarak değerlendirmek en doğrusu. Yarın yeni bir çekirdek çıkar, fiyat daha da yukarı olur. Biz sadece bir snapshot yakalamış oluyoruz 📷✨.

Kampanyalarda ise çoğu firma indirim uyguluyor; burada yine avantajlı çıkabiliyoruz. Ama neticede her firmanın kendi fiyat politikasını belirlediğini hatırlatmak isterim 🙏.

Sevgiyle, saygıyla, bol kahveli günler dilerim ☕💚

Hocam idido aynı kahve değil bende nijiden içmiştim görünce aynı soruişareti benim kafamda da olustu tone dekiNin hem tadım notaları hem işlem metodu başka

Spada Coffee'den şu ana kadar hiç hayal kırıklığı yaşamadım. Kavrum profilleri ve seçkileri gayet tutarlı. Bu yüzden Spada +1 :)(y)

Tone seçkisi ve fiyat aralığı gayet iyi cidden

Merhaba aslında 250 gr paket fiyatı 100 gr a göre çok daha avantajlı oluyor orantılı artmadığı için. Ben haziranda indirimli setlerinden almıştım. Genel olarak kahveler iyiydi ama yüksek puanlı (90.25) Panama corpachi kahvesi ve volkan azul Geisha sından beklediğim performansı alamadım. Monteblanco Geisha ve Etiyopya hambela sı gayet güzeldi. Monteblanco Geisha indirimde tekrardan almayı isterim. Piyasadaki fiyatlara göre ortalama kalıyor. İyi bir indirim verilirse epey avantajlı olur

Geri