Başlığın kendisi gibi bir @kahveanalisti girişimidir efenim. Parmaklarına sağlık.Özet bilgileri verdiğiniz anket başlıkları şahane olmuş. Çiçek gibi. Kimin aklına geldiyse allah razı olsun![]()
Valla @emrekocakurt ile @gergingörünüşlüadam Büyük tablo güncellemesi ve temizliği sonrası müthiş temiz, düzenli ve ayrıntılı bir dosyamız oldu. zaman geldikçe bende mini şeyler ekliyorum. Beğenmenize sevindim efenimBaşlığın kendisi gibi bir @kahveanalisti girişimidir efenim. Parmaklarına sağlık.![]()
Yazının geri kalanı için bir şey söyleyemem ama Niji'deki Idido naturel, Tone'daki anaerobik. Aynı çekirdek değil kısacası. Genelde de anaerobik Etiyopyalar standart Etiyopyalardan hayli pahalı olabiliyor. Dediğiniz gibi birebir aynı ürün değil, o yüzden kıyaslamak pek doğru değil.Tone coffeenin sitesinde girdiğimde tüm kahve fiyatlarının 100 gramlık paket fiyatları olduğunu görüyorum, 250 gr seçince de oldukça yüksek fiyatlara çıkıyor. Mesela Niji'de Etiyopya Idido 200gr 450 lirayken Tone'da aynı çekirdek 250 gr 970 lira. Neden?
Ayrıca yukarıda hazırlanan tabloda Tone en yüksek paket fiyatı 990 diye yazılmış, Colombia el diviso çekirdeğini 250 gr seçerseniz fiyat 2.100 tl ye çıkıyor. Artık çekirdekleri 100 gr'dan mı hesaplar olduk? Burda yanlış bir yönlendirme var. Gerçekten soruyorum Tone coffeeyi seçenler neden seçiyor keşke yazsalar bizde öğrenmiş olsak, aksi halde fiyatları sebebiyle kampanya dahi olsa hala yüksek kalacak. Sevgiler, saygılar..
Hocam idido aynı kahve değil bende nijiden içmiştim görünce aynı soruişareti benim kafamda da olustu tone dekiNin hem tadım notaları hem işlem metodu başkaTone coffeenin sitesinde girdiğimde tüm kahve fiyatlarının 100 gramlık paket fiyatları olduğunu görüyorum, 250 gr seçince de oldukça yüksek fiyatlara çıkıyor. Mesela Niji'de Etiyopya Idido 200gr 450 lirayken Tone'da aynı çekirdek 250 gr 970 lira. Neden?
Ayrıca yukarıda hazırlanan tabloda Tone en yüksek paket fiyatı 990 diye yazılmış, Colombia el diviso çekirdeğini 250 gr seçerseniz fiyat 2.100 tl ye çıkıyor. Artık çekirdekleri 100 gr'dan mı hesaplar olduk? Burda yanlış bir yönlendirme var. Gerçekten soruyorum Tone coffeeyi seçenler neden seçiyor keşke yazsalar bizde öğrenmiş olsak, aksi halde fiyatları sebebiyle kampanya dahi olsa hala yüksek kalacak. Sevgiler, saygılar..
Merhaba aslında 250 gr paket fiyatı 100 gr a göre çok daha avantajlı oluyor orantılı artmadığı için. Ben haziranda indirimli setlerinden almıştım. Genel olarak kahveler iyiydi ama yüksek puanlı (90.25) Panama corpachi kahvesi ve volkan azul Geisha sından beklediğim performansı alamadım. Monteblanco Geisha ve Etiyopya hambela sı gayet güzeldi. Monteblanco Geisha indirimde tekrardan almayı isterim. Piyasadaki fiyatlara göre ortalama kalıyor. İyi bir indirim verilirse epey avantajlı olurTone coffeenin sitesinde girdiğimde tüm kahve fiyatlarının 100 gramlık paket fiyatları olduğunu görüyorum, 250 gr seçince de oldukça yüksek fiyatlara çıkıyor. Mesela Niji'de Etiyopya Idido 200gr 450 lirayken Tone'da aynı çekirdek 250 gr 970 lira. Neden?